KuntosalitarvikkeetKuntosalitarvikkeet nyt edullisesti meiltä! Laaja valikoima eri varusteita kuten painonnosto tarvikkeet ja remmit. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa kuntosalivälineet nyt!

132 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 132 tuotteesta

Kuntosalitarvikkeet: Monipuolinen ja tehokas lisävaruste myös kotiin

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Kuntosalitarvikkeet on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Painonnosto, kehonrakennus, fitness, aerobic ja monet muut liikunnan muodot ovat erinomaista harjoittelua. Kaikkia voi treenata hyvinkin vähällä määrällä tarvikkeita turvallisesti ja laadukkaasti, jos vaan perusasiat ovat kunnossa ja tiedossa. Urheilu ei ole mitään ydinfysiikkaa joka vaatisi suuren määrän laitteita tai yliopistokoulutuksen vaan kaikki lähtee itsestäsi ja omasta asenteestasi. Netin syöveireissä on enemmän tietoa kuntoilusta kuin tarvisi, mutta tärkeintä on tietää oma taso sekä tuntea oma keho. Kun tiedät omat rajasi, voit asettaa itsellesi tavoitteita ja pysyä motivoituneena pitkän aikaa. Toki ammattilaiset ovat erikseen ja he tekevät sitä työkseen, joten jätetään tämä ryhmä pois tästä. Kuten mainittu, kuntoilu vaatii erittäin vähän mitään ylimääräistä. Jos haluat lenkkeillä - juokse. Jos haluat kasvattaa lihasta - nosta painavia esineitä toistuvasti.

Mutta, jos haluat helpottaa näitä edellämainittuja askareita ja harjoitteita, tutustu meidän valikoimaan. Nämä kuntosalitarvikkeet on tehty ja suunniteltu sitä varten, että rankasta painonnostotreenistä saisi hieman mukavamman sekä turvallisemman. Nivelet ja kuormitusessa olevat lihakset voivat vaatia lisätukea, jotta paikat eivät rikkoudu ja pystyt harjoittelemaan enemmän. Jotta juoksulenkillä ei tarvitsisi kuunnella susien ulvontaa, vaan lempimusiikkia. Mitä ikinä tarvitsetkaan, meillä on tarjota sinulle tuote.

Kuntosalitarvikkeet tuovat mukavuutta, mutta ennenkaikkea turvallisuutta tekemiseen. Hanskat suojaavat käsiäsi, vetoremmit antavat lisäpitoa, kun forkuista loppuu voima. Painonnostovyö tukee keskivartaloa, pitäen ryhdin kasassa koko suorituksen ajan. Monenlaiset taljakahvat takaavat, että saat treenattua haluttua lihasryhmää halutulla tavalla. Suojamatto suojaa lattiaa kolhiintumiselta. Painotelineet pitävät kotisalisi järjestyksessä painojen osalta. Vastuskuminauhat antavat pientä helpotusta treeniin, tai vaihtoehtoisesti vastusta, riippuen miten niitä käyttää. Vastusnauhoilla voit harjoitella koko kehon lävitse ja mikä parasta voit ottaa aina vastusnauhat mukaasi matkalle. Vastunauhoilla voit myös lämmitellä lihaksistosi ennen varsinaista treeniä ja näin vältyt turhilta loukkaatumisilta.

Tärkeimmät kuntosalitarvikkeet:

1. Taljakahvat

Erilaiset kahvat kuuluvat jokaisen kuntoilijan kuntosalitarvikkeet repertuaariin. Juuri tästä syystä kannattaa hankkia muutama erilainen taljakahva kotiin. Yhden käden ylätaljaliikkeitä on hankala tehdä lapiokahvatangolla, ja yhden käden soutukahvalla kahden käden niskantaa vetoja. Mieti omaa käyttötarkoitusta ja valitse itsellesi sopivimmat kahvat. Taljakahvojen hinnat ovat edullisia, joten niitä voi hankkia useamman kerralla.

Kuntosalitarvikkeet

2.Painonnostovyöt

Kuntosalitarvikkeet kategoriassamme on useita erilaisia painonnostovöitä. Ihmiset ovat fysiikaltaan erilaisia, joten yksi vyö ei sovi kaikille. Erilaisiin käyttötarkoituksiin on eri vöitä. Toiset haluavat maximaalisen tuen raskaissa painonnostoliikkeissä, kun taas toiset pienen ryhdinkohennuksen. Näitä seikkoja ja käyttötarkoituksia kannattaa miettiä ennen vyön ostamista. Toki kaupallisilla saleilla on mahdollisuus käyttää yhteisiä painonnostovöitä, mutta onhan se mukavampaa kaivaa treenikassista oma vyö, kuin ottaa naulakosta edellisen käyttäjän jäljiltä hikinen ja magnesiumin likaama vyö.

3. Treenihanskat

Treenihanskat antavat tukea ja suojaa, ei ehkä henkistä vaan fyysistä. Jokainen joka on joskus treenannut ilman hanskoja tietää varmasti miksi hanskojen käyttö on suotavaa. Hanskat suojaavat kämmeniä hankaumilta, antaen samalla täydellisen pidon, sillä hiki ei pääse tankoon asti. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että suoritus jää kesken kämmenten hikoilun takia, josta seuraa otteen lipsuminen. Valitsemalla treenihanskat rannetuilla kuntosalitarvikkeet varastoosi , et tarvitse erillisiä rannetukia työntöliikkeissä, vaan hanskoissa olevat rannetuet pitävät huolen siitä, että suoritusvaiheessa ranne ei pääse vääntymään epätoivottuun asentoon.

