Voimatorni 2
Voimatorni 2
Voimatorni 2
Voimatorni 2
Voimatorni 2
Voimatorni 2
Voimatorni 2
Voimatorni 2
Voimatorni 2
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

Voimatorni 2

Voimatornissa on useita otekahvoja niin ylhäällä kuin alempanakin, jotka mahdollistavat tehokkaan ylävartalotreenin! Voimatornilla treenaamiseen et tarvitse mitään muuta, joten se on helppo esimerkiksi aloittelevalle harrastajalle.

Pelkällä omalla kehon painolla saa hyvän treenin aikaiseksi!

Sisältää:

 • Leuanvetotanko
 • Dippikahvat
 • Käsivarsipehmusteet

Harjoitukset:

 • Leuanveto
 • Rutistukset
 • Jalannostot
 • Dipit

Lue yksityiskohtaiset ohjeet leuanvetojen tekniikkaan blogistamme: Leuanveto tekniikka, osa 1.

Voimatorni - ihanteellinen vatsaharjoitteluun ja leuanvetoon

Jos etsit monitoimista harjoitusvälinettä, joka sopii erinomaisesti sekä vatsan että olkapäiden harjoitteluun, sinun kannattaa tutustua voimatorniin. Tämä voi näyttää ensisilmäyksellä hiukan mitättömältä, mutta tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden harjoitella kehonpainolla ja lisäksi parantaa ryhtiä.

Mitkä harjoitukset ovat ominaisia ​​voimatornille? Ja mitä tulisi ottaa huomioon treenin aikana?

Klassiset harjoitukset voimatornilla

Urheilija harjoittelee voimatornilla pääosin omalla kehonpainolla. Vaativan vatsatreenin lisäksi sinulla on mahdollisuus todistaa fyysinen kuntosi leuanvedoilla. Tämä saattaa kuulostaa hieman yksitoikkoiselta, mutta hienosäätämällä kyseisiä harjoituksia pystyt harjoitteleman todella monipuolisesti. Leuanvetoihin tarvitaan tilaa ja tämä tule ottaa huomioon kotikuntosalille rakennutussa voimatornissa. Kiipeämällä jalkatuille voit suorittaa leuanvetoharjoituksen monella tapaa.

Vatsalihaksia harjoitellessa käyttäjä nousee jalkatukien päälle, asettaa kätensä 90 asteen kulmaan käsituille ja ottaa kiinni käsikahvoista. Voit aloittaa vatsalihastreenin tekemisen nostamalla polvia ylös. Ole tarkkana, että voima liikkeeseen tulee vatsasta. Suorien vatsalihasten lisäksi voit harjoitella myös vinoja vatsalihaksia lisäämällä liikkeeseen pientä kiertoa.

Sekä vatsalihas- että leuanvetoharjoitukset on tärkeää aloittaa rauhallisesti muutamalla toistolla. Muutoin saat vain todella kipeät lihakset.

Harjoitukset lisäpainoilla voimatornilla

Jos "normaalista" harjoituksesta voimartornilla on tullut tylsää ja pystyt tekemään esimerkiksi 3x15 toistoa helposti voit kokeilla vaativampaa vaihtoehtoa. Tämä kuitenkin edellyttää, ettei sinulla ole fyysisiä rajoitteita. Voit ottaa harjoituksessa käyttöön lisäpainot. Lisäpainot eivät saa haitata puhdasta suoritustekniikkaa ja ne tulee voida ottaa mukaan harjoitukseen helposti.

Lisävarusteet voimatorniin

Voimatornilla harjoitteluun ei tarvita paljoa lisävarusteita. On kuitenkin hyvä käyttää mukavia treenivaatteita ja etenkin leuanvetoharjoitusten yhteydessä treenianskoista on hyötyä. Saat paremman pidon otteeseen sekä tangosta, että kahvoista. Näin voit keskittyä täysin harjoitusten suorittamiseen, eikä sinun tarvitse huolehtia käsien lipeämisestä. Onnistuneen vatsa- ja selkäharjoittelujen yhdistelmän ansiosta voimatorni on suosittu harjoituslaite kotona ja kuntosalilla.

