Leuanvetotanko Oveen / Ovirekki Pehmustetut Kädensijat 62-100cm Kromi/Musta
Leuanvetotanko Oveen / Ovirekki Pehmustetut Kädensijat 62-100cm Kromi/Musta
Leuanvetotanko Oveen / Ovirekki Pehmustetut Kädensijat 62-100cm Kromi/Musta
Leuanvetotanko Oveen / Ovirekki Pehmustetut Kädensijat 62-100cm Kromi/Musta
Leuanvetotanko Oveen / Ovirekki Pehmustetut Kädensijat 62-100cm Kromi/Musta
Leuanvetotanko Oveen / Ovirekki Pehmustetut Kädensijat 62-100cm Kromi/Musta
Tuotetiedot add

Leuanvetotanko oveen

Kotona treenaamiseen ei välttämättä tarvita suurta tilaa. Jo pelkällä leuanvetotangolla saat tehtyä yllättävän monipuolisia harjoituksia. Leuanvetotanko voidaan asentaa mihin tahansa oviaukkoon.

Oveen kiinnitettävä leuanvetotanko on Gorilla Sportsin edullisin leuanvetotankomalli.  Leuanvetotangossa on kromin värinen teleskooppiputki, joka voidaan säätää jokaisen oven mukaisesti. Leuanvetotanko on myös todella helppo asentaa. Tässä oveen kiinnitettävässä leuanvetotangossa on varmuuden vuoksi vielä kumitulpat jotka ruuvataan oven karmien väliin. Kumipalat luovat kitkaa ja pitoa, jotta leuanvetotanko kestää käyttäjän painon. Tämän jälkeen leuanvetotanko kiristetään karmien ja tulppien väliin. Tämä takaa varman ja tukevan pidon. Asennukseen menee yhteensä noin viisi minuuttia ja tämän jälkeen leuanvetotanko on valmis käytettäväksi.

Voit asentaa leuanvetotangon myös ilman ruuvikiinnitystä. Tällöin leuanvetotangon paikkaa on entistä helpompi vaihtaa tai voit asentaa sen vain treenien ajaksi ja tämän jälkeen ottaa sen pois.

Huomioithan että tässä leuanvetotankomallissa ruuvikiinnityksellä käyttäjän maksimipaino on 95kg. Ilman ruuvikiinnitystä käyttäjän maksipaino voi olla maksimissaan 70kg.

Rikkooko leuanvetotanko ovenkarmit

Yleisesti ottaen joku paikka voi mennä rikki, jos seinät ovat ohuita tai karmi on todella pehmeää materiaalia. Jos asia huolestuttaa tässä on ohjeita sen estämiseksi:

Kun roikut leuanvetotangossa, paine kohdistuu ovenkarmeihin ja voi katkaista ohuet karmit. Tämä voi tapahtua vain jos karmit ovat todella ohuet.  Tämä tapahtuu, koska pienelle alueelle tulee paljon painetta. Voit estää sen laittamalla pienen palan vaneria tangon ja karmin väliin, jotta paine jakautuisi isommalle alueelle.

Leuanvetotanko voi aiheuttaa jälkiä ovenkarmiin, johtuen suuresta paineesta. Tämä on harvinaista, koska leuanvetotangossa on pehmustetut kumiosat jotka painavat oven karmia. Voit kuitenkin estää sitä tapahtumasta laittamalla vielä lisää pehmentävää materiaalia ovenkarmin ja leuanvetotangon väliin. Huomioi kuitenkin, että tämä saattaa vähentää leuanvetotangolle asetettua maksimipainoa.

Leuanvetotangon hyvät puolet

Tämän mallin ehdottomasti paras puoli on se, että voit kiinnittää sen käytännössä minne tahansa ja se on hyvin tukeva. Se myöskin sopii moneen kotiin, koska kokonsa puolesta se on hyvin pieni. Lisäksi tarpeeksi korkealle asetettuna se ei haittaa oven käyttöä eikä tangon kohdalla tarvitse kumarrella. Leuanvetotangon asennus on helppoa ja siihen menee yhteensä noin 5 minuuttia.

Leuanvetotangon huonot puolet

Huonona puolena on, että tässä mallissa on vain yhdet käden paikat. Näin et voi tehdä monipuolisempia leuanvetoliikkeitä. Tällä mallilla voit tehdä siis leuanvetoja vain myötä- ja vastaotteella. Tosin monelle käyttäjälle ne riittävät hyvin.

Vaihtoehtoisia käyttötapoja

Voit kiinnittää leuanvetotangon oviaukon yläosaan ja tehdä perinteisiä leuanvetoja. Voit myös asentaa tangon hieman alemmas, ja tehdä käänteisiä soutuja (inverted row). Mitä alemmas lasket tangon, sitä raskaammaksi liike tulee. Leuanvetotangolla voit treenata myös rintalihaksia tekemällä punnerruksia. Voit aloittaa asentamalla tangon noin metrin korkeudelle maasta ja tekemällä punnerrusliikkeitä tankoa vasten. Jos tavalliset punnerrukset tuntuvat liian helpoilta, voit harjoitella yhden käden punnerruksia. Mitä lähemmäs maata laitat tangon, sitä vaikeammiksi punnerukset tulevat.

