13kg Voimaköysi / Battlerope Ø 3.8cm, 15m Nailon Musta
13kg Voimaköysi / Battlerope Ø 3.8cm, 15m Nailon Musta
13kg Voimaköysi / Battlerope Ø 3.8cm, 15m Nailon Musta
13kg Voimaköysi / Battlerope Ø 3.8cm, 15m Nailon Musta
13kg Voimaköysi / Battlerope Ø 3.8cm, 15m Nailon Musta
13kg Voimaköysi / Battlerope Ø 3.8cm, 15m Nailon Musta
Tuotetiedot add

Voimaköysi

Köydet eivät ole vain purjeveneilyyn. Ne ovat pakkohankinta jokaiselle joka haluaa intensiivisen treenin lähes koko kropalle yhdellä ainoalla treenivälineellä. Niiden tehokkuuden A ja O on siinä, että ne työstävät kumpaakin kättä erikseen, eliminoiden voiman epätasapainon lihaksissa.

Suosittelemme aloittelijoille 3,8cm köyttä ja kokeneemmille treenaajille 5cm köyttä. Treenaaminen voimaköysillä on erittäin intensiivistä, joten kevyetki köydät takaavat tuntuvan vastuksen jo hieman kokeneemmille käyttäjille.

Köysien liikuttaminen parantaa olkapäiden liikkuvuutta ja notkeutta ja edistää atleettisuutta ja lihaskuntoa. Vaihtelemalla eri liikkeitä treenisessioidesi aikana tulet saamaan itsellesi oikeaa käytännöllistä voimaa.

Köyden löysyys määrittää kuorman. Ankkurin luota kauemmas liikkuminen vähentää harjoituksen intensiteettiä ja lähemmäs ankkuria liikkuminen taas lisää sitä. Voit vaihdella treenin intensiivisyyttä saman setin aikana helposti. Aika jonka kulutat kauempana ankkurista on aktiivista palautumista.

Voimaköysien parhaat ominaisuudet

  1. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
  2. Todella intensiivinen treenimuoto lihaskunnolle ja liikkuvuudelle
  3. Treenin voimakuutta helppo säätää etäisyydellä kiinnityspisteeseen
  4. Päät suojattu kutisteletkulla

Päät


Käyden päät ovat päällystetty kutisteletkulla, jotka takaavat varman otteen. Suojatut päät myös estävät köyden punoksen purkautumisen.

Treenaaminen


Käyden avulla voit tehdä intensiivisiä voima- ja kestävyysharjoituksia. Köysitreenillä parannat liikkuvuutta, notkeutta sekä lihaskuntoa sekä vastusta voit säätää etäisyydellä kiinnityspisteeseen.

Materiaali


Köysi on valmistettu100% nailonista, joka on laadukasta sekä kestää hyvin kulutusta. Se sopii sisä- ja ulkokäyttöön eli treenaaminen onnistuu helposti eri kohteissa.

Ominaisuudet

Pituus
15 m

Materiaali
Nailon


Paino
13 kg

Väri
Musta


Tuotearvostelut

4.6 /5


Yhteensä 16 tuotearvostelua

5 tähteä11 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Köysi on tarpeet täyttävä

3.8 cm voimaköysi on sopivan haastava. Ote pysyy hyvin kun ei ole liian paksu, eli sopii hyvin myös naisen käteen.

Hyvä tuote, ei valittamista. Kaikki toimi mallikkaasti

Köysi on niin, kuin kuvauksessa ja toimii hyvin!

