Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella
Tuotetiedot add

Voimatorni 2

Voimatornissa on useita otekahvoja niin ylhäällä kuin alempanakin, jotka mahdollistavat tehokkaan ylävartalotreenin! Voimatornilla treenaamiseen et tarvitse mitään muuta, joten se on helppo esimerkiksi aloittelevalle harrastajalle. Pelkällä omalla kehon painolla saa hyvän treenin aikaiseksi!

Voimatorni takaa täyden turvallisuuden harjoitusten aikana. Askelmien ja älykkään muotoilun ansiosta sinun ei tarvitse pelätä putoamista edes intensiivisen harjoittelun aikana. Ylävartalon kokonaisratkaisu sisältää leuanvetotangon, dip-kahvat ja yhteensopivat käsivarsi- ja selkätyynyt. 

Treenin intensiivisyyttä on helppo kasvattaa esimerkiksi painoliiveillä tai dippivyöllä sekä levypainoilla.

Mitkä harjoitukset ovat ominaisia ​​voimatornille? Ja mitä tulisi ottaa huomioon treenin aikana?

Klassiset harjoitukset voimatornilla

Urheilija harjoittelee voimatornilla pääosin omalla kehonpainolla. Vaativan vatsatreenin lisäksi sinulla on mahdollisuus todistaa fyysinen kuntosi leuanvedoilla. Tämä saattaa kuulostaa hieman yksitoikkoiselta, mutta hienosäätämällä kyseisiä harjoituksia pystyt harjoitteleman todella monipuolisesti. Leuanvetoihin tarvitaan tilaa ja tämä tule ottaa huomioon kotikuntosalille rakennutussa voimatornissa. Kiipeämällä jalkatuille voit suorittaa leuanvetoharjoituksen monella tapaa.

Vatsalihaksia harjoitellessa käyttäjä nousee jalkatukien päälle, asettaa kätensä 90 asteen kulmaan käsituille ja ottaa kiinni käsikahvoista. Voit aloittaa vatsalihastreenin tekemisen nostamalla polvia ylös. Ole tarkkana, että voima liikkeeseen tulee vatsasta. Suorien vatsalihasten lisäksi voit harjoitella myös vinoja vatsalihaksia lisäämällä liikkeeseen pientä kiertoa.

Sekä vatsalihas- että leuanvetoharjoitukset on tärkeää aloittaa rauhallisesti muutamalla toistolla. Muutoin saat vain todella kipeät lihakset.

Voimatornin parhaat ominaisuudet

  1. Integroitu ratkaisu ylävartalon lihaksille
  2. Mukana asennusohjeet
  3. Sisältää Leuanvetotangon
  4. Sisältää dippikahvat
  5. Sisältää Käsivarsipehmusteet

Ominaisuudet

Mitat
110 x 112 x 216 cm

Paino
30 kg


Max. käyttäjän paino
115 kg

Leuanvetotangon leveys
108 cm


Paketit
125 x 63 x 12,5 cm (1 kpl)

Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.4 /5


Yhteensä 33 tuotearvostelua

5 tähteä14 kpl

4 tähteä18 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Ihan suht laadukas väline. Oli ilmoitettuja mittoja (korkeus) korkeampi väline, joka teetti haasteita

Laite on toistaiseksi ollut hyvä. Vankka.Ainoa että voisi olla vahvemmasta raudasta isommalle miehelle. Aina pelottaa että leauan vetotanko antaa periksi. Normi miehelle varmaan aivan loistava.

Tätä saa vain harmaana olisin tahtonut hopean.

Innostuin leuanvedoista ja dipeistä ja kehon paino treenistä kesän aikana pihasalilla ja näin talveksi en halua pitää paussia, nii hommasin sitte tämän tornin koska painoa 98.5kg Anyway 3pv kesti toimitus ja laatu vaikuttaa hyvältä! Olen erittäin tyytyväinen kiitos tuotteesta 5/5

Siististi pakattu, kasaamisohjeet helpot ja laatu hämmästyttävän korkea.

