Leuanvetolaite 3in1 / Voimatorni Dippikahvoilla, Leuanvetotangolla Ja Vatsalaitteella Black Edition
Leuanvetolaite 3in1 / Voimatorni Dippikahvoilla, Leuanvetotangolla Ja Vatsalaitteella Black Edition
Leuanvetolaite 3in1 / Voimatorni Dippikahvoilla, Leuanvetotangolla Ja Vatsalaitteella Black Edition
Leuanvetolaite 3in1 / Voimatorni Dippikahvoilla, Leuanvetotangolla Ja Vatsalaitteella Black Edition
Tuotetiedot add

Leuanvetolaite 3in1 (Black Edition)

Tästä vankassa ja tukevassa leuanvetolaitteessa on paljon ominaisuuksia Gorilla Sportsin tutulla laadulla ja tietenkin edulliseen hintaan! Älä anna nimen johtaa harhaan, nimittäin tämä laite ei sisällä pelkästään mahdollisuuksia leuanvetoihin, vaan sillä voit tehdä myös dipit sekä jalannostot! Voit siis harjoittaa monia eri lihasryhmiä kehonpainolla taikka lisäpainojen kanssa, koska laite kestää painoa jopa 90kg asti. Laitteen paino on vain 32kg, joten voit siirtää laitteen syrjään helposti harjoittelun päätyttyä. Tämä laite on kotikuntosalille ehdoton sekä sen tuomat harjoitusmahdollisuudet ovat oiva lisä treeniohjelmaasi!

Leuanvetolaitteen käyttö

Leuanvedot ovat ylävartalon perusliikkeitä, mutta liikkeestä löytyy monenlaisia variaatioita, yleisimpinä leuanvedot sekä ylösnostot. Liikkeiden ero on pieni mutta vaikutuksen ero suuri. Leuanvedossa kämmen on kehoon päin kun taas ylösnostossa poispäin. 

Leuanvedossa sekä ylösnostossa perusidea on sama, nostaa keho ylös. Liike lähtee aina roikkumisasennosta, jolloin olkapäät pitäisi olla mahdollisimman alhaalla ja takana kehosta. Tämä aktivoi selkälihaksia nostaessa. Liikkeessä käsien ja olkapäiden tulee liikkua yhtä aikaa tavoitteena saada keho mahdollisimman ylös. Leuanvedossa hengitystekniikka on tärkeä, vedä henkeä ja pidätä sitä noston aikana, ulospuhallus tapahtuu ylhäällä samalla kun laskeudut.

Hanki Leuanvetolaite 3in1 nyt

  1. Leuanvetotanko on tehokkain ja yksinkertaisin apuväline erityisesti selän treenaamiseen kotona
  2. Leuanvedon lisäksi voit treenata esimerkiksi rintoja ja käsiä dippikahvojen avulla
  3. Selkänoja mahdollistaa myös vatsojen treenaamisen esimerkiksi jalkojen nostoilla

Leuanveto


Leuanveto on kehonpainolla tehtävä liike, joka kehittää monipuolisesti koko yläselkää, takaolkapäitä sekä hauiksia. Liikettä voidaan helpottaa vastuskuminauhojen avulla, tai haastavuutta lisätä lisäpainojen avulla.

Dipit


Dippi on kehonpainolla tehtävä haastava moninivelliike, joka kuormittaa monipuolisesti rintaa, olkapäitä sekä ojentajia. Liikerataa voidaan säätä ylävartalon kulmaa muuttamalla, ja kuormitusta muuttaa vastuskuminauhojen tai lisäpainojen avulla.

Jalkojen nostot


Jalkojen nostot ovat erinomainen liike keskivartalon kehittämiseen. Ne kehittävät monipuolisesti vatsalihaksia ja lonkankoukistajia, samalla vaatien hyvää kehonhallintaa. Liikkeen haastavuutta voidaan säätää suoristamalla tai koukistamalla jalkoja.

Ominaisuudet

Mitat
100 x 65 x 212 cm

Mitat selkänoja
50 x 22 cm


Paino
32 kg

Pidikkeiden etäisyys
n. 65 cm


Max. kuormitus leuanvetotanko
90 kg (sis. kehon painon)

Leuanvetotangon leveys
n. 102cm


Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Hyvin toimii ja ajaa asiansa :)

Painoja turhan alalla muuten ihan hyvä.

Kokoamiseen meni pari tuntia, mutta toimii hyvin 95 kiloisella. Hieman dipissä näyttää liikkuvan, mutta leuanvetoon tosi hyvä

Hyvä laite, tulee tehtyä päivittäin kaiken näköstä tämän kanssa. 85 kilosena voi tehdä lisäpainoillakin ja pysyy vakaana. Dippinahvat vähän turhan kaukana toisistaan, mutta kun ei oo säädettävissä niin johonkin etäisyydelle ne on pakko laittaa

Miten ihmeessä tuote ei kestä 90kg yläpuolelle? Mikä idea.

Todella hyvä, ainoa miinus pärähtää siitä, että yli 90kg ihmiset ei ole käyttöön sopivia.

Kasaamisessa yksin meni 35 minuuttia, joka on mielestäni hyvin inhimillinen aika hyvin yksinkertaisten ja helposti ymmärrettävien ohjeiden ansiosta. Painan 86kg ja laite on todella vakaa. Hinta-laatu suhde loistava!

Hyvää materiaalia, mutta mukana toimitettu työkalu vakeakäyttöinen. Kaikenkaikkiaan hyvä laite.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Leuanvetolaite 3in1 / Voimatorni Dippikahvoilla, Leuanvetotangolla Ja Vatsalaitteella Black Edition

100127-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
319,95 €
199,95 € Säästä 120,00 €

Alkaen 9.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 199,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!