Tekniset tiedot:

 • Integroitu ratkaisu ylävartalon lihaksille
 • Maksimi käyttäjän paino 115 kg
 • Mukana asennusohjeet
 • Leuanvetotangon leveys 108cm
 • Kokonaismitat: 110cm x 112cm x 216cm
 • Laatikon mitat: 125cm x 63cm x 12,5cm
 • Väri: Harmaa / Musta / Hopea
 • Laitteen paino: Paino 30 kg

Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 30 tuotearvostelua

5 tähteä11 kpl

4 tähteä18 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 13.11.2020

Innostuin leuanvedoista ja dipeistä ja kehon paino treenistä kesän aikana pihasalilla ja näin talveksi en halua pitää paussia, nii hommasin sitte tämän tornin koska painoa 98.5kg Anyway 3pv kesti toimitus ja laatu vaikuttaa hyvältä! Olen erittäin tyytyväinen kiitos tuotteesta 5/5

Kirjoittaja: 18.04.2019

Siististi pakattu, kasaamisohjeet helpot ja laatu hämmästyttävän korkea.

Kirjoittaja: 18.04.2019

Laitteen olisi voinut rakentaa myös yksin, mutta kahdestaan siinä menee noin tunti. Kun tuut vatsalihaksia jalkoja nostaen kahvat ovat lähes liian kaukana toisistaan. Eniten minua häiritsee se, että pystysuuntaisia kahvoja ei ole suunattu alas, joten joskus ne työntyy tahdottomasti treenin aikana.

Kirjoittaja: 21.11.2017

Tilasin tuotteen leukojen vetämisen harjoitteluun (koska en halua porata reikiä vuokrakämppään eikä ovenkarmit kestä siihen tarkoitettua tankoa) ja siihen se toimii erinomaisesti, tukevalta tuntuu ainakin tällaisen 92 kiloisen ukon kanssa. Yksi tähti lähtee pois siitä että dippikahvat ovat liian kaukana toisistaan dippien tekemiseen. En ymmärrä mitä useampi on valittanut sittä ettei kokoaminen onnistuisi sellaisenaan, hyvin se onnistui.

Kirjoittaja: 19.08.2016

Perusvoimailijalle ihan hyvä teline, varsinkin kun kiinnitin vielä tornin seinään kiinni !

Kirjoittaja: 07.08.2015

Tuote on erinomainen omassa hintaluokassa (vastavat maksavaat yli 300 ja jos paksumpaa profilia kaipaa niin yli 500). Dippikahvat ovat aika leveällä, sekä niitä on kiristettävä erittäin tiukkaa. Kestää hyvin oman 95kgn. Pahvipakkaus ei oikein kestää putkien painoa, josta tulivat pienet naarmut. Dpd:n kuljettajat niin ujot etteivät uskaltaneet soittaa puhelimeen tai ovisummeriin (puhelinnumero oli selkeästi pakkauksella) jouduin metsästämään heidän varastoa. Ps. Kuljetus seikkoja varma tuonut enemmän dpdn alihankija Lahessa.

Kirjoittaja: 03.08.2015

Ostin tämän laitteen ainoastaan leuanvetoja varten, joihin se toimii aivan riittävästi. Ainoat negatiiviset puolet siinä ovat, että se antaa hieman periksi vetäessä (lue: joustaa) ja selkänoja tulee vastaan jos yrittää mitään hieman vaakatasompaan menevää. Mutta aivan riittävä, varsinkin hintaisekseen. Muista osista: punnerrustangot ovat aivan liian kaukana toisistaan antaakseen tehdä harjoitteen oikealla liikeradalla, sama dippitankojen kanssa. Käytän henkilökohtaisesti dippitankoja tästä syystä vain levytangon säilytykseen, kun sen siitä saa hyvin otettua. Mutta hintaisekseen en voi valittaa, toimii leuanvetoihin painolla tai ilman, toivoisin vain, ettei olisi selkänojaa tai dippitankoja, jotka tulevat hieman eteen, kun melko turhia ovat.

Kirjoittaja: 12.05.2015

Kotikäytössä ajaa asiansa, ehkä hieman heppoisen tuntuinen. Helppo koota.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Mukavan tuntuinen käytössä, hyvä hinta.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Kätevä leuanveto- ja dippiteline autotalliin. Loistava hintalaatusuhde.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Kotikäyttöön aivan riittävä laitos.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Kotikäyttöön aivan riittävä laitos.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä ja jämäkkä laite. hyvä hinta laatu suhde.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä laite kotikäyttöön. Hinta-laatu suhde hyvä

Kirjoittaja: 15.04.2015

Todella jämäkkä laite kestää hyvin kaikki vaadittavat liikkeet ja pysyy hyvin paikoillaan, kasaaminen suht mutkatonta.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Huippu hinta/laatusuhde. Jämäkkä teline.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Toimii hyvin työympäristössä taukojumppapaikkana!

