Wall Ball Kuntopallot 1 kg - 10kg, Musta PU
Wall Ball Kuntopallot 1 kg - 10kg, Musta PU
Tuotetiedot add

Wall Ball Kuntopallot 1 kg - 10kg, Musta PU

Wall Ball Kuntopallot 1 kg - 10kg, Musta PU

Wall Ball Kuntopallot 1 kg - 10kg, Musta PU

Wall Ball Kuntopallot 1 kg - 10kg, Musta PU

Se kuka kuvittelee vielä, että wall ball kuntopalloilla treenaaminen on tylsää - on täysin väärässä!

Kuntopallo on täydellinen harjoittelukaveri koko kropan treenaamiseen. Se kehittää koordinaatiota ja kestävyyttä. Kuntopallot sopivat erinomaisesti keskivartalon harjoitteluun sekä kuntopiiri-harjoitteluun.

Wall ball kuntopallot on valmistettu polyuretaanipinnoitetusta synteettisestä nahasta, joten se on ihanteellinen harjoituksiin, joissa tarvitset tukevan otteen. Etenkin kierto- tai coreharjoituksissa, kuten "Russian Twist", on tärkeää, että pallo on täysin hallinnassasi.

Treenaa koko kroppa


Kuntopallon avulla harjoittelun monipuolisuudelle ei ole rajoja. Monimutkaisia ja räjähtäviä liikesarjoja voidaan suorittaa kiinniottamalla, heittämällä ja työntämällä tehokkaana harjoituksena, jossa keskitytään tasapainoon ja koordinaatioon. Voit treenata koko kehon tai vahvistaa yksittäisiä lihasryhmiä.

Todella korkealaatuinen


Kestävä ja teksturoitu ulkokuori on erittäin tärkeä, kun treenataan kuntopallolla. Ilman liukumatonta pintaa pallo voi nopeasti liukua käsistäsi heittäessäsi tai kiinniottaessasi. Polyuretaanipinnoitetusta keinonahasta valmistettu kuntopallo takaa tukevan otteen ja mukavan tuntuman.

Säilyttää muotonsa


Laadukkaista materiaaleista valmistettu wall ball kestää käytössä todella pitkään, ja säilyttää muotonsa kovemmassakin treenissä!

Ominaisuudet

Mitat
29 x 29 x 29 cm

Materiaali
Polyuretaanipäällysteinen keinonahka


Täytteen materiaali
Silkkipuuvilla ja kumi

Väri
Musta


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kuntopallon materiaali on oikein hyvä ja siitä saa hyvän otteen kuntoiluharjoitusten aikana. Se ei ole liukas. Lika on helppo pestä pois (käytän sitä sisällä ja ulkona) ja se on käytännöllinen säilyttää, koska se ei vie paljon tilaa. Käytän sitä usein erilaisissa kuntoiluharjoituksissa käsien ja jalkojen lihasten treenaamiseen. Oikeastaan se tekee kuntosalista tarpeettoman, koska sitä voi käyttää niin monella tapaa.

Hintaerot palloissa on sen verran pienet, että kannattaa heti panostaa painavempaan palloon. Kyllä näillä lämmitellessä saa kunnon hien pintaan!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Wall Ball Kuntopallot 1 kg - 10kg, Musta PU

100783-00019-0008
TARJOUS
TÄNÄÄN!
66,95 €
46,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 46,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!