Laitteen olisi voinut rakentaa myös yksin, mutta kahdestaan siinä menee noin tunti. Kun tuut vatsalihaksia jalkoja nostaen kahvat ovat lähes liian kaukana toisistaan. Eniten minua häiritsee se, että pystysuuntaisia kahvoja ei ole suunattu alas, joten joskus ne työntyy tahdottomasti treenin aikana.

Tilasin tuotteen leukojen vetämisen harjoitteluun (koska en halua porata reikiä vuokrakämppään eikä ovenkarmit kestä siihen tarkoitettua tankoa) ja siihen se toimii erinomaisesti, tukevalta tuntuu ainakin tällaisen 92 kiloisen ukon kanssa. Yksi tähti lähtee pois siitä että dippikahvat ovat liian kaukana toisistaan dippien tekemiseen. En ymmärrä mitä useampi on valittanut sittä ettei kokoaminen onnistuisi sellaisenaan, hyvin se onnistui.

Perusvoimailijalle ihan hyvä teline, varsinkin kun kiinnitin vielä tornin seinään kiinni !

Tuote on erinomainen omassa hintaluokassa (vastavat maksavaat yli 300 ja jos paksumpaa profilia kaipaa niin yli 500). Dippikahvat ovat aika leveällä, sekä niitä on kiristettävä erittäin tiukkaa. Kestää hyvin oman 95kgn. Pahvipakkaus ei oikein kestää putkien painoa, josta tulivat pienet naarmut. Dpd:n kuljettajat niin ujot etteivät uskaltaneet soittaa puhelimeen tai ovisummeriin (puhelinnumero oli selkeästi pakkauksella) jouduin metsästämään heidän varastoa. Ps. Kuljetus seikkoja varma tuonut enemmän dpdn alihankija Lahessa.

Ostin tämän laitteen ainoastaan leuanvetoja varten, joihin se toimii aivan riittävästi. Ainoat negatiiviset puolet siinä ovat, että se antaa hieman periksi vetäessä (lue: joustaa) ja selkänoja tulee vastaan jos yrittää mitään hieman vaakatasompaan menevää. Mutta aivan riittävä, varsinkin hintaisekseen. Muista osista: punnerrustangot ovat aivan liian kaukana toisistaan antaakseen tehdä harjoitteen oikealla liikeradalla, sama dippitankojen kanssa. Käytän henkilökohtaisesti dippitankoja tästä syystä vain levytangon säilytykseen, kun sen siitä saa hyvin otettua. Mutta hintaisekseen en voi valittaa, toimii leuanvetoihin painolla tai ilman, toivoisin vain, ettei olisi selkänojaa tai dippitankoja, jotka tulevat hieman eteen, kun melko turhia ovat.

Kotikäytössä ajaa asiansa, ehkä hieman heppoisen tuntuinen. Helppo koota.

Mukavan tuntuinen käytössä, hyvä hinta.

Kätevä leuanveto- ja dippiteline autotalliin. Loistava hintalaatusuhde.

Kotikäyttöön aivan riittävä laitos.

Kotikäyttöön aivan riittävä laitos.

Hyvä ja jämäkkä laite. hyvä hinta laatu suhde.

Hyvä laite kotikäyttöön. Hinta-laatu suhde hyvä

Todella jämäkkä laite kestää hyvin kaikki vaadittavat liikkeet ja pysyy hyvin paikoillaan, kasaaminen suht mutkatonta.

Huippu hinta/laatusuhde. Jämäkkä teline.

Toimii hyvin työympäristössä taukojumppapaikkana!

Nuo mukana tulevat työkalut voi suosiolla heittää heti lepikkoon. Osa lukittuvien pulttien rei´istä on liian väljiä ja pultit pyörii läpi. Piti tehdä rälläkällä pultinkantoihin urat, että sai talttapäämeisselillä pidettyä vastaan kiristyksen aikana. Epäilen tuotteen kestävyyttä pidemmällä aikavälillä ainakin dippien osalta. Hintaansa nähden varmasti hyvä ostos joka tapauksessa.

Pakkauksen suhteen miinusta. Rakennus sujui oikein hyvin. Pakkausohjeeseen olisi hyvä kiinnittää huomiota. Nyt tuntuu että määrien suhteen vaihtelua ja ohjeen sisällä. Kokoaminen onnistuu nopeasti. Palikat sopi paikoilleen. Jämäkän oloinen ja 90kg käyttäjälle pysyy vankasti pystyssä. Leuanvetotanko erinomainen ja onnistuu sekä pull upit että chin upit. Dippiä varten hyvällä kohtaa kahvat, mutta jalannostoissa tuntuma, että hivenen turhan levällään kädensijat ovat. Lähinnä dippejä ja leukoja varten tämän hommasin ja siihen toimii ihan hyvin.

Ehkä hieman heiveröisemmän oloinen kuin kuntosaleilla olevat isoveljensä, mutta oikein hyvin hintansa arvoinen tuote.

Huippu tuote suosittelen kaikille!

Itse tuote on helposti 4.5 tähden vehje, koska hintalaatusuhde on erittäin hyvä. Arvosanaa laskee vain se, että jouduin pyytämään muutaman puuttuneen pultin & prikan toisella lähetyksellä. Asiakaspalvelu oli kylläkin avuliasta ja nopeaa, joten kokonaisuutena jäi hyvät fiilikset. Toiseksi halvin vastaavan painon kestävä vehje maksaakin toisessa paikassa satasen enemmän eli tätä voi suositella.

Laatuunsa nähden hyvä, mutta pienistä nojan kankaan repeämistä annan miinusta. Muuten tukeva ja hintaansa nähden hyvä hankinta kehonpainonkin kanssa treenaajille.

Hinta-laatusuhde täys kymppi. Laite on tukeva ja jos muistaa laittaa kasatessa prikat pulttien molempiin päihin, niin saa kiristystettyä ruuvit sopivan tiukalle. Asennuksessa menee pari tuntia, mutta helpottaa jos varaa akkuporan/ruuvarin ja räikän avuksi. Paketti meinasi kyllä levitä kuljetuksen aikana ja putket valua ulos, mutta näppärä kuski oli teipannut sen ympäriinsä ja kaikki osat saapui nätisti perille asti.

Paketti tuli kahdessa palassa, osia puuttui kun oli käsitelty kovakouraisesti..mutta iso käsi kaupan pojille, hommasivat puuttuvat osat nopeasti ja häkkyrä saatiin kasattua. Leuanveto, punnerrukset vatsat ok harjoitella, dippiin varauksin,sillä kahvat ehkä hieman leveällä sekä ne pyrkivät kiertymään erilleen punnerrusvaiheessa. Sidottuani kahvat kuormaliinalla yhteen alkoi homma toimia. Nelikulmainen putkiprofiili toimisi dipissä paremmin, niitähän ne yleensä onkin. Kaikkiaan kuitenkin kelpo laite hintaisekseen ja asiakaspalvelu täysi kymppi!

Dippikahvat saisi olla lähempänä, muuten ei valttamista. Kokoaminen yllättävän helppo vaikka kasaamisohje oliki englanniksi ja kuvat hieman epäselvät, maalaisjärjellä sai paketin kasaan.

Hyvä laite sopii vuokrakämppääkin. Dippikahvat ehkä liian leveällä.

Kyllä muuten vaikuttaa ihan laadukkaalta, mutta suuri miinus pakkaustavasta. Loota hajosi heti keskelle eteistä, koska kantokahvat eivät kestäneet.

Hoitaa hommat hyvin! Suuri plussa helposta kasattavuudesta.

Toimii! Tukeva ja hintasekseen hyvä

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Voimatorni 2 / Power Tower Leuanvetotangolla, Dippikahvoilla Ja Vatsalaitteella

100526-00029-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
339,95 €
254,95 € Säästä 85,00 €

Alkaen 11.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 179,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!