Kirjoittaja: 11.04.2015

Nuo mukana tulevat työkalut voi suosiolla heittää heti lepikkoon. Osa lukittuvien pulttien rei´istä on liian väljiä ja pultit pyörii läpi. Piti tehdä rälläkällä pultinkantoihin urat, että sai talttapäämeisselillä pidettyä vastaan kiristyksen aikana. Epäilen tuotteen kestävyyttä pidemmällä aikavälillä ainakin dippien osalta. Hintaansa nähden varmasti hyvä ostos joka tapauksessa.

Kirjoittaja: 18.12.2014

Pakkauksen suhteen miinusta. Rakennus sujui oikein hyvin. Pakkausohjeeseen olisi hyvä kiinnittää huomiota. Nyt tuntuu että määrien suhteen vaihtelua ja ohjeen sisällä. Kokoaminen onnistuu nopeasti. Palikat sopi paikoilleen. Jämäkän oloinen ja 90kg käyttäjälle pysyy vankasti pystyssä. Leuanvetotanko erinomainen ja onnistuu sekä pull upit että chin upit. Dippiä varten hyvällä kohtaa kahvat, mutta jalannostoissa tuntuma, että hivenen turhan levällään kädensijat ovat. Lähinnä dippejä ja leukoja varten tämän hommasin ja siihen toimii ihan hyvin.

Kirjoittaja: 15.12.2014

Ehkä hieman heiveröisemmän oloinen kuin kuntosaleilla olevat isoveljensä, mutta oikein hyvin hintansa arvoinen tuote.

Kirjoittaja: 09.10.2014

Huippu tuote suosittelen kaikille!

Kirjoittaja: 26.09.2014

Itse tuote on helposti 4.5 tähden vehje, koska hintalaatusuhde on erittäin hyvä. Arvosanaa laskee vain se, että jouduin pyytämään muutaman puuttuneen pultin & prikan toisella lähetyksellä. Asiakaspalvelu oli kylläkin avuliasta ja nopeaa, joten kokonaisuutena jäi hyvät fiilikset. Toiseksi halvin vastaavan painon kestävä vehje maksaakin toisessa paikassa satasen enemmän eli tätä voi suositella.

Kirjoittaja: 23.09.2014

Laatuunsa nähden hyvä, mutta pienistä nojan kankaan repeämistä annan miinusta. Muuten tukeva ja hintaansa nähden hyvä hankinta kehonpainonkin kanssa treenaajille.

Kirjoittaja: 18.09.2014

Hinta-laatusuhde täys kymppi. Laite on tukeva ja jos muistaa laittaa kasatessa prikat pulttien molempiin päihin, niin saa kiristystettyä ruuvit sopivan tiukalle. Asennuksessa menee pari tuntia, mutta helpottaa jos varaa akkuporan/ruuvarin ja räikän avuksi. Paketti meinasi kyllä levitä kuljetuksen aikana ja putket valua ulos, mutta näppärä kuski oli teipannut sen ympäriinsä ja kaikki osat saapui nätisti perille asti.

Kirjoittaja: 13.09.2014

Paketti tuli kahdessa palassa, osia puuttui kun oli käsitelty kovakouraisesti..mutta iso käsi kaupan pojille, hommasivat puuttuvat osat nopeasti ja häkkyrä saatiin kasattua. Leuanveto, punnerrukset vatsat ok harjoitella, dippiin varauksin,sillä kahvat ehkä hieman leveällä sekä ne pyrkivät kiertymään erilleen punnerrusvaiheessa. Sidottuani kahvat kuormaliinalla yhteen alkoi homma toimia. Nelikulmainen putkiprofiili toimisi dipissä paremmin, niitähän ne yleensä onkin. Kaikkiaan kuitenkin kelpo laite hintaisekseen ja asiakaspalvelu täysi kymppi!

Kirjoittaja: 12.09.2014

Dippikahvat saisi olla lähempänä, muuten ei valttamista. Kokoaminen yllättävän helppo vaikka kasaamisohje oliki englanniksi ja kuvat hieman epäselvät, maalaisjärjellä sai paketin kasaan.

Kirjoittaja: 05.09.2014

Hyvä laite sopii vuokrakämppääkin. Dippikahvat ehkä liian leveällä.

Kirjoittaja: 25.08.2014

Kyllä muuten vaikuttaa ihan laadukkaalta, mutta suuri miinus pakkaustavasta. Loota hajosi heti keskelle eteistä, koska kantokahvat eivät kestäneet.

Kirjoittaja: 17.07.2014

Hoitaa hommat hyvin! Suuri plussa helposta kasattavuudesta.

Kirjoittaja: 16.06.2014

Toimii! Tukeva ja hintasekseen hyvä

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Voimatorni 2

100526-00029-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
239,95 €
194,95 € Säästä 45,00 €

Alkaen 9.95 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: