Kahvakuula setti 8 kg ja 16 kg
Kahvakuula setti 8 kg ja 16 kg
Kahvakuula setti 8 kg ja 16 kg
Kahvakuula setti 8 kg ja 16 kg
Kahvakuula setti 8 kg ja 16 kg
Kahvakuula setti 8 kg ja 16 kg
Tuotetiedot add

Kahvakuula setti johon kuuluu 8 kg ja 16 kg kahvakuulat. Kahvakuulilla pystyt tehdä monipuolisia liikkeitä ja treenejä. Tehokkaiden harjoituksien lisäksi tehostat myös aineenvaihduntaa. Kahvakuulissa on yksinkertainen muotoilu ja muovipinnoituksen ansiosta myös lattiaa suojaava pinta. 

Vinyyli kahvakuula on erittäin hyvä valinta ensimmäiseksi kahvakuulaksi tai haluat suuren valikoiman kahvakuulia edullisesti 2kg korotuksilla. Kahvakuulan pintamateriaali on valmistettu vinyylistä, jonka vuoksi se tuntuu miellyttävältä kädessä eikä se kolise tai naarmuta lattiaa. Jokaisessa kahvakuulassa on painettuna sen kilomäärä, jonka vuoksi löydät helposti sinulle sopivan painoisen kahvakuulan. Kahvakuulasta löytyy myös GorillaSportsin virallinen logo laadun takeena!

Kahvakuulaharjoittelun edut:

Kahvakuulaharjoittelu on erittäin monipuolista liikuntaa koko kropalle. Sen avulla saat harjoitettua kaikkia kropan lihaksia sekä kuntoasi. Sen avulla saat samalla kertaa aerobisen liikunnan hyödyt ja voimaharjoittelun tulokset. Saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa, koska kahvakuulaharjoittelu harjoittaa samalla kertaa kuntoasi ja vahvistaa lihaksiasi.  Voit harjoitella kätevästi yhdellä kahvakuulalla kerrallaan tai käyttää kahvakuulia samanaikaisesti molemmissa käsissä. Suurinosa kahvakuulaliikkeistä suoritetaan heilauttamalla, jonka vuoksi useat lihakset aktivoituvat samalla kertaa.

Kahvakuula on huomattavat monipuolisempi valinta harjoitteluvälineeksi kuin käsipainot tai levytanko. Kahvakuulasta löytyy ergonominen otekahva, jonka vuoksi kahvakuulaa on miellyttävä pitää kädessä. Säännöllinen kahvakuulaharjoittelu parantaa kuntoasi ja lihaksiasi, tämän vuoksi voit nopeasti siirtyä käyttämään painavampaa kahvakuulaa maksimoidakseksi treenitulokset. Otekahvan avulla kahvakuulia on myös helppo siirrellä.

Tekniset tiedot:

• Muovinen kuori, sisus sementtiä 
• Lattiaystävällinen materiaali, ei naarmuta tai kolise
• Laadukas rakenne tehty kestämään kovaa käyttöä 
• Gorilla Sports logo 
• Paino painatettu pintaan 
• Tasainen pohja

8 kg: 18 x 17 x 25,5 cm, 3,5 cm 

16 kg: 20 x 21 x 30,5 cm, 4,5 cm 

Tuotearvostelut

2 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 01.05.2020

8kg on ok, mutta kahva on isohko ja sen mallinen, että siitä on huono pitää kiinni esimerkiksi maljakyykyssä. 16kg on jo niin iso, että sitä on vaikea säilyttää. Kahvasta on vaikea pitää kiinni. Toimii ok etuheilautuksessa. Muuten ovat ehjät ja ihan siistit.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kahvakuula setti 8 kg ja 16 kg

101106-00006-0028
TARJOUS
TÄNÄÄN!
52,68 €
34,68 € Säästä 18,00 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16