TaljalaitteetTaljalaitteet nyt meiltä edullisesti! Gorilla Sports valikoiman taljalaite kotiin tai kuntosalille. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa omasi nyt!

11 tuotetta
Näytetään 1-11 yht. 11 tuotteesta

Product category FAQs

 • Miten valita sopiva taljalaite kotikäyttöön?

  Valitessasi taljalaitetta kotiin, kiinnitä huomiota sen kokoon, säädettävyyteen ja toiminnallisuuteen. Monitoimitaljat, jotka yhdistävät ylä- ja alataljan, ovat suosittuja niiden tarjoaman treenin monipuolisuuden vuoksi.


 • Kuinka asentaa taljalaite seinään turvallisesti?

  Taljalaitteen turvallinen seinäasennus vaatii, että löydät tukevat seinäkiinnikkeet ja kiinnität laitteen rakenteisiin ohjeiden mukaisesti. Kiinnityksen on kestettävä sekä laitteen että käytön aiheuttamaa kuormitusta.


 • Mitkä ovat tehokkaimmat liikkeet kuntosali taljalla?

  Kuntosali taljalla tehokkaimpia liikkeitä ovat ne, jotka kohdistavat voimaa laajalle lihasalueelle. Tällaisia ovat esimerkiksi ylä- ja alataljaotteet, jotka aktivoivat selän, hartioiden ja käsien lihaksia.


 • Miten suoritetaan ristikkäistalja oikeaoppisesti?

  Ristikkäistaljan suorittaminen oikein vaatii keskivartalon hyvän hallinnan ja rauhallisia hallittuja liikkeitä. Asetu laitteen keskelle ja vedä kahvat ristikkäin rintasi eteen, jolloin aktivoit rintalihaksia.


 • Millaisia taljapyörän huolto- ja ylläpitotoimenpiteitä suositellaan?

  Taljapyörästön huoltoon kuuluu säännölliset tarkastukset, vaijereiden voitelu ja kireyden säätö sekä kuluvien osien, kuten pyörän ja vetokahvojen, tarkkailu ja tarvittaessa vaihto.


Taljalaitteella harjoitteleminen

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Taljalaite on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

Taljalaite on monipuolinen kuntoilulaite, jonka avulla voi harjoittaa eri lihasryhmiä tehokkaasti. Taljalaitetta voivat hyödyntää niin aloittelevat kuntoilijat kuin urheilun ammattilaiset. Moderni taljalaite on kätevä paketti, joka ei vie paljoa tilaa. Sen vuoksi se sopii hyvin myös vaikkapa kotikuntosalille. Monet tehokkaat kuntokeskukset sisältävät myös taljalaitteen, jossa voi olla alatalja ja ylätalja tai toinen näistä. Taljalaitetta on kehuttu jopa maailman parhaimmaksi funktionaaliseen harjoitteluun tarkoitetuksi laitteeksi. Vastaavaa kehua ei ihan jokainen kuntoilulaite saa. Koska talja antaa omanlaisensa vastuksen, ovat sen harjoitusominaisuudet parasta mahdollista luokkaa.

Taljalaite mahdollistaa sen, että vastuksen säätö voidaan tehdä pienillä väleillä. Näin vastusta voi lisätä vähän kerrallaan. Tämä toimiikin huomattavasti paremmin kuin se, että painoa lisätään kerralla vaikkapa yhden kilon verran. Useimmat nykyajan painopakkalaitteet sopivat siis kaikenlaisille kuntoilijoille, eikä pelkästään pidempään voimailua tai urheilua harrastaneille.

Rajattomat mahdollisuudet eri harjoitteille

Gorillasports.fi pitää valikoimissaan ainoastaan kaikkein laadukkaimpia taljalaitteita. Jokainen valikoimasta löytyvä taljalaite sisältää ominaisuuksia, jotka tekevät laitteesta monikäyttöisen. Esimerkiksi korkeudensäätö ylhäältä alas taljassa sekä käsikahvojen pyörivät kiinnikkeet mahdollistavat sen, että harjoitteita voi tehdä laidasta laitaan. Moni taljalaite sisältää jo valmiiksi jotakin kahvoja. Jos näin ei kuitenkaan ole, voi ne usein hankkia erikseen lisävarusteena. Tällöin harjoitusten monipuolisuus kasvaa entisestään, eikä taljalaitteen kanssa harjoitteluun löydy edes rajoja.

Personal trainerit ja fysioterapeutit suosivat taljoja omassa työssään.

