Kuntopallo 1 - 10 kg, Musta, Kumi
Tuotetiedot add

Kuntopallo kehonpaino- ja heittoharjoituksiin

Kuntopalloharjoittelun monipuolisuus on loputon, ja voit treenata koko kehoasi harjoituksilla kuten heittämällä palloa kovaa lattiaan, istumaan nousuilla, joissa on heittoja tai kierto, punnerruksilla tai vain seisomalla ja tasapainoilemalla pallon päällä. Nämä ovat vain muutamia loistavia kuntopallotreenejä, ja vain mielikuvituksesi on rajana harjoituksille.

Kuntopalloharjoittelu voi auttaa sinua parantamaan tasapainoa, räjähtävyyttä ja koordinaatiota. 

Materiaali on kestävää kumia, jossa on uritettu tartuntapinta. Kuntopallon materiaali tarjoaa pienen pompun heittopinnasta.

Kuntopallon parhaat ominaisuudet

  1. Uritettu tartuntapinta
  2. Luistamaton ja kuluttamista kestävä
  3. Sopii tehokkaaseen voiman ja kestävyyden harjoitteluun
  4. Loputon määrä harjoitusmahdollisuuksia

✔️ Kaikki Gorilla Sportsin tuotteet valmistetaan omalla tehtaallamme, jossa voimme tarkoin valvoa tuotteiden laatua, jotta sinä saisit mahdollisimman laadukkaan tuotteen kotisalillesi. 

✔️ Oman tuotannon ansiosta olemme voineet tehdä tuotteisiimme lukuisia parannuksia, jolla varmistetaan laadun lisäksi se, että tuotteemme täyttävät tämän päivän standardit.

✔️ Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka myy 9 maassa toimivan Globaalin brändin kuntosalilaitteita 

Treenaaminen


Kuntopallon avulla harjoittelun monipuolisuudelle ei ole rajoja. Monimutkaisia ja räjähtäviä liikesarjoja voidaan suorittaa kiinniottamalla, heittämällä ja työntämällä tehokkaana harjoituksena, jossa keskitytään tasapainoon ja koordinaatioon. Yksilöllisen kuntotavoitteen mukaan voidaan suorittaa koko kehon harjoitus tai vahvistaa yksittäisiä lihasryhmiä.

Materiaali


Kestävä ja teksturoitu ulkokuori on erittäin tärkeä, kun treenataan kuntopallolla. Ilman liukumatonta pintaa pallo voi nopeasti liukua käsistäsi heittäessäsi tai kiinniottaessasi. Polyuretaanipinnoitetusta keinonahasta valmistettu kuntopallo takaa tukevan otteen ja mukavan tuntuman.

Säilytys


Pystysuora jalusta kuntopallojen säilytykseen takaa siistin ja järjestelmällisen kuntoiluympäristön. Pystysuoran rakenteensa ansiosta erittäin tilaa säästävä ja yksikään pallo ei pyöriskele ei-toivotusti jalkojesi edessä, vaan istuu turvallisesti tyylikkäässä telineessä.

Ominaisuudet

Materiaali
Kumi

Paino
1 kg - 10 kg


Väri
Musta / hopea

Halkaisija
1 - 5 kg: 23 cm
6 - 10 kg: 28,6 cm


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

...hyvä tuote, kiitos!!!!! Antaisin tästä 10 tähteä. Aion ehdottomasti ostaa lisää gorilla sportsilta.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kuntopallo 1 - 10 kg, Musta, Kumi

100959-00048-0006
TARJOUS
TÄNÄÄN!
49,95 €
44,95 € Säästä 5,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 44,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!