Vinyyli Kahvakuulat 2 kg - 20 kg, Musta, Sementtitäyte
Vinyyli Kahvakuulat 2 kg - 20 kg, Musta, Sementtitäyte
Tuotetiedot add

Erittäin edullinen tapa aloittaa kahvakuulaharjoittelu!

Vinyyli kahvakuula on erittäin hyvä valinta ensimmäiseksi kahvakuulaksi tai haluat suuren valikoiman kahvakuulia edullisesti 2kg korotuksilla. Kahvakuulan pintamateriaali on valmistettu vinyylistä, jonka vuoksi se tuntuu miellyttävältä kädessä eikä se kolise tai naarmuta lattiaa. Jokaisessa kahvakuulassa on painettuna sen kilomäärä, jonka vuoksi löydät helposti sinulle sopivan painoisen kahvakuulan. Kahvakuulasta löytyy myös GorillaSportsin virallinen logo laadun takeena!

Kahvakuulaharjoittelun edut

Kahvakuulaharjoittelu on erittäin monipuolista liikuntaa koko kropalle. Sen avulla saat harjoitettua kaikkia kropan lihaksia sekä kuntoasi. Sen avulla saat samalla kertaa aerobisen liikunnan hyödyt ja voimaharjoittelun tulokset. Saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa, koska kahvakuulaharjoittelu harjoittaa samalla kertaa kuntoasi ja vahvistaa lihaksiasi.  Voit harjoitella kätevästi yhdellä kahvakuulalla kerrallaan tai käyttää kahvakuulia samanaikaisesti molemmissa käsissä. Suurinosa kahvakuulaliikkeistä suoritetaan heilauttamalla, jonka vuoksi useat lihakset aktivoituvat samalla kertaa.

Kahvakuula on huomattavat monipuolisempi valinta harjoitteluvälineeksi kuin käsipainot tai levytanko. Kahvakuulasta löytyy ergonominen otekahva, jonka vuoksi kahvakuulaa on miellyttävä pitää kädessä. Säännöllinen kahvakuulaharjoittelu parantaa kuntoasi ja lihaksiasi, tämän vuoksi voit nopeasti siirtyä käyttämään painavampaa kahvakuulaa maksimoidakseksi treenitulokset. Otekahvan avulla kahvakuulia on myös helppo siirrellä.

Sopiva kahvakuulan paino

Aloitteleva harjoittelija: 4-8 kg

Liikunnallinen ja säännöllisesti harjoitteleva: 8-12 kg

Todella aktiivinen: 12-16 kg 

Voiman ja lihasmassan kehittämiseen: yli 16kg

Gorilla Sports kahvakuulan parhaat ominaisuudet

  1. Muovinen kuori, sisus sementtiä
  2. Lattiaystävällinen materiaali, ei naarmuta tai kolise
  3. Laadukas rakenne tehty kestämään kovaa käyttöä
  4. Paino painatettu pintaan
  5. Tasainen pohja

Materiaali

Valmistettu korkealaatuisesta muovipinnoitteesta puristetulla sementtitäytteellä – varmistaa alhaisen melupäästön, suojaa lattiaa ja on kestävä.

Harjoittelu

Kahvakuulaharjoittelu sopii kaikille urheilijoille. Olitpa aloittelija tai ammattilainen – kahvakuula tuo vaihtelua ja vauhtia jokaiseen harjoitteluun monipuolisilla käyttötavoillaan ja suurilla harjoitusvariaatioilla.

Vaihtoehdot

Eri painokokojen 2-32 kg ja eri materiaalien väliltä voidaan valita henkilökohtainen kahvakuula, joka sopii täydellisesti yksilölliseen kuntotasoon.

Ominaisuudet

Materiaali
Vinyyli

Täytteen materiaali
Sementti


Väri
Musta

Kahvakuula 2 kg
12 x 12 x 16 cm, kahva Ø 2 cm


Kahvakuula 3 kg
13,5 x 13,5 x 20 cm, kahva Ø 3 cm

Kahvakuula 4 kg
14 x 14 x 21 cm, kahva Ø 3 cm


Kahvakuula 5 kg
14,5 x 14,5 x 23,5 cm, kahva Ø 3,2 cm

Kahvakuula 6 kg
15 x 15 x 23 cm, kahva Ø 3,5 cm


Kahvakuula 8 kg
18 x 17 x 25,5 cm, kahva Ø 3,5 cm

Kahvakuula 10 kg
18 x 18,5 x 28,5 cm, kahva Ø 4 cm


Kahvakuula 12 kg
20 x 20 x 29,5 cm, kahva Ø 4 cm

Kahvakuula 14 kg
20 x 20 x 30 cm, kahva Ø 4 cm


Kahvakuula 16 kg
20 x 21 x 30,5 cm, kahva Ø 4,5 cm

Kahvakuula 18 kg
22 x 21,5 x 33 cm, kahva Ø 6 cm


Kahvakuula 20 kg
23 x 23 x 35 cm, kahva Ø 6 cm

Tuotevideo add

Tuotearvostelut

2.6 /5


Yhteensä 17 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä3 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä7 kpl

