Kahvakuula Setti 8 kg - 12 kg, Musta, Vinyyli, Sementtitäyte
Kahvakuula Setti 8 kg - 12 kg, Musta, Vinyyli, Sementtitäyte
Kahvakuula Setti 8 kg - 12 kg, Musta, Vinyyli, Sementtitäyte
Kahvakuula Setti 8 kg - 12 kg, Musta, Vinyyli, Sementtitäyte
Tuotetiedot add

Täydellinen kahvakuulasetti treeniin

Vinyyli kahvakuula on erittäin hyvä valinta ensimmäiseksi kahvakuulaksi. Kahvakuulan pintamateriaali on valmistettu vinyylistä, jonka vuoksi se tuntuu miellyttävältä kädessä eikä se kolise tai naarmuta lattiaa. Jokaisessa kahvakuulassa on painettuna sen kilomäärä, jonka vuoksi löydät helposti sinulle sopivan painoisen kahvakuulan. Kahvakuulasta löytyy myös GorillaSportsin virallinen logo laadun takeena!

Kahvakuulaharjoittelun edut

Kahvakuulaharjoittelu on erittäin monipuolista liikuntaa koko kropalle. Sen avulla saat harjoitettua kaikkia kropan lihaksia sekä kuntoasi. Sen avulla saat samalla kertaa aerobisen liikunnan hyödyt ja voimaharjoittelun tulokset. Saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa, koska kahvakuulaharjoittelu harjoittaa samalla kertaa kuntoasi ja vahvistaa lihaksiasi.  Voit harjoitella kätevästi yhdellä kahvakuulalla kerrallaan tai käyttää kahvakuulia samanaikaisesti molemmissa käsissä. Suurinosa kahvakuulaliikkeistä suoritetaan heilauttamalla, jonka vuoksi useat lihakset aktivoituvat samalla kertaa.

Kahvakuula on huomattavat monipuolisempi valinta harjoitteluvälineeksi kuin käsipainot tai levytanko. Kahvakuulasta löytyy ergonominen otekahva, jonka vuoksi kahvakuulaa on miellyttävä pitää kädessä. Säännöllinen kahvakuulaharjoittelu parantaa kuntoasi ja lihaksiasi, tämän vuoksi voit nopeasti siirtyä käyttämään painavampaa kahvakuulaa maksimoidakseksi treenitulokset. Otekahvan avulla kahvakuulia on myös helppo siirrellä.

Gorilla Sports kahvakuulan parhaat ominaisuudet

  1. Sisältää 3 kahvakuulaa 8 - 12 kg
  2. Lattiaystävällinen materiaali, ei naarmuta tai kolise
  3. Laadukas rakenne tehty kestämään kovaa käyttöä
  4. Paino painatettu pintaan
  5. Tasainen pohja

Materiaali

Valmistettu korkealaatuisesta muovipinnoitteesta puristetulla sementtitäytteellä – varmistaa alhaisen melupäästön, suojaa lattiaa ja on kestävä.


Harjoittelu

Kahvakuulaharjoittelu sopii kaikille urheilijoille. Olitpa aloittelija tai ammattilainen – kahvakuula tuo vaihtelua ja vauhtia jokaiseen harjoitteluun monipuolisilla käyttötavoillaan ja suurilla harjoitusvariaatioilla.

Vaihtoehdot

Eri painokokojen 2-32 kg ja eri materiaalien väliltä voidaan valita henkilökohtainen kahvakuula, joka sopii täydellisesti yksilölliseen kuntotasoon.

Ominaisuudet

Materiaali
Vinyyli

Täytteen materiaali
Sementti


Väri
Musta

Kahvakuula 8 kg
18 x 17 x 25,5 cm, kahva Ø 3,5 cm


Kahvakuula 10 kg
18 x 18,5 x 28,5 cm, kahva Ø 4 cm

Kahvakuula 12 kg
20 x 20 x 29,5 cm, kahva Ø 4 cm


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Kahvakuula Setti 8 kg - 12 kg, Musta, Vinyyli, Sementtitäyte

101106-00006-0022
TARJOUS
TÄNÄÄN!
114,95 €
69,95 € Säästä 45,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 69,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!