Kuntopallopaketti 12 kg, 3 - 5 kg Painopallot, Kumi
Kuntopallopaketti 12 kg, 3 - 5 kg Painopallot, Kumi
Kuntopallopaketti 12 kg, 3 - 5 kg Painopallot, Kumi
Kuntopallopaketti 12 kg, 3 - 5 kg Painopallot, Kumi
Tuotetiedot add

Kuntopallopaketti monipuoliseen treeniin

Käytä kuntopalloja harjoituksissa muun muassa parantamaan räjähtävyyttä, tasapainoa, pyörimisliikettä ja koordinaatiota. Kuntopalloharjoittelun monipuolisuus on loputon ja voit harjoittaa koko vartaloa. Kuntopalloa voi käyttää harjoituksissa kuten heitoilla kovaan lattiaan, istumaan nousuissa tai kierroissa, seinäheitoissa, punnerruksissa pallon päällä tai vain pallon päällä seisomalla.

Gorilla Sports kuntopallo on valmistettu kestävästä kumista, jossa on optimaalinen pitopinta ja kevyt pomppu, ja sitä on saatavana kymmenessä eri painossa ja värissä.

Ihanteellinen pallourheiluun, ulkourheiluun, kamppailulajeihin, voimaharjoitteluun, kuntosalille, juoksuharjoitteluun ja paljon muuhun. Pakettiin sisältyy 3 kg, 4 kg ja 5 kg kuntopallot.

Välttääksesi kuntopallojen pyörimisen pitkin lattioita kuntopallotelineitämme:

Kuntopalloteline, pystymalli (5 kuntopallolle)

Kuntopallojen parhaat ominaisuudet

  1. Erinomainen voima-, keskivartalo- sekä koordinaatioharjoitteluun
  2. Heittäminen ja kiinniottaminen takaa koko kropan harjoittelun
  3. Edullinen tapa aloittaa treenaaminen kotona

Treenaaminen


Kuntopallon avulla harjoittelun monipuolisuudelle ei ole rajoja. Monimutkaisia ja räjähtäviä liikesarjoja voidaan suorittaa kiinniottamalla, heittämällä ja työntämällä tehokkaana harjoituksena, jossa keskitytään tasapainoon ja koordinaatioon. Yksilöllisen kuntotavoitteen mukaan voidaan suorittaa koko kehon harjoitus tai vahvistaa yksittäisiä lihasryhmiä.

Materiaali


Kestävä ja teksturoitu ulkokuori on erittäin tärkeä, kun treenataan kuntopallolla. Ilman liukumatonta pintaa pallo voi nopeasti liukua käsistäsi heittäessäsi tai kiinniottaessasi. Polyuretaanipinnoitetusta keinonahasta valmistettu kuntopallo takaa tukevan otteen ja mukavan tuntuman.

Säilytys


Pystysuora jalusta kuntopallojen säilytykseen takaa siistin ja järjestelmällisen kuntoiluympäristön. Pystysuoran rakenteensa ansiosta erittäin tilaa säästävä ja yksikään pallo ei pyöriskele ei-toivotusti jalkojesi edessä, vaan istuu turvallisesti tyylikkäässä telineessä.

Ominaisuudet

Materiaali
Kumi

Väri
Musta / painon mukaan


Halkaisija
3 - 4 kg: 23 cm
5 kg: 24 cm

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Kuntopallopaketti 12 kg, 3 - 5 kg Painopallot, Kumi

100628-00065-0017
TARJOUS
TÄNÄÄN!
189,95 €
99,95 € Säästä 90,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 99,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!