LeuanvetotankoLeuanvetotangot nyt meiltä edullisesti! Valikoimassa muun muassa seinään, oveen, kattoon ja itsestään seisovia rekkitankoja. Toimitus myös suoraan kotiin. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa tanko nyt!

22 tuotetta
Näytetään 1-22 yht. 22 tuotteesta

Gorilla Sportsilta nyt leuanvetotanko oviaukkoon, voimatornit, rekkitangot ja leuanvetotangot, jotka soveltuvat myös leveisiin oviaukkoihin, seinään tai kattoon

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Leuanvetotanko on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

leuanvetotanko-oviaukkoonTankoja on monenlaisia, joita voi kiinnittää oviaukkoon, karmeihin, seinään tai kattoon tai käyttää ilman kiinnitystä vipuvoimalla. Tilaa nyt leuanvetotanko oviaukkoon tai muualla edullisesti!

Millainen leuanvetotanko sopii minulle?

Leuanvetotanko oviaukkoon on perinteisin ratkaisu ja leuanvetotangot ovat ehdottomasti yksi halvimmista ja parhaista tavoista lisätä selän, käsien ja olkapäiden voimaa ja massaa, mutta ennen kuin teet ostopäätöksen, sinun kannattaa tietää seuraavat asiat leuanvetotangoista:

Miten oven karmeihin kiinnitettävä tanko toimii

Tangon kiinnittäminen ovenkarmeihin ja mahdolliset vauriot

Vaihtoehtoiset leuanvetotangot

Erilaiset leuanvetotanko-vaihtoehdot

Rekkitanko

leuanvetotanko-hintaVipuvoimalla toimiva leuanvetotanko, eli rekkitanko menee ovenkarmin yläpuolelle, jolloin kehosi paino pitää tangon kiinni painamalla sen molemmista suunnista seinää vasten. Valikoimamme Monitoiminen leuanvetotanko on vipuvoimalla toimiva tanko. Tanko tulee osissa ja sen kasaaminen on yksinkertaista. Kasaamisen jälkeen kiinnität tangon ovenkarmiisi ja voit alkaa käyttää sitä välittömästi. Kun olet tehnyt treenisi, tanko irtoaa ja säilytys onnistuu poissa näkyviltä esimerkiksi kaapissa.

Teleskooppinen leuanvetotanko

Teleskooppinen leuanvetotanko pidentyy ja kiilautuu ovenkarmien väliin. Ne pysyvät paikallaan joko pelkän kitkan tai päissä olevien imukuppien avulla. Leuanvetotanko oveen on valikoimamme esimerkki tuotetta teleskooppinen leuanvetotanko. Tangon mukana tulee kiinnitysruuvit, jotka voidaan halutessa ruuvata oviaukkoon vahvistamaan kiinnitystä. Teleskooppisen tangon kiinnittäminen on todella helppoa: voit käyttää pelkkää kitkaa pitääksesi tangon paikallaan, mutta se ei ole aina suositeltavaa. Turvallisemman kiinnityksen saa käyttämällä kitkan lisäksi ruuveja. Teleskooppinen leuanvetotanko voi aiheuttaa pieniä vaurioita karmeille.

Leuanvetotanko seinään

Leuanvetotanko seinään kiinnitettävät tangot kiinnitetään suoraan tiiliseinään tai seinän takana oleviin tukipuihin, jolloin tanko pysyy erittäin tukevasti vaakasuorassa. Tarvitset vain vapaan tilan seinällä ja lattialla, jossa treenata. Seinään kiinnitettävät leuanvetotangot ovat usein valmistettu teräksestä, ja ovat siksi hyvä ja tukeva valinta.

Kattoon kiinnitettävä leuanvetotanko

Kattoon kiinnitettävät leuanvetotangot kiinnitetään katossa oleviin tukipuihin. Usean ruuvin kiinnitys tekee asennuksesta vankan. Ennen kuin tuotetta asentaa kattoon, on syytä tarkistaa rakenteen kantavuus, vaikkei tuotteen käyttö tätä vaadi.

Voimatorni

leuanvetotanko-tarjousJos et halua asentaa tangon kiinteästi, vaihtoehtona on myös vapaasti seisova voimatorni. Siitä löytyy leuanvetotanko sekä lisäksi mahdollisuus dipeille ja jalannostoille.

Oikeaoppinen leuanvetotekniikka

Lue lisää ja katso yksityiskohtaiset ohjeet oikeaoppiseen leuanvetoon blogissamme: Leuanveto tekniikka, osa 1.

Leuanvetojen harjoittelu ja tekniikka

Leuanvetotanko harjoittelu on loistavaa treeniä, jonka aikana käytät ja vahvistat selän, käsien ja rinnan lihaksia. Kunkin lihaksen osuutta liikkeeseen voi muuttaa muutamalla otetta. Yleensä leveä ote aktivoi enemmän selkää, kun taas kapea ote aktivoi käsiä. Eroa syntyy myös riippuen siitä käytätkö vastaotetta vai myötäotetta. Myötä ja vasteote ottaa samoihin lihasryhmiin, mutta eri ote painottaa eri lihaksia eri tavalla. Vastaotteella kädet pääsevät enemmän töihin ja myötäotteella taas selkä on enemmän rasituksen alla.

Leuanvetojen tekemiseen et tarvitse muita välineitä kuin leuanvetotangon ja itsesi. Kehonpainosi toimii vastuksena ja voit kasvattaa harjoituksen intensiteettiä kasvattamalla toistojen tai sarjojen määrää ilman lisää ulkoista painoa. Jos et jaksa tehdä yhtään leukaa, voi aloittaa hyppäämällä tankoon niin että leuka on tangon yläpuolella ja sitten laskemalla itsesi mahdollisimman hitaasti alas (ns. negatiivinen toisto). Vaihtoehtoisesti leuanvetoa voi auttaa vastuskuminauhan avulla. Jos taas saat tehtyä yli 15 toistoa vaivatta, voit ottaa käyttöön lisäpainot ja tällä tavoin lisätä liikkeen raskautta. Katso lisää ohjeita blogistamme.

Nopea treeni, jonka voit tehdä leuanvetotangolla:

10 X leveällä myötäotteella (kämmenet pois päin itsestä)

10 X otteella, jossa kämmenpohjat osoittavat toisiaan

10 X kapealla myötäotteella (kämmenet poispäin itsestä)

leuanvetotanko

Jos et jaksa vetää 10 leuanvetoa kerralla, hyppää ylös ja laske itsesi mahdollisimman hitaasti alas, kunnes olet tehnyt kaikki kymmenen toistoa.

Otteen leveys riippuu kehotyypistäsi. Jos sinulla on leveät hartiat tulee ote olla leveä. Ote ei saa olla leveämpi tai kapeampi kuin hartioidesi leveys.

Liike tulee aloittaa, että kyynärpäät ovat ns. "lukossa" ja ylhäällä leuka on yli tangosta. Kesken jääneitä toistoja ei kannata viimeistellä, sillä tehokkuus vain laskee ja näissä on myös nopea loukkaantumisriski. Mahdollisuuksien mukaan tee koko liikerata ja leuanveto on myös yksi niistä liikkeistä, joissa ns. viimeinen kannattaa jättää tekemättä, jotta liikerata on parhaimmillaan.

Ota leuanvetotangon seuraksi myös nämä!

→ Painoketju

→ Treenihanskat

→ Rannetuet

Tilaa nyt Gorilla Sportsilta ja saat esimerkiksi leuanvetotangon nopealla toimituksella sekä 30 päivän palautusoikeudella.

Julkaisija: Gorilla Sports