4. Levytankopehmusteet

Pehmuste suojaa ja antaa mukavuutta, kun liikuttelet painavaa tankoa niskan päällä. Kyykkääminen on huomattavasti helpompaa, kun tanko ei hierrä tai paina epämukavasti. Levytangon pehmuste on helppo ja edullinen tapa, saada treeniin mukavuutta.Aina ei löydy salin kuntosalitarvikkeet varastosta pehmustetta - kuljeta omaa pehmustetta treenikassissa, niin et joudu käyttämään muiden treenaajien kanssa samaa pehmustetta.

5. Vetoremmit

Tuntuuko että sarja jää joskus kesken sen takia, kun forkuista loppuu voima? Remmit ovat tähän ratkaisu. Vaikka on olemassa ihmisryhmä, jotka väittävät että remmien käyttöä pitäisi välttää, me olemme eri mieltä. Miksi lopettaa sarja kesken, käsien puutumisen takia jos treenataan selkää? Toki jos treenattava lihasryhmä on kyynärvarret, silloin et tarvitse remmejä. Mutta jos haluat viedä mavesarjan loppuun asti, on vetoremmit oiva apu tähän.

6. Suojamatto

Treenimatto suojaa lattiaasi sekä antaa mukavuutta jalkojen alle. Kun kotisalillasi on suojamatto, et tarvitse erillistä jumppamattoa tehdessäsi lattialla suoritettavia harjoitteita. Mattojen päälle voit asentaa minkä tahansa kuntosalilaitteen. Valikoimassamme on monia erivärisiä suojamattoja, joten jokaiselle löytyy varmasti sisustukseen sopiva matto.

Kuntosalitarvikkeet hinta

Painotelineet

Kaipaako kuntsalitarvikkeet järjestystä? Olipa hakusessa sitten levypainoteline tai teline käsipainoille, meiltä löytyy monia erilaisia malleja. Säilytä levytankoja siististi telineessä. Asettele taljakahva-arsenaali yhteen telineeseen, josta ne on helppo poimia käyttöön. Telineet säästävät kallisarvoista treenitilaasi sekä edistävät hyvinvointiasi, sillä tavarat eivät loju lattialla jossa voit niihin kompastua ja satuttaa itsesi, vaan ovat nätissä järjestyksessä telineissä.

Kuntosalitarvikkeet tarjous

8. Vastusnauhat

Tämä niin yksinkertainen, mutta kuntoilumaailmaa mullistanut keksintö on parasta vastinetta rahoillesi. Vastuskuminauhoja on monia erilaisia, eri käyttötarkoituksiin. Valitse omaan käyttötarkoitukseen sopiva vastusnauha tuomaan helpotusta/vaativuutta treeneihin. Vastusnauhojen avulla treenaat monipuolisesti koko kroppaa. Vastusnauhat sopivat erinomaisesti toiminnalliseen harjoitteluun, jota voit suorittaa missä vain.

9. Hyppynaru

Tämä niin yksinkertainen keksintö on täydellinen väline kun haluat kehittää tasapainoa, nopeutta sekä aerobista kuntoa. Parhaimmassa tapauksessa hyppynarulla voit korvata kuntopyörän tai lenkkeilyn loskakelissä. Kymmenen minuutin hyppiminen hyppynarun avulla on erittäin tehokas jokapäiväinen treeni. Valitse itsellesi sopiva hyppynaru laajasta valikoimastamme.

10. Kuulokkeet

Musiikki ja kuntoilu kulkee käsikädessä. Kun laittaa kuulokkeet korville ja oman lempitreenimusiikin soimaan, saa treenistäkin enemmän irti. Lenkkeily sujuu jouhevasti, kun kuulokkeista kantautuu sopivantempoista musiikkia. Kaikki ihmiset eivät tykkää samasta musiikista, joten kuulokkeiden avulla samassa tilassa treenaavat voivat kuunnella omaa mielimusiikkia.

Mitä tarvitset kotikuntosalisi valmiiksi ja ammattimaiseksi saattamiseen? Mitä tahansa kuntosali tarvikkeita tarvitsetkaan kotikuntosaliasi varten, löydät kaikki kuntosali tarvikkeet Gorilla Sportsilta. Meillä on täyden valikoiman kuntosalitarvikkeet kategoria, joka auttaa sinua kuntoilemaan turvallisemmin, mukavammin ja kätevämmin. Kaikki kuntosalitarvikkeet voidaan toimittaa suoraan kotiovellesi.

Jos mielestäsi kuntosalitarvikkeet kategoriasta puuttuu jotain mitä täällä pitäisi olla, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan josko saadaan valikoimaamme lisäystä.

Loukkaantumisia voi tapahtua silmänräpäyksessä kuntoilessasi. Kuntosalitarvikkeet ja suojavälineet kuntoiluun voivat vähentää riskiä pahimman tapahtumiseksi. Kun päätät ostaa kuntoilutarvikkeita Gorilla Sportsilta, tyytyväisyytesi on aina taattu. Asiakaspalvelu auttavaa mielellään sinua valitsemaan oikeat kuntoiluvälineet ja kuntosalilaitteet kotiin, toimistoon tai ammattisalille. Kuntosalilaite kotiin on elämäsi parhaimpia päätöksiä! Ota meihin yhteyttä tänään tai aloita ostosten teko.

Lue mitkä ovat tärkeimmät kuntosalitarvikkeet voimaharjoittelussa tästä.

Julkaisija: Gorilla Sports