Lue yksityiskohtaiset ohjeet leuanvetojen tekniikkaan blogistamme: Leuanveto tekniikka, osa 1.

Leuanvetotanko oveen parhaimmat ominaisuudet

  1. Laadukkaasti valmistettu
  2. Nopea asennus ja valmis heti käyttöön
  3. Vaihda paikkaa helposti tai asenna paikoilleen vain treenin ajaksi: voidaan asentaa myös ilman ruuvikiinnitystä
  4. Liukumatonta materiaalia olevat kädensijat
  5. Säädettävä pituus portaattomasti

Ominaisuudet

Pituus
62-100 cm

Tangon pään halkaisija
5 cm


Väri
Musta, kromattu hopea

Halkaisija
3,5-4 cm


Max. kuormitus leuanvetotanko
95 kg (ilman ruuvikiinnitystä 70 kg)

Tuotearvostelut

3.8 /5


Yhteensä 21 tuotearvostelua

5 tähteä9 kpl

4 tähteä6 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä3 kpl

Avausmekanismi ei toimi toiselta puolelta ollenkaan, eli tankoa ei pääse kiinnittämään. Metallinkierrätykseen menee, ikävä kyllä...

toimii kuin pitää. olen 65kg ja pystyn tekemään leukoja ilman ruuvikiinnitystä.

Asiallinen tuote, kiinnityssysteemi riittävän hyvä ja monipuolinen.

Ilman ruuvikiinnitystä en saanut pysymään, ruuveilla pysynyt ongelmitta.

Kestää ilman ruuveja ihan hyvin, joka oiski ollu aika hankalaa, kun en saanut yhtään ruuvia mukana ja pakettikin oli auki jo haettaessa..

Hyvä hinta-laatusuhde ja erittäin helppo asentaa. Tilaan täältä jatkossakin!

Suhteellisen halvasta hinnasta huolimatta erittäin vakaa ja käy kaikkiin ovenaukkoihin.

Paketista puuttui kiinnitysohje kokonaan. Pyysin sitä asiakaspalvelusta, mutta en saanut oikeaa ohjetta, vaan jonkun muun tekstin ilmeisesti nettisivulta. Paketissa oli metalliosat, joista tekstissä ei mainittu ollenkaan. Vasta kahden viestin ja puhelun jälkeen sain sähköpostiini ohjeen todetakseni, että ohje ja paketti eivät vastaa toisiaan. Asiakaspalvelu lupasi olla yhteydessä varastoon, jotta he tarkistavat mitä pakkauksessa on ja palaavat asiaan. Sitä odotellaan lähes kahden viikon jälkeen edelleen. Tanko on kyllä sillä välillä kiinnitetty, mutta se ei pysy tiukasti kiinni, vaan sitä joutuu vähän väliä kiristämään tiukemmalle, koska se löystyy.

Edullinen, suuri säätövara ja kaikinpuolin hyödyllinen ostos kelle vain.

edullinen tanko nopealla toimitusajalla. Olen ollut tosi tyytyväinen, laitoin suosuolla ruuvikiinnikkeillä kiinni ja pysyy jämäkästi, ei lähde löystymään ja saa näppärästi irti ja piiloon, kun ei ole käytössä.

Pettynyt! Ilman ruuvikiinnityksiä ei pysy olleenkaan heti kun koittaa edes roikkua niin tanko alkaa liukua alas ja painoaakaan ei ele ede 55kg enempää. Ruuvikiinnityksilläkin löystyy ja saa olla koko ajan kiristämässä ettei tanko lähde pyörimään. Tosin sivustolta on saanut kyllä erinomaista asiakaspalvelua, josta iso plussa

Nopea ja helppo toimitus suoraan kotiin. Kevyellä ihmisellä toimii moitteettomasti myös ilman ruuvikiinnitystä! Suuremmalle kilomäärälle tarvitaan ehdottomasti parempi kiinnitys kuin vain puristus. Edullinen ja hyvä.

Toimiva tanko. Liikuteltavat pehmusteet auttavat saamaan hyvän otteen. Helppo kiinittää.

Toimii ja on tukeva. Jos jotain pitää moittia niin pehmusteet on nihkeet.

Todella helppo ja nopea asentaa, saa kätevästi otettua tarvittaessa pois.

hyvä edullinen tanko. joustaa kuitenkin liikaa

Ruuvikiinnitys pelkkää plussaa!

Toimitus kotiovelle ja tuote helppo asentaa.

Toimii! mies oli lahjaansa tyytyväinen, helppo asennus :)

Tomii niinkuin pitääkin. suosittelen ehdottomasti ruuvikiinnitystä!

Hintaansa nähden kohtuullinen ja toimiva laite. Suosittelen ruuvivarmistusten laittamista oven karmeihin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Leuanvetotanko Oveen / Ovirekki Pehmustetut Kädensijat 62-100cm Kromi/Musta

100126-00004-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
34,95 €
29,95 € Säästä 5,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 29,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!