LandmineTankonivelet nyt edullisesti meiltä! Valikoimassa kulmanivel T-kulmasoutuun kotiin ja salille. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa tankonivel nyt!

3 tuotetta
Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Landmine T-kulmasoutuun

Fitness Trampoliini Treeni Laadukas

Landmine on monipuolinen ratkaisu treenaamiseen ja se auttaa..

tankonivel-levytangolle

Landmine on T-kulmasoutuun tarkoitettu varuste, jonka päähän kiinnitetään oikean kokoinen levytanko sekä tietenkin tankoon levypainot. Sitä kutsutaan myös nimellä tankonivel. Levypaino- ja tanko-yhdistelmää nostellaan treenaten pääasiallisesti selkälihaksia, samoja lihaksia kuin soutaessa. Landmine on yleensä tarkoitettu 50mm/51mm tangoille, mutta 50mm onkin varsin tyypillinen levytankojenkin paksuus. Tankonivelet on suunniteltu siten, että vertikaalinen ja horisontaalinen 360-asteen pyörimisala mahdollistaa tangon liikuttamisen joka suuntaan. Tankonivelet kannattaa säilyttää maton päällä tai ne voidaan vaihtoehtoisesti ruuvata lattiaan, jolloin saat treenauskaverin, joka ei karkaa minnekään liikettä tehdessä. Tutustu tаnkоnivel-valikoimamme vaihtoehtoihin: Landmine T-kulmasoutuun 50mm, Tаnkоnivеl kulmаsoutuun, 50/51mm Landmine kulmаsoutuun.

Koska landminen käytön selostaminen on varsin hankalaa sitä tuntemattomalle, kannattaa katsoa alla oleva video, jossa havainnollistetaan tankonivelen käyttöä. Katso myös muut levytangot-kategorian tuotteet.

Tankoniveltä ostaessa muista myös lisätä ostoskoriisi levytanko, kahva kulmasoutuun, levypainot, sekä levytankolukot.

30 päivän palautusoikeus ja muita etuja, kun ostat Landminesi Gorillasportsilta!

Gorillasports on suomalainen urheiluun keskittyvä verkkokauppa. Meiltä laadukkaat urheilutuotteet ja varusteet edullisesti. Ilmainen toimitus kaikkiin yli 69€-arvoisiin tilauksiin. Ilmainen toimitus vain lähimpään Postin toimipisteeseen ja kotiin pienestä lisämaksusta. Kaikilla tuotteilla on myös 30 päivän palautusoikeus, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen. Lisäksi asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 12-16 puhelimella, sähköpostilla ja viesteillä. Maksutapoja on monia, ja voit ostaa laskulla, käyttäen turvattua luottokortti-ostojärjestelmää tai tilaa puhelimitse. Osamaksu on myös mahdollista esimerkiksi alkaen 8 €/kk. Osta sinäkin oma 50mm tankonivelesi kulmasoutuun jo tänään!

Tuotearvostelut

Ennen tuotteen ostoa kannattaa yleensä lukea myös tuotteen arvostelut.

nimi-nimimerkki-title-for T-kulmasoutu-landmine landmine-hinta-tarjous-alennus

Julkaisija: Gorilla Sports