Seinään Kiinnitettävä Leuanvetotanko 101x51x20cm Teräs Valkoinen
Seinään Kiinnitettävä Leuanvetotanko 101x51x20cm Teräs Valkoinen
Seinään Kiinnitettävä Leuanvetotanko 101x51x20cm Teräs Valkoinen
Seinään Kiinnitettävä Leuanvetotanko 101x51x20cm Teräs Valkoinen
Seinään Kiinnitettävä Leuanvetotanko 101x51x20cm Teräs Valkoinen
Seinään Kiinnitettävä Leuanvetotanko 101x51x20cm Teräs Valkoinen
Seinään Kiinnitettävä Leuanvetotanko 101x51x20cm Teräs Valkoinen
Seinään Kiinnitettävä Leuanvetotanko 101x51x20cm Teräs Valkoinen
Seinään Kiinnitettävä Leuanvetotanko 101x51x20cm Teräs Valkoinen
Tuotetiedot add

Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko valkoinen

Seinään kiinnitettävän leuanvetotangon hyötyjä ovat sen vankka rakenne ja painon kesto: tanko kestää jopa 350kg painon, joten voit huoletta käyttää lisäpainoja treeneissä! Saat myös kiinnitettyä tangon juuri haluamallesi korkeudelle, toisin kuin oveen kiinnitettävän tai kattoon kiinnitettävän tangon. Mikäli huonekorkeus on riittävä, voi seinään kiinnitettävällä tangolla tehdä myös suosittuja muscle-up liikkeitä.

Tangon runko on mustaksi pulevrimaalattua täyttä terästä, jonka saumat ovat tarkasti tehdyt eli ne kestävät sekä näyttävät hyvältä. Myös tangon kiinnitys kohdat ovat suunniteltu tarkkuudella: mittaustyö valmistuksessa takaa sen, että reiät osuvat niille tarkoitetuille paikoille ja ovat samalla korkeudella.

Tanko kiinnitetään kiviseinään tai seinän tukipalkkeihin. Tangon mukana tulee kaikki kiinnitykseen tarvittavat välineet ja asennusohjeet, joten sinun on helppo asentaa leuanvetotanko seinään. Kiviseinään asennettaessa tarvitset avuksi lisäksi poraa.

Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko on myös saatavilla mustana.

Lisävarusteet

Leuanvetoon kannattaa hankkia lisävarusteeksi esimerkiksi vastusnauha. Tämä on erityisen hyödyllinen silloin, kun et saa tehtyä vielä ensimmäistä leukaa tai haluat tehdä pidempiä treenejä kuin vielä jaksat.

Leuanvedot

Lue yksityiskohtaiset ohjeet leuanvetojen tekniikkaan blogistamme: Leuanveto tekniikka, osa 1.

Leuanvedot ovat yksi helpoimmista ja tehokkaimmista liikkeistä yläkehon lihasten harjoittamiseen. Liikkeeseen ei tarvita muita välineitä kuin tanko ja oma itsesi – kehonpainosi toimii vastuksena liikkeessä. Leuanvedossa pystyt treenaamaan muun muassa rintaa, selkää, olkapäitä, käsiä ja vatsalihaksiasi. Leuanveto aktivoi kerralla monia lihasryhmiä mikä lisää rasvanpolttoa ja lihasten kasvua. Leuanvetoa on helppo ja nopea treenata. Voit treenata sillä päivittäin. 

Voit treenata lihaksiasi monipuolisesti eri leuanveto-otteilla. Otteita muuttamalla voit vaikuttaa siihen, mitä lihasryhmää leuanveto rasittaa. Seinään kiinnitettävässä leuanvetotangossa on kahvat kolmelle erilaiselle otteelle – leveä, kapea ja kämmenet vastakkain. Myös vaihtelemalla myötä- ja vastaotetta vedoissa saa liikkeen rasituksen painottumaan hieman eri lihaksiin.

5 syytä hankkia leuanvetotanko kotiin

  1. Treenaa monipuolisesti ylävartaloa
  2. Tukevaa ja laadukasta terästä
  3. Liukumattomat kumikahvat edessä
  4. Aseta haluamallesi, juuri sinulle sopivalle korkeudelle
  5. Soveltuu kaiken tasoisille treenaajille: voit käyttää lisävarusteena vastusnauhaa

Kiinnitys oveen


Ovensuuhun kiinnitettävien leuanvetotankojen suurimpia etuja ovat niiden edullisuus, sekä helppo asennus joka ei vaadi ruuveja.

Kiinnitys kattoon


Kattoon kiinnitettävät leuanvetotangot voidaan kuitenkin sijoittaa myös keskelle huonetta, lisäksi tangon molemmille puolille jää enemmän tilaa jalkojen heilumista varten.

Kiinnitys seinään


Seinään kiinnitettävien leuanvetotankojen suurin etu on niiden tukevuus, ja ne kestävät huomattavasti suurempia kuormia kuin kattoon tai oveen kiinnitettävät leuanvetotangot.

Ominaisuudet

Mitat
101 x 51 x 20 cm

Tangon pään halkaisija
32 mm


Väri
Valkoinen

Max. kuormitus leuanvetotanko
350 kg


Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Hankin valkoisena. Hyvä viimeistely ja valkoinen väri häivyttää tankoa sisutuksellisesti. Tanko toimii hyvin leuanvetoon ja paksuus on sopiva. Valitsin tämän juuri tuon noin 3cm paksuuden takia. Voimistelurenkaat saa myös kätevästi tankoon ja niiden ote/hartialeveys on sopiva lapselle ja aikuiselle. Renkaiden remmit ei myöskään liu sivuttain. Asennusosat paketissa olivat minulle riittävät kun kiinnitys tuli kiviseinään. Olin skeptinen ennen paketin saapumista, mutta pultit olivat riittävät joten asentaminen onnistui ilman rautakauppakäyntiä.

Vankka ja asiallinen tanko.

Vankka rakenne. Mahdollistaa monta erilaista otetta. Tilaa ympärillä enemmän vs ovenkarmiin kiinnitettävä. Kiinnitys Kyproc/ruodeseinään joutui tekee hommia, mutta vankasti tuli lopulta kiinni.

Väri EI ole valkoinen kuten kuvassa ja tekstissä annettu kuvauksessa ymmärtää. On oikeastaan likaisen valkoinen/harmaa.

Leuanvetotanko on toiminut juuri niin kuin pitikin

Jykevä ja vankka setti... mietin vain että miksi ihmeessä ei ole kumipohjaisia kohtia pinnassa, kämmennistä lähtee monesti ihoa koska ei ole mitään pehmusteit

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Seinään Kiinnitettävä Leuanvetotanko 101x51x20cm Teräs Valkoinen

100120-00022-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
74,95 €
59,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 59,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!