Niitä myös suositellaan kaikille kuntoilijoille, sillä niiden teho on todistettu. Talja voi auttaa siis esimerkiksi silloin, kun selässä tai käsien lihaksissa on puutteita tai rajoitteita. Talja sopii harjoittelumuodoksi myös silloin, kun perinteinen voimannosto ei ole suositeltavaa. Taljalaite on nimittäin hellävaraisempi, vaikka se onkin yhtä tehokasta treeniä kuin painojen nostaminen. Penkit ja telineet eivät siis aina ole paras vaihtoehto, kun mennään salille. Salilla kannattaa katsella ympärilleen ja tutustua sellaisiinkin laitteisiin, joita ei ole ennen kokeillut. Painopakkalaitteet sisältävät monia mielenkiintoisia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia harjoittaa sellaisia lihaksia, joiden harjoittaminen ei ole helppoa. Sen vuoksi kuntokeskukset ovat ottaneet näitä laitteita valikoimiinsa. Niiden tehokkuudesta ei ole kysymystäkään.

taljalaite tarjous

Taljalaitteen monet mahdollisuudet

Suurimmasta osasta taljalaitteita löytyy sekä ylätalja että alatalja. Niiden avulla voi harjoittaa kehon eri osien lihaksia. Ylä- ja alataljoihin kannattaa tutustua etukäteen. Esimerkiksi personal trainer voi antaa hyviä vinkkejä siihen, miten kutakin taljaa käytetään treenaamiseen ja mitä lihasryhmiä niiden avulla voi harjoittaa. Ylä- ja alataljan lisäksi on olemassa vielä ristikkäistalja. Sellainen löytyy yleensä kaikista taljalaitteista, jotka ovat niin sanottuja monitoimitaljoja. Ristikkäistalja mahdollistaa esimerkiksi ristikkäin tehdyt käsien vedot, jolloin treeniä saadaan jälleen vähän eri lihaksille kuin yksittäisten ylä- ja alataljojen osalta.

Taljalaite on kohtalaisen pienikokoinen laite.

Toki niitä on moneen eri lähtöön, mutta yleisesti ottaen se ei vie paljoa tilaa. Juuri sen vuoksi sitä voi hyödyntää periaatteessa missä tahansa. Jos kotoa löytyy vaikkapa ylimääräinen huone, voi sinne rakentaa pienen kuntosalin. Taljalaitteet mahtuvat hyvin normaalin kokoiseen huoneeseen. Kotona niitä voi hyödyntää koska tahansa. Taljalaitteen mukana tulevat kaikki tarvittavat tarvikkeet, mutta lisäksi voi halutessaan ostaa nilkka- tai ranneremmejä, jotka takaavat parhaimman mahdollisen treenin. Kun remmin sitoo joko nilkan tai ranteen ympäri, eivät taljat pääse luistamaan. Niiden avulla voidaan kohottaa treenien turvallisuutta.

Gorilla Sports -verkkokaupan taljalaitevalikoima

Gorilla Sports haluaa tarjota kaikista laadukkaimpia kuntoiluvälineitä tavallisille kuntoilijoille ja edistyneemmille urheilijoille. Taljalaitteiden valikoima on kattava. Laitteita löytyykin kaikista eri hintaluokista, joten taljalaitteen voi ostaa vaikka hieman pienemmälläkin budjetilla. Toisaalta jos taljalaitteeseen haluaa panostaa kerralla, voi valikoimasta valita sellaisen tuotteen, jossa on enemmän valinnanvaraa. Jotkut taljat sisältävät sekä ylä- että alataljan. Pienemmän hintaluokan tuotteista voi löytyä ainoastaan toinen näistä. Toisaalta taas kaikkein kattavimmat taljalaitteet sisältävät ylä- ja alataljan lisäksi vielä erikseen ristikkäistaljan. Riippuu kuntoilijasta, mitä lihaksia hän haluaa treenata taljalaitteen avulla. Mitä enemmän erilaisia taljoja on, sitä monipuolisempia myös treenit voivat olla. Näitä asioita kannattaakin pohtia ennen taljalaitteen tilaamista.

Gorilla Sportsilta on saatavana myös erillisiä taljoja treeniasemiin.

Jos kotoa siis löytyy valmiiksi treeniasema, mutta siitä puuttuvat taljat, voi ne hankkia jälkeenpäinkin. On tärkeää varmistaa, että erikseen myytävät taljat ovat yhteensopivia treeniaseman kanssa. Jos näin on, taljan voi hankkia huoletta.

taljalaite hinta

Gorilla Sportsin verkkokaupasta tilaaminen käy helposti ja nopeasti.

Eri tuotteisiin voi tutustua klikkaamalla tuotekuvaa. Tuotetietojen yhteydestä löytyy tuotekuvaus sekä tuotteen tekniset tiedot. Myös mitat on hyvä tarkistaa ja varmistaa, että laite sopii omaan kotiin. Gorilla Sportsista tehdyt tilaukset voi myös maksaa osissa. Näin kalliimmatkin ostokset voi rahoittaa kätevästi ilman, että oma taloudellinen tilanne joutuu liian tiukalle.

Kaikilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, mikä antaa mahdollisuuden tutustua tuotteeseen rauhassa.

Jos tuote ei olekaan sellainen kuin oli ajatellut, voi sen palauttaa tai vaihtaa toiseen. Sen lisäksi kaikille tuotteille myönnetään jopa kahden vuoden takuu. Vastaavaa takuuta on vaikea löytää muualta. Takuu takaa sen, että tuote korvataan uudella, mikäli se ei toimi kuten pitäisi. Gorilla Sportsista ostaminen on siis turvallista ostajan näkökulmasta katsoen. Myöskin alhaiset hinnat takaavat sen, että samalla rahalla voi ostaa enemmän. Osta siis kaikki tarpeellinen kerralla ja nauti urheilun tuomasta ilosta kotoa käsin!

Julkaisija: Gorilla Sports