Men's Health Puiset Voimistelurenkaat
Men's Health Puiset Voimistelurenkaat
Men's Health Puiset Voimistelurenkaat
Tuotetiedot add

Men's Health Puiset voimistelurenkaat

Voimistelurenkailla tehdyt harjoitukset ovat erittäin kuormittavia, ja vapaan liikeradan vuoksi rasittavat myös tukilihaksia. Tämän ansiosta voimistelurenkailla tehdyt harjoitukset mahdollistavat erittäin monipuolisen ja kokonaisvaltaisen treenauksen. Voimistelurenkailla voit treenata etenkin ylä- ja keskivartaloasi, ja mahdollisia liikkeitä löytyy kaikentasoisille treenaajille. Voimistelurenkaiden ehdottomasti paras puoli on, että voit ripustaa ne minne tahansa, vaikka puuhun! Lisäksi ne helppo ottaa mukaan myös reissuun tai laittaa tarvittaessa kaappiin odottamaan seuraavaa treeniä.

Voimistelurenkaiden parhaat ominaisuudet

  1. Voidaan kiinnittää lähes mihin tahansa
  2. Soveltuu tehokkaaseen kehonpainotreeniin
  3. Treenaa myös tukilihaksia
  4. Pituussäädettävät hihnat

Materiaalit


Köydet ovat vahvaa nailonia, joka kestää jopa 200 kg kuorman ja niiden ompeleihin on kiinnitetty huomioita valmistuksen aikana. Korkealaatuisesta puusta valmistetut renkaat ovat sileät pinnaltaan ja ne mahdollistavat varman otteen.

Säilytys


Treenaamisen jälkeen renkaat voidaan helposti taitella kasaan eivätkä ne vie paljoa tilaa säilytyksen aikana. Pieneen säilytyskokoon ansioista ne kulkevat myös helposti matkassa repussa tai treenikassissa.

Kiinnitys


Pikalukkojen ansioista renkaat on helppo ja nopea asentaa paikoilleen. Niiden asentaminen ei vaadi poraamista ja ne voidaan kiinnittää muun muassa kattoon, puihin, pylvääseen ja moniin muihin mahdollisuuksiin.

Ominaisuudet

Materiaali
Puu, nylon

Otekahvan paksuus
2,5 cm


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Men's Health Puiset Voimistelurenkaat

LD-3701
TARJOUS
TÄNÄÄN!
124,95 €
69,95 € Säästä 55,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 69,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!