Voimaköysi tilattiin.. 1.4.2019 Tilaus onnistui helposti ja rahat meni maksukuittauksen mukaan perille heti ja tilaus vahvistettiin heti. Toimitukseen luvattiin 5-10 päivää ja postiin otin tuotteen toimituksen koska se on meitä lähellä. No.. Näin se ei sitten mennytkään. Tuli tilausvahvistus missä luki että toimitus postiin mikä oli oikein. Kun tuli sähköposti että tuote lähetetty (4.4) niin tässäpäs lukikin että tuote toimitetaan schenkerin noutopisteeseen. Juu kyllä.. ei siis postiin vaan jonnekin noutopisteeseen. No se noutopiste oli sitten 30 kilsan päässä meistä kun posti olisi ollut tuossa kävelymatkan päässä. Kymmenen päivän toimitus aika tuli ja meni ja soiteltiin gorillaan niin kävi ilmi että paketti tulee saksasta. Mitä ei tilatessa nähnyt mistään kohtaa. Ja samalla sieltä kerrottiin että saksan toimituksissa on pidempi toimitusaika kuin suomen varastolta tulevissa. Tässä kohtaa alkoi vituttaa kyllä. Paketti tuli 18.4 NOUTOPISTEESEEN ja tänään me sitten ajeltiin 60 kilsaa että saatiin paketti kotiin. Eli ei 5-10 päivää, ei 5-14 päivää, vaan 18 päivää ja itse noudettuna. Oli ensimmäinen ja viimeinen tilaus tästä firmasta.. Toivottavasti köysi on ehjä.

köysi (5cm): haastava ja raskas treeniköysi. Vastaa täydellisesti treenitavoitteisiin. Helöpoa käyttää sekä sisällä että ulkona.

5cm köysi on hyvä mutta köysi on sen verta paksu että otetta joutuu parantamaan hetkittäin kun ei pysy pienessä kädessä niin hyvin.

Voimaköysi 3,8cm erinomainen lisä treeneihin. Paksuuden vuoksi sopii myös naisille

Loisto tuote! Ostin paksumman köyden (5cm) ja on hiukan hankalampi saada pitävä ote. Otetta on korjattava välillä, muuten lipsuu. Raskas mutta tehokas. Tätä voi toki käyttää myös yksi köydenpää kerrallaan, jolla saa myös ihan tarpeeksi tehokkaan treenin. =)

Jos aiot käyttää köyttä kiipeämiseen, suosittelisin ohittamaan tämän tuotteen. Käsillä ote pitää todella huonosti ja jaloilla ei saa minkään näköistä otetta, materiaali on todella liukasta. Vertailukohtana ollut roguen köysi. Muuhun tarkoitukseen varmasti pätevä laitos, jos aiot kiivetä, tulet pettymään.

Pätevä naru

Asiallinen.. :)

Paksuus erittäin hyvä, sidotut päät pitää huolet ettei köysi purkaudu, loistava kotitreeneihin lisäksi kotipihalle.

Hyvä tuote. Paksuus tuottaa ensin hankaluuksia mut siihen tottuu

Mahtava tuote!

Tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta 5cm köysi oli itselleni ehkä hieman liian raskas, joten suosittelen valitsemaan 3,5cm paksun köyden 5cm sijaan. Olen siis 88-kiloinen, 185 senttiä pitkä, sekä hyväkuntoinen 22-vuotias mies. Köysi on rakenteellisesti aivan loistava crossfit-treeniin, sillä se taipuu erittäin hyvin, vaikka painoa ja paksuutta siitä löytyy. Jaksan tehdä köydellä maksimissaan 30 sekunnin pitkiä jaksoja, mutta uskon että jatkossa tulokseni parantuu. Jos et ole erittäin isokokoinen ja erittäin vahva kehonrakentaja, valitse 3,5cm paksu köysi jos vähänkin epäilet kumpi olisi sinulle parempi. Itse olen käyttänyt tuotetta noin 3 viikkoa ja tuloksia on tullut jo paljon. Tämä treeni on fyysisest erittäin raskasta ja se korvaa raskaudellaan tunnin pituisen treenin jopa mielestäni 15 minuutissa. Ja suosittelen katsomaan youtubesta ohjeita erilaisiin liikkeisiin, joilla saat hankittua monipuolisuutta treenaamiseen. Suosittelen tuotetta niille henkilöille jotka haluavat rasvanpolttoon vaihtelua.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

13kg Voimaköysi / Battlerope Ø 3.8cm, 15m Nailon Musta

100558-00019-0052
TARJOUS
TÄNÄÄN!
149,95 €
89,95 € Säästä 60,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 89,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 3 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
-10% kevätale Säästä vielä -10% alekoodilla KEVÄT10
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!