Voimaleka, 8 Eri Painoa 6kg - 30kg Valurauta/PVC Harmaa
Voimaleka, 8 Eri Painoa 6kg - 30kg Valurauta/PVC Harmaa
Tuotetiedot add

Voimaleka intensiiviseen treeniin

Voimaleka näyttää isolta vasaralta, mutta se on sