OjentajatangotOjentajatangot nyt edullisesti meiltä, katso hinta! Tee tangolla esimerkiksi vipunosto eteen tai hammer liike. Sopii kotiin sekä salille. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa omasi nyt!

4 tuotetta
Näytetään 1-4 yht. 4 tuotteesta

Ojentajatangon osto-opas

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Ojentajatanko on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Ojentajatanko on krominen, neliskanttinen tanko, jossa on karhennetut kädensijat. Se painaa noin 12kg ja siihen voidaan lisätä painoja 200 kg asti. Painot saadaan pysymään paikoillaan kierre – tai jousilukoilla.

Tangolla saat treenattua ojentajalihaksesi ergonomisesti sekä tehokkaasti.

Ojentajatangossa on kaksi pystysuuntaista ja karheaa putkea, joista otetaan ote liikkeiden aikana. On myös tankoja, joissa on saatavilla viisto-ote normaalin lisäksi. Tämä vähentää ranteiden rasitusta ergonomiansa ansiosta.

Ojentajatanko

Mitä liikkeitä ojentajatangolla voi tehdä?

Koska tanko on tarkoitettu pääasiassa ojentajien treenaukseen, sen avulla saadaan treenaus keskitettyä tehokkaasti yhteen lihasryhmään. Tangolla voi myös treenata muitakin lihaksia kuten esimerkiksi hauiksia hammerkäännöillä.

Pään yli ojennus

Liike tehdään joko selältään tai istuvaltaan. Tanko nostetaan pään yläpuolelle ja kädet pidetään suorina. Tanko lasketaan pään taakse ja nostetaan ylös. On tärkeää pitää kyynärpäät mahdollisimman lähellä korvia.

Hammerkääntö

Hammerkäännössä pidetään normaaliin tapaan kyynärpäät lantion vieressä ja tankoa nostetaan rintaa kohti. Ojentajatanko helpottaa liikettä puntteihin verrattuna, koska saat tukevamman otteen ja voit samalla nostaa suuremman määrän painoja.

Vipunosto eteen

Vipunosto tehdään seisoviltaan. Tankoa nostetaan ylös rinnan korkeuteen pitäen kädet suorina ja lasketaan hallitusti alas. Muista pitää myös selkä suorana!

Penkkipunnerrus

Tunnettu penkkipunnerrus onnistuu ojentajatangolla helposti. Ota kiinni vino-otteisista kahvoista ja nosta tankoa, kunnes kätesi ovat suorina. Laske tanko varovasti rinnalle ja toista. Ojentajatangon vino-ote helpottaa liikettä ja ei rasita ranteita läheskään yhtä paljon kuin suora tanko.

 

Ojentajatangon hyödyt

  • Erittäin hyvä väline ojentajien treenaamiseen
  • Ranteet eivät rasitu samanlailla kuin suoralla tangossa
  • Voit nostaa suurempia painoja hallitummin verrattuna puntteihin

 

Tuotteen ostajat suosittelevat tankoa ja kertovat sen olevan todella hyvä ojentajatreeneihin. Oteleveyden sekä kahvojen tuntuman kerrotaan olevan hyvä.

Julkaisija: Gorilla Sports