Tornado Kuntopallo Narulla 1 kg - 5 kg, Kumi
Tornado Kuntopallo Narulla 1 kg - 5 kg, Kumi
Tornado Kuntopallo Narulla 1 kg - 5 kg, Kumi
Tornado Kuntopallo Narulla 1 kg - 5 kg, Kumi
Tuotetiedot add

Kuntopallo Tornado 1-5kg

Korkealaatuinen kuntopallo korkealaatuisille lihaksille! Tornado kuntopalloja on saatavilla 1kg, 2kg, 3kg ja 5kg painoisina ja tällä viet harjoittelun uudelle tasolle. Core- ja kiertoharjoitukset ovat entistä helpompia tornado kuntopallolla.Voit harjoitella koordinaatiota ja ketteryyttäsi helposti sillä pallon painopiste on aina kehon ulkopuolella harjoituksen aikana!

Tornado pallo ei ole vain ihanteellinen harjoittelukaveri kiertoihin vaan voit myös harjoitella räjähtävyyttä helposti! Tornadopalloon kiinnitetyn köyden ansiosta voit jäljitellä helposti myös kahvakuulailua.

Tornado kuntopallon parhaat ominaisuudet

  1. Väri painon mukaan: löydät helposti oikean painoisen pallon
  2. Karhea pinta takaa jämäkän otteen harjoittelun aikana
  3. Monipuolistaa core- ja kiertoharjoitukset

Treenaaminen


Kuntopallon avulla harjoittelun monipuolisuudelle ei ole rajoja. Monimutkaisia ja räjähtäviä liikesarjoja voidaan suorittaa kiinniottamalla, heittämällä ja työntämällä tehokkaana harjoituksena, jossa keskitytään tasapainoon ja koordinaatioon. Yksilöllisen kuntotavoitteen mukaan voidaan suorittaa koko kehon harjoitus tai vahvistaa yksittäisiä lihasryhmiä.

Materiaali


Kestävä ja teksturoitu ulkokuori on erittäin tärkeä, kun treenataan kuntopallolla. Ilman liukumatonta pintaa pallo voi nopeasti liukua käsistäsi heittäessäsi tai kiinniottaessasi. Polyuretaanipinnoitetusta keinonahasta valmistettu kuntopallo takaa tukevan otteen ja mukavan tuntuman.

Säilytys


Pystysuora jalusta kuntopallojen säilytykseen takaa siistin ja järjestelmällisen kuntoiluympäristön. Pystysuoran rakenteensa ansiosta erittäin tilaa säästävä ja yksikään pallo ei pyöriskele ei-toivotusti jalkojesi edessä, vaan istuu turvallisesti tyylikkäässä telineessä.

Ominaisuudet

Materiaali
Kumi / nylon

Paino
1 - 5 kg


Väri
Musta / väri painon mukaan

Tuotearvostelut

4.7 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Super tuote josta tykkään!

Tornadopallot ovat aina olleet lemppareitani salilla, nyt sain yhden itsellekin!!

Pallon pinta on erityisen hyvä käyttäessä, koripallon mukainen pinta on kyllä ehdottomasti numero. 1, mikä monesta painopallosta useasti puuttuu. "Narun" avulla, voi kyllä treenata lihaksia kahvakuulan tavoin, mutta jos vähänkin enemmän olisi painoa pallolla, kun tuo viisi kiloa niin siitä voisi oikeasti olla jopa enemmän hyötyä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Tornado Kuntopallo Narulla 1 kg - 5 kg, Kumi

100843-00019-0004
TARJOUS
TÄNÄÄN!
64,95 €
44,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 44,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!