Kahvakuulla on hyvä pidike, minkä avulla harjoittelu on aina miellyttävää. Tulen tilaamaan myös muita kokooja.

Todellakin isokokoinen ja kömpelö (+liukas). Tiettyihin liikkeisiin vielä juuri ja juuri menee, mutta jos yhtään epäilyttää, niin suosittelen satsaamaan ja hankkimaan suoraan pienikokoisemman, mutta kalliimman rautakuulan.

Todella isokokoinen ja epäkäytännöllinen. Ehkä ihan perusliikkeisiin sopiva esim. Mave, mutta muut liikkeet voi kokolailla unohtaa. Kuulasta ei saa kunnon otetta. Suosittelen valurautakahvakuulia eli enemmän kilpamalleja.

Kahvakuulat ovat todella suuria eikä niillä pysty tekemään kuin muutamia liikkeitä. Kädensijat ovat sen verran paksut, että monet perusliikkeet ovat haastavia. Etuheilautukset, mavet, kyykyt yms. liikkeet kuitenkin onnistuvat.

Luulin aluksi että tämä oli joko vitsi taikka se pakkaus jonka sisällä kahvakuula on. Kuula on aivan älyttömän kokoinen, itse kahvan ympäri ei yletä varmasti kenenkään sormet, se on kaljatölkin paksuinen! Samoin kuulaosa on koripallon kokoinen eikä sitä voi mitenkään heiluttaa jalkojen välistä. Täysin käyttökelvoton tuote.

Edullinen hinta, mutta kahvakuula on järkyttävän kokoinen verrattuna kisakokoihin. Erityisesti ongelmana on kahva joka on niin suuri että siitä on vaikea pitää kiinni. Kahvan juuresta kuulan tuntumasta kahva on jo niin suuri että siitä ei saa ollenkaan kiinni, eli on tyydyttävä vain jonkinlaiseen otteeseen kahvan päältä. Pienemmät mallit kuten 8kg ja 6kg ovat kahvan ja kuulan koon puolesta taas ok, itse ostamani 16 ja 20kg on ainakin näitä isompia. Olisi pitänyt panostaa arvokkaampiin malleihin.

Hyvä tuote, joka sopii käyttötarkoitukseeni.

Säästät rahaa kun jätät tämän ostamatta

Aivan liian isot kahvat ja koko kuulassa kiloihin nähden. Ei voi suositella!

Erittäin kehno tuote. Liian iso kaiken kokoiselle treenaajalle. Liian paksu kahva joka todella liukas. Kahvakuula liikkeitä mahdoton tehdä. Jos tilaat kyykkyihin/maastavetoihin silloin voi käyttää.

Kahvakuulat ja kuntopyörä molemmat saapuivat äärimmäisen nopeasti ja hyvin pakattuina. Kaikki tuotteet toimineet moitteettomasti kovassa käytössä :)

XD

Tilasin 20 kg kuulan. Ote todella paksu ja liukas. Oteosa myös todella leveä, eikä mahdu normaalilla, eikä hieman leveämmälläkään jalkojen asennolla jalkojen välistä heilautuksessa. Joten todella kömpelö kaikenlaiseen liikutteluun.

Isokoikenen kuula joka sopinee parhaiten liikkeisiin jossa ei tarvitse saada otetta ihan kahvan tyvestä tai henkilölle joka omaa todella isot hanskat. Toki puristusvoima kasvaa kun vaan sitkaasti tällä treenaa koko kropan.

Pohja lohkesi kun tömäytin vähhän vauhdikkaamin maahan....

Ihan hyvä tuote, mutta aika liukasta materiaalia, josta on hankala saada pitävä ote.

Hyvä perusväline koti treeniin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Vinyyli Kahvakuulat 2 kg - 20 kg, Musta, Sementtitäyte

100342-00006-0014
TARJOUS
TÄNÄÄN!
32,95 €
22,95 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 22,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!