Gorilla Sports välinesetti
Gorilla Sports välinesetti
Gorilla Sports välinesetti
Gorilla Sports välinesetti
Gorilla Sports välinesetti
Gorilla Sports välinesetti
Tuotetiedot add

Gorilla Sports 6-in-1 välinesetti, joka sisältää kaiken tarpeellisen kotiharjoituksiin!

Voimapyörä:

Kruunaamaton kuningas keskivartalon lihaksien harjoitteluun. Voimapyörä on käytöltään erittäin simppeli. Asetut lattialle polvilleen tai suoraan varpaiden koskettaessa lattiaa. Sen jälkeen otat kiinni voimapyörän otekahvoista ja työnnät voimapyörän niin kauas kropasta kuin yletät. Sen jälkeen vedät voimapyörää lattiaa pitkin itseäsi päin pitäen keskikropan tiukkana. Muista pitää kokoajan tiukka kontrollikeskivartalossasi ja tunnet kuinka vatsalihakset, syvät vatsalihakset ja muut keskivartalon lihakset kehittyvät!

Monitoiminen rekkitanko:

Soveltuu käytettäväksi missä tahansa normaalissa oviaukossa. Ei tarvitse kiinnitykseen poraamista, voidaan asettaa paikalle sekunneissa ja ottaa pois sekunneissa. Monitoimisesta rekkitangosta löytyy lukematon määrä erilaisia otemahdollisuuksia, joiden avulla saa treenattua kaikki mahdolliset leuanvedot. Lisäksi rekkitankoa voidaan käyttää lattialla apuna erilaisiin punnerrusharjoituksiin ja dippipunnerruksiin. Tangosta löytyy useita erilaisia luistamattomia otekahvoja, joista on pehmeä ja miellyttävä pitää kiinni.

Punnerruskahvat:

Mullistaa etunojapunnerrukset! Punnerruskahvojen avulla saat erilaisen otteen, joka voi olla miellyttävämpi ranteillesi. Lisäksi punnerruskahvojen avulla pystyt tekemään punnerrukset huomattavasti paremmalla kontrollilla verrattuna normaaleihin punnerruksiin. Näiden avulla kannattaa kokeilla kapeita punnerruksia, jotka ovat erityisen tehokkaita ojentajalihaksille. 2/3 käsivarren lihaksista muodostuu ojentajalihaksista, joten niiden avulla myös hauiksesi näyttää isommalta!

Olkavarsihihnat:

Nämä voidaan kiinnittää haluamaan paikkaan kiinteän liinan avulla ja voit suorittaa tehokkaita liikkeillä kehosi painolla. Näiden avulla voit tehdä erityisen tehokkaita staattisia jännityksiä ja liikkeitä.

Treeni-DVD:

Tämän kattavan setin mukana tulee myös treeni-DVD, josta voit poimia parhaat vinkit treeneihisi ja tarkistaa myöskin oikeat tekniikat. Kaikkia tämän setin tuotteita voidaan käyttää olohuoneessa ja voit samaan aikaan katsoa ohjeita DVD:ltä ja toistaa liikkeet samaan aikaan. Kätevää!

Ominaisuudet:

  • Monipuolinen välinesetti keski- ja ylävartalon harjoituksiin
  • Aloittelijoille tai kokeneimmille treenaajille, tekemäsi harjoitus ja tyyli määrittää haastavuuden ja vastuksen.
  • Tällä välinesarjalla teet todella monipuolisia ja kokonaisvaltaisia harjoitteita mm. tärkeille ylläpitolihasryhmille, kuten syvät keskivartalon lihakset
  • Sopii erinomaisesti esimerkiksi pieniin tiloihin, joissa ei tilaa suurille välineratkaisuille
  • Esimerkkiharjoituksia: Suora ja vino voimapyörä (keskivartalon syvät lihakset, vatsat, pitkän selkälihaksen staattinen harjoitus) vinot ja suorat jalannostot suorilta käsiltä ja kyynärvarrelta roikkuen (ylä- ja alavatsalihakset, kyljet, vinot vatsalihakset), lasinpyyhkijänostot (kylki- ja vatsan kiertolihakset), leuanveto myötä- ja vastaotteella (hauis ja selkä), punnerrus leveällä ja kapealla otteella (rintalihakset, ojentajat, olat)

Gorilla Sports välinesetin sisältö:

Toimitus: 1 pakkaus, paino n. 10kg 

Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 16.07.2016

All you need in one packet!

Kirjoittaja: 18.04.2015

voimapyörä tosi tehokas vatsalihasten treenaamiseen ehkä aloittelijalle jopa liian raju myös käsivarret saavat treeniä hyvin leuanveto tanko on näppärä laittaa oven päälle kestää ainakin 90 kg painon

Kirjoittaja: 18.04.2015

Todella monipuolinen setti erityisesti koti harjoitteluun ja tietenkin voimapyörä keskivartalo treenin kruunaamaton kuningas!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Gorilla Sports välinesetti

100673-00001-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
95,94 €
60,94 € Säästä 35,00 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: