Kuntopallo 1kg - 10kg, Kumi
Kuntopallo 1kg - 10kg, Kumi
Kuntopallo 1kg - 10kg, Kumi
Kuntopallo 1kg - 10kg, Kumi
Kuntopallo 1kg - 10kg, Kumi
Tuotetiedot add

Kuntopallo treeneihin, kuntoutukseen sekä heitto- ja koordinaatioharjoituksiin

Kuntopallo mahdollistaa koko kropan treenamisen 100%:sesti. Kuntopallotreenin suosituimpiin liikkeisiin kuuluvat heittoharjoitukset.  Se on myös erittäin suosittu treeniväline vatsalihasharjoitteluun kaverin kanssa. Tässä pariharjoituksessa asetutaan normaaliin vatsalihasliikeasentoon jalat vastakkain kaverin kanssa. Ideana tässä on tehdä aina vatsalihasliike ja samalla heittää tai ojentaa pallo kaverillesi. Tämä tekee harjoittelusta entistä tehokkaamman sekä superhauskan!

Kuntopallot ovat väritykseltään kaksivärisiä. Keskiosa on aina väritykseltään musta, muut väritys vaihtelee koon mukaan. Kuntopallon pinta on kuvioitu, joka varmistaa hyvän ja pitävän otteen kuntopallosta. Kuntopallo on valmistettu joustavasta materiaalista.

Huom! Pallot eivät sovellu heitettäväksi lattiaan tai seinään. Tähän takoitukseen valikoimastamme löytyy Slamball -valikoima.

Vatsalihasharjoitus kaverin kanssa

Asetu normaalin vatsalihasliikkeen aloitusasentoon kaverin kanssa niin, että varpaanne koskettavat toisia. Tämän jälkeen teette aina yhtä aikaa vatsalihasliikkeen ja ojennatte pallon vuorotellen toisillenne aina yläasennossa. Voitte tehdä tämän myös heittämällä pallon toiselle kevyesti niskan takaa.

Optimaalinen valinta koko kropan harjoitteluun

  1. Kehonpainotreeneihin ja heittotreeneihin kaverin kanssa
  2. Kehittää erityisesti käsiä ja ylävartaloa
  3. Kuvioitu pinta takaa hyvän otteen
  4. Pallot selkeästi värikoodattu

Treenaaminen


Kuntopallon avulla harjoittelun monipuolisuudelle ei ole rajoja. Monimutkaisia ja räjähtäviä liikesarjoja voidaan suorittaa kiinniottamalla, heittämällä ja työntämällä tehokkaana harjoituksena, jossa keskitytään tasapainoon ja koordinaatioon. Yksilöllisen kuntotavoitteen mukaan voidaan suorittaa koko kehon harjoitus tai vahvistaa yksittäisiä lihasryhmiä.

Materiaali


Kestävä ja teksturoitu ulkokuori on erittäin tärkeä, kun treenataan kuntopallolla. Ilman liukumatonta pintaa pallo voi nopeasti liukua käsistäsi heittäessäsi tai kiinniottaessasi. Polyuretaanipinnoitetusta keinonahasta valmistettu kuntopallo takaa tukevan otteen ja mukavan tuntuman.

Säilytys


Pystysuora jalusta kuntopallojen säilytykseen takaa siistin ja järjestelmällisen kuntoiluympäristön. Pystysuoran rakenteensa ansiosta erittäin tilaa säästävä ja yksikään pallo ei pyöriskele ei-toivotusti jalkojesi edessä, vaan istuu turvallisesti tyylikkäässä telineessä.

Ominaisuudet

Materiaali
Kumi

Paino
1 - 10 kg


Väri
Painon mukaan eri väri

Halkaisija
1 - 2 kg: 19 cm
3 - 4 kg: 23 cm
5 kg: 24 cm
6 - 10 kg: 28 cm


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.2 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Minulla on 4 ja 7kg pallot. Olen tyytyväinen kuntopalloon ja erityisesti sen hintalaatusuhteeseen! Pallo on kestävä ja kestää helposti raskaat heitot asfaltilla. Toiminnallisen harjoittelun käyttöön se on loistava lisä ja ostan täältä uudelleen, jos tarvitsen uuden painoisen! Pallo ei haissut miltään ja toimitus oli super nopea. Tilattu aamulla, kotona seuraavana iltapäivänä!

Kesti melkein kaksi treenikertaa kunnes halkesi. Yksikin tähti tästä nimenomaisesta tuotteesta on liikaa...

Kauppiaan vastaus 09.03.2023
Hei, ikävä kuulla että tuotteen kanssa on ollut ongelmia. Jos pallo on hajonnut normaalissa käytössä, kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme niin korvaamme tuotteen. Kannattaa myös huomioida että nämä eivät ole Slam ball kuntopalloja, joten niitä ei ole tarkoitettu heittelyyn.

Ai, että! Etenkin painavemmat kuntopallot avustaa hyvänä lisäpainona treenien lopussa finishereinä tai alussa avustaa hyvin lämmittelyä. Ehdoton suosikki!

Miellyttävä muotoilu, värit näyttävät todella hyvältä

Erittäin hyvä kuntopallo vartalon ja lonkan treenaamiseen!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kuntopallo 1kg - 10kg, Kumi

100339-00015-0004
TARJOUS
TÄNÄÄN!
44,95 €
39,95 € Säästä 5,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 39,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!