Kuntopallo Setti 6 kg, 1 - 3 kg Painopallot, Musta, kumi
Kuntopallo Setti 6 kg, 1 - 3 kg Painopallot, Musta, kumi
Kuntopallo Setti 6 kg, 1 - 3 kg Painopallot, Musta, kumi
Kuntopallo Setti 6 kg, 1 - 3 kg Painopallot, Musta, kumi
Tuotetiedot add

Kuntopallosetti kehonpaino- ja heittoharjoituksiin

Kuntopalloharjoittelun monipuolisuus on loputon, ja voit treenata koko kehoasi harjoituksilla kuten heittämällä palloa kovaa lattiaan, istumaan nousuilla, joissa on heittoja tai kierto, punnerruksilla tai vain seisomalla ja tasapainoilemalla pallon päällä. Nämä ovat vain muutamia loistavia kuntopallotreenejä, ja vain mielikuvituksesi on rajana harjoituksille.

Kuntopalloharjoittelu voi auttaa sinua parantamaan tasapainoa, räjähtävyyttä ja koordinaatiota. Tämä setti sisältää 3 kuntopalloa 1 - 3 kg painoisina. Monoipuolinen painovalikoima auttaa sinua kehittymään jatkuvasti.

Materiaali on kestävää kumia, jossa on uritettu tartuntapinta. Kuntopallon materiaali tarjoaa pienen pompun heittopinnasta.

Kuntopallosetin parhaat ominaisuudet

  1. Uritettu tartuntapinta
  2. Luistamaton ja kuluttamista kestävä
  3. Sopii tehokkaaseen voiman ja kestävyyden harjoitteluun
  4. Loputon määrä harjoitusmahdollisuuksia
  5. Useita eri painoja, jotta voit kehittyä jatkuvasti

Treenaaminen


Kuntopallon avulla harjoittelun monipuolisuudelle ei ole rajoja. Monimutkaisia ja räjähtäviä liikesarjoja voidaan suorittaa kiinniottamalla, heittämällä ja työntämällä tehokkaana harjoituksena, jossa keskitytään tasapainoon ja koordinaatioon. Yksilöllisen kuntotavoitteen mukaan voidaan suorittaa koko kehon harjoitus tai vahvistaa yksittäisiä lihasryhmiä.

Materiaali


Kestävä ja teksturoitu ulkokuori on erittäin tärkeä, kun treenataan kuntopallolla. Ilman liukumatonta pintaa pallo voi nopeasti liukua käsistäsi heittäessäsi tai kiinniottaessasi. Polyuretaanipinnoitetusta keinonahasta valmistettu kuntopallo takaa tukevan otteen ja mukavan tuntuman.

Säilytys


Pystysuora jalusta kuntopallojen säilytykseen takaa siistin ja järjestelmällisen kuntoiluympäristön. Pystysuoran rakenteensa ansiosta erittäin tilaa säästävä ja yksikään pallo ei pyöriskele ei-toivotusti jalkojesi edessä, vaan istuu turvallisesti tyylikkäässä telineessä.

Ominaisuudet

Materiaali
Kumi

Paino
1 kg - 3 kg


Väri
Musta

Halkaisija
23 cm


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Kuntopallo Setti 6 kg, 1 - 3 kg Painopallot, Musta, kumi

101101-00048-0011
TARJOUS
TÄNÄÄN!
179,95 €
94,95 € Säästä 85,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 94,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!