Leuanvetotanko Kattoon Kumikahvoilla 100x40x20cm Max. 350kg Musta
Leuanvetotanko Kattoon Kumikahvoilla 100x40x20cm Max. 350kg Musta
Leuanvetotanko Kattoon Kumikahvoilla 100x40x20cm Max. 350kg Musta
Leuanvetotanko Kattoon Kumikahvoilla 100x40x20cm Max. 350kg Musta
Leuanvetotanko Kattoon Kumikahvoilla 100x40x20cm Max. 350kg Musta
Leuanvetotanko Kattoon Kumikahvoilla 100x40x20cm Max. 350kg Musta
Leuanvetotanko Kattoon Kumikahvoilla 100x40x20cm Max. 350kg Musta
Tuotetiedot add

Leuanvetoteline kattoon

Tämä vankkarakenteinen teräksestä valmistettu leuanvetoteline asennetaan kattoon ja se kestää jopa 350 kg kuorman. Telineen avulla voit treenata monipuolisesti käsilihaksiasi olit sitten aloittelija tai jo hieman edistyneempi. Hyödyllisenä lisävarusteena voit käyttää vastusnauhaa. Sen avulla voit helpottaa leuanvetojen tekemistä tai voit myös sen avulla tehdä pidempiä treenejä esimerkiksi kestävyyden harjoittamiseksi.

Leuanvetotelineen kahvat ovat päällystetty liukumattomalla kumilla, jotka takaavat tukevan otteen. Treeniä ei siis tarvitse keskeyttää sen takia, että ote liukuisi. Kahvoja on kaksi edessä ja kaksi sivuilla eli voit treenata monipuolisesti ja eri otteilla.

Lue yksityiskohtaiset ohjeet leuanvetojen tekniikkaan blogistamme: Leuanveto tekniikka, osa 1.

Leuanvetoteline kattoon on myös saatavilla valkoisena.

Leuanvetoteline kattoon parhaimmat ominaisuudet

  1. Mahdollistaa monipuolisen ylävartalo ja käsilihas treenin
  2. Vankka teräsrakenne
  3. Liukumattomat kumikahvat edessä ja sivuilla mahdollistavat useita eri otteita
  4. 3 eri otekahvaa
  5. Soveltuu kaikentasoisille käyttäjille

Ominaisuudet

Mitat
100 x 40 x 20 cm

Paino
5 kg


Otekahvan paksuus
3 cm

Väri
Musta


Oteleveys
100 cm, kapein 50 cm

Max. kuormitus leuanvetotanko
350 kg


Leuanvetotangon paksuus
2,5 cm

Tuotearvostelut

3.7 /5


Yhteensä 22 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä11 kpl

3 tähteä4 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä1 kpl

Mukana tulevat ankkuripultit ovat kertakaikkiaan peseestä. Kannattaa suosiolla ostaa kunnolliset (koko 12mm). Muuten itse tuote on ihan ok hintaansa nähden. Pienellä tuotekehittelyllä tanko saataisiin jämäkästi paikoilleen. Nythän tanko pääsee hieman liikkumaan läpivientireissään. Asian voisi korjata kumipuslilla. Taivutettujen kahvojen oteleveys on mielestäni ihan ok myös lyhempikätiselle. ”Pikkukahvat” saisivat olla hieman lähempänä toisiaan. Tämä on tietysti makuasia.

Hintaansa nähden hyvä. Tarpeeksi yksinkertaiseen kotitreeniin 72kg miehen alulle. Muovikahvat meinaa liukua ulos.

Laatu on hintaan nähden kunnossa, mutta tanko on yksiosainen, eikä kahvat ole ruuvattuna kiinni niin, kuin kuvassa. Tanko on vakaampi ja näyttää mielestäni näin paremmalta. Ensimmäinen miinus johtuu kahvoista, jotka eivät ole valmiina kiinni ja voivat liukua tangosta, tämän takia en ole laittanut niitä kiinni. Toinen miinus on kattoliitäntä, joka kannattaa vaihtaa heti vakaampaan.

Muovikahvat ei ole ruuvattu tankoon, joten ne voivat liukua ulos tangosta. Siksi poistin ne turvallisuuden vuoksi heti.

Tänne tuli malli jossa tanko on yhtenäinen. Putki saisi olla hieman vahvempi. Nuo erilliset kahvat eivät kestäneet ollenkaan. taittui heti 85kgn alla.

Asensin varastoon kattuotuolien päälle melkoisella patentilla. Lievästi oli betonia ikävä. Kilkatus ei ole ongelma. Levein ote todellakin jo sairas, ei onnistu. Keskellä voisi olla yhet otteet normaalimmalle leuanveto-otteelle. Itse teline kevyt ja semilaadukas. Kyllähän tässäkin hintalaatusuhde on hyvä.

