LandmineTankonivelet nyt edullisesti meiltä! Valikoimassa kulmanivel T-kulmasoutuun kotiin ja salille. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa tankonivel nyt!

3 tuotetta
Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Landmine T-kulmasoutuun

tankonivel-levytangolle

Landmine on T-kulmasoutuun tarkoitettu varuste, jonka päähän kiinnitetään oikean kokoinen levytanko sekä tietenkin levypainot. Sitä kutsutaan myös nimellä tankonivel. Levypaino- ja tanko-yhdistelmää nostellaan treenaten käsiä ja ylävartalon lihaksia, samoja lihaksia ikään kuin soutaisi. Landminen paksuus on 50mm/51mm, mutta 50mm on varsin tyypillinen levytankojenkin paksuus. Tankonivelet on suunniteltu siten, että vertikaalinen ja horisontaalinen 360-asteen pyörimisala mahdollista landmine joka suuntaan liikuttamisen. Tankonivelet kannattaa säilyttää maton päällä, ja ne voidaan vaihtoehtoisesti ruuvata lattiaan, jolloin saat treenauskaverin, joka ei karkaa minnekään liikettä tehdessä. Tutustu tаnkоnivel-valikoimamme vaihtoehtoihin: Landmine T-kulmasoutuun 50mm, Tаnkоnivеl kulmаsoutuun, 50/51mm Landmine kulmаsoutuun.

Koska landminen käytön selostaminen on varsin hankalaa, sitä tuntemattomalle, kannattaa katsoa yhteistyökumppaniemme, Gorillasportsin video, jossa havainnollistetaan 99€ tankonivel kulmasoutuun käyttöä. Katso myös muut levytangot-kategorian tuotteet.

Tankoniveltä ostaessa muista myös lisätä ostoskoriisi levytanko, kahva kulmasoutuun, levypainot, sekä levytanko lukot.

30 päivän palautusoikeus ja muita etuja kun ostat Landminesi Gorillasportsilta!

Gorillasports on suomalainen urheiluun keskittyvä verkkokauppa. Meiltä laadukkaat urheilutuotteet ja varusteet edullisesti. Ilmainen toimitus kaikkiin yli 69€-arvoisiin tilauksiin. Ilmainen toimitus vain lähimpään Postin toimipisteeseen, ja kotiin pienestä lisämaksusta. Kaikilla tuotteilla on myös 30 päivän palautusoikeus, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen. Lisäksi asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-17 puhelimella, sähköpostilla ja viesteillä. Maksutapoja on monia, ja voit ostaa laskulla, käyttäen turvattua luottokortti-ostojärjestelmää tai tilaa puhelimitse. Osamaksu on myös mahdollista, aikana esimerkiksi alkaen 8 kk. Osta sinäkin oma 50mm tankonivelesi kulmasoutuun jo tänään!

Tuotearvostelut

Ennen tuotteen ostoa kannattaa lukea tuotteen arvostelut, paitsi jos 0 tuotearvostelua 5 tähteä 0 kpl 4 tähteä 0 tähteä 0 kpl arvostele, tähteä 0 kpl 2, tähteä 0 kpl 1, 2 tähteä 0 kpl, 3 tähteä 0 kpl, 5 tähteä 0 kpl, 0 kpl 1 tähteä, 0 kpl 4 tähteä, 4 tähteä 0 kpl, 0 kpl 2 tähteä, 0 5 yhteensä 0 tuotearvostelua, 0 kpl arvostele tuote tai yhteensä 0 tuotearvostelua 5 ehdot täyttyvät.

nimi-nimimerkki-title-for T-kulmasoutu-landmine landmine-hinta-tarjous-alennus