Leuanvetotanko Seinään 121x61x40cm Max. 150kg Teräs Musta
Leuanvetotanko Seinään 121x61x40cm Max. 150kg Teräs Musta
Leuanvetotanko Seinään 121x61x40cm Max. 150kg Teräs Musta
Leuanvetotanko Seinään 121x61x40cm Max. 150kg Teräs Musta
Leuanvetotanko Seinään 121x61x40cm Max. 150kg Teräs Musta
Leuanvetotanko Seinään 121x61x40cm Max. 150kg Teräs Musta
Tuotetiedot add

Leuanvetotanko seinään

Seinään kiinnitettävän leuanvetotangon hyötyjä ovat sen vankka rakenne ja painon kesto, voit huoletta käyttää lisäpainoja treeneissä! Saat myös kiinnitettyä tangon juuri haluamallesi korkeudelle, toisin kuin oveen kiinnitettävän tai kattoon kiinnitettävän tangon. Mikäli huonekorkeus on riittävä, voi seinään kiinnitettävällä tangolla tehdä myös suosittuja muscle-up liikkeitä.

Tanko kiinnitetään kiviseinään tai seinän tukipalkkeihin. Tangon mukana tulee kaikki kiinnitykseen tarvittavat välineet. Kiviseinään asennettaessa tarvitset avuksi lisäksi poraa.

Miksi valita tämä leuanvetotanko

  1. Helppo seinäkiinnitys
  2. Korkealaatuinen materiaali
  3. Tangon mukana kaikki kiinnitykseen tarvittavat välineet

Kiinnitys oveen


Ovensuuhun kiinnitettävien leuanvetotankojen suurimpia etuja ovat niiden edullisuus, sekä helppo asennus joka ei vaadi ruuveja.

Kiinnitys kattoon


Kattoon kiinnitettävät leuanvetotangot voidaan kuitenkin sijoittaa myös keskelle huonetta, lisäksi tangon molemmille puolille jää enemmän tilaa jalkojen heilumista varten.

Kiinnitys seinään


Seinään kiinnitettävien leuanvetotankojen suurin etu on niiden tukevuus, ja ne kestävät huomattavasti suurempia kuormia kuin kattoon tai oveen kiinnitettävät leuanvetotangot.

Ominaisuudet

Mitat
121 x 61 x 40 cm

Materiaali
Teräs


Paino
n. 9 kg

Oteosan pituus
108 cm


Max. kuormitus leuanvetotanko
150 kg

Leuanvetotangon paksuus
3,5 cm


Tuotearvostelut

4.1 /5


Yhteensä 14 tuotearvostelua

5 tähteä8 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Helppo kasata, mukana tosin tulee vaan kiviseinään tarkoitetut kiinnikkeet. Laadusta täytyy mainita, kuvassa näkyvät "gripit" tangossa on olemattomat. Toisen käden kohdalla grippi näkyy, mutta ei tunnu ja toisen käden kohdalla ei grippiä ollenkaan. En suosittele.

Mielestäni paras leuanvetotanko mitä markkinoilta löytyy. Soveltuu erinomaisesti kotia betoniseinään ja mahdollistaa monipuolisempia liikkeitä verrattuna oven karmiin kiinnitettävään tankoon mm. jalkojen nostot joka suuntaan, muscle up/palomiesleuat sekä renkaiden kiinnityksen ilman, että tila loppuu kesken. Vahva suositus.

Laadukas tanko ja nopea toimitus

Tilausta ei ole toimitettu ja siitä pyydetään arvostelua?

Todella laadukas tuote. Vahvaa tekoa. Toimitus oli superhidas. Kesti viikkoja.

Huono ohjeistus.

Asennus oli hieman haastavaa. kun yksin asentaa teräsrunkoa korkealle. Tarvitsi tehdä 14mm reikä ja hakata vasaralla ankkuripultti seinään. Kiinnityksestä olisi hyvä tehdä ohjeet ja apuvälineenä esim. leveä A3 paperi johon on merkattu reikien paikat jotta voi seinään merkata ne paperin läpi. Tuote itsessään laadukas ja suosittelen täysin! 5 Tähteä olisi tullut jos asennusohjeisiin olisi panostettu.

Erittäin laadukkaat, kestää isomman miehen rempomisen ja mm. Muscle upit. Tanko riittävän etäällä seinästä.

toimiva kampe,tukeva ja yksinkertainen rakenne, seinäkiinnityslevyihin oli mahdollista hitsata jatkopala sivulle…

Jämäkkä tuote. Tehty vahvasta materiaalista ja näyttää kestävän 70 kiloisen urheilevan teinin kaikenlaista temppuilua kunhan vaan on hyvin seinässä kiinni.

Tuote hyvä, mutta ilmainen toimitus jos tuote yli 69 euroa. Nyt 5eur alennuksen kanssa saa maksaa kuljetuskustannukset, joten siitä maksaa siis enemmän kuin jos tuote olisi normihintainen.

Hyvä leuanvetotanko! Tälläista etsiskelin ja halvalla lähti mukaan.

Tuote on laadukas ja varustettu jämerällä seinäkiinnytksellä. Hinta/laatu erinomainen. Tanko on riittävän etäällä seinästä joka mahdollistaa leuanvedon joko kasvot seinään- tai ulospäin. Tanko on sopivasti karhennettu joten otteen kanssa ei ole ongelmia.

Tällaisen tilasin ja asensin sen ulos rakentamaani puutarhaporttiin. Erinomainen erityisesti muscle-upin treenaamiseen. Viime kesänä innostuin vähän liikaakin ja sain jännetuppitulehduksen molempiin käsiin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Leuanvetotanko Seinään 121x61x40cm Max. 150kg Teräs Musta

100855-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
164,95 €
124,95 € Säästä 40,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 114,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!