Keskellä voisi olla yhet otteet normaalimmalle leuanveto-otteelle. Mukana tuli kiilapultit betoniin kiinnittämistä varten, piti hieman laskeskella minkälaisilla ruuveilla pysyy puukatossa. Kiinnitysväliä pitäisi pystyä hieman säätämään, että osuisi paremmin vahvan tavaran kohdalle. Korkeus oli omaan kattoon ihan jees, tosin ei ois haitannut vaikka ihan vähän matalammalla olisi.

Hinta-laatusuhde aivan huippu, omassani (07/2016) on täyspitkä tanko joten ei tarvinnut muiden raportoimaa kilkatusta lähteä poistamaan.

Tuo kilkatus oli huomattavasti pienempi ongelma kuin luulin. Suurin ongelma itselleni oli ainakin tuo levein ote, joka on jo aikasta sairaan tuntunen. Grippejä olis voinu olla enemmän sielä täälä. Betonikattoon loistava.

Oikein hyvä hintaansa nähden. Pikkusen kilkattaa kun tanko koostuu kahdesta osasta, mutta eipä tuo haittaa. Tulee tekemisen meininkiä. Piti hommata 12 millinen kiviporaterä, mutta eipä montaa kolikkoa maksanut ja nyt ainakin kestää katossa.

Ajaa asiansa hyvin hintansa nähden. Hyvä ja tukeva teline. Ei valittamista.

toimiva tuote hinta ja laatu kohillaan

Voisi olla hieman tukevampi jos tanko olisi yhtä putkea. Kuitenkin riittävän tukeva normi leukoihin, ei niinkään kippaamiseen.

Jykevä ja halpa ratkaisu....tullut käytettyä todella paljon. Ainoa negatiivinen on että keskitanko voi olla pitkäsormisille vähän ohut mutta siitäkin päästiin kun teippasin kumilaatasta kerroksen päälle.

Hyvä, edullinen ja jykevä leuanvetoteline. Variointi tehty helpoksi kohti tulevilla tangonpätkillä, jotka ovat suuri plussa!

Asiallinen ja edullinen tanko kattoon. Ollut itsellä autotallin katossa marraskuusta 2014 lähtien ja olen ollut tyytyväinen

aivan huipputuote, eriotteilla treenaminen tehty helpoksi.

Toimitusaika lipsui lähes neljän viikon mittaiseksi myyjän tupeksinnan vuoksi, mutta asiasta päästiin lopulta yhteisymmärrykseen. Itse tanko on hintaansa nähden aika OK - ehkä hieman hepponen tangon osalta, joka on vielä kasiosainen(miksi?) ja lonksuu käytössä. Aika näyttää kuinka kestää ennen kaikkea, jos vetäjä on painava ja ote kapea ts. kädet tukitankojen välissä. Siinä saisi olla myös kumit paremman otteen aikaansaamiseksi, koska itse tanko on sellaisenaan ohuenlainen. Jom 2014

Ostin omani keväällä, mutta asensin sen vasta nyt (elokuussa). Siinä tanko on kyllä yksiosainen, kuten kuvassa. Malli on tainnut muuttua kaksiosaiseksi myöhemmin. Toimitetut pultit eivät tosiaan sovi puuhun. Aulan katossa oli sopivan paksuinen palkki, mutta liian kapea. Jouduin laittamaan väliin pienet puupalikat, tuli tällainen viritys: http://tinypic.com/r/imhy1d/8 Muuten tarkoituksenmukainen vempain.

Asiallinen hinta/laatu suhde. Nopea toimitus. Luvatun mukainen tuote. Kuvasta poiketen tanko on kaksiosainen, yhdistetään keskeltä pienellä pultilla. Paketin mukana tulevat kiinnityspultit soveltuvat betonikattoon. Puuhun kiinnitettäessä oltava omat pultit.

tanko on erilainen kuin kuvassa.se on keskeltä katkaistu.tanko yhdistetään mutterilla joka on juuri leuan kohdalla leukaa vetäessä.lisäksi tanko hölskyy sen takia.

Tosi hyvä ja tukeva, pysyy hyvin katossa kiinni vaikka aluksi olin hieman epäileväinen. Lyhyen henkilön voi olla hieman vaikea päästä tankoon käsiksi, mutta pieni koroke auttaa asiaan. Hinta/laatu hyvä. Suosittelen

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Leuanvetotanko Kattoon Kumikahvoilla 100x40x20cm Max. 350kg Musta

100486-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
79,95 €
49,95 € Säästä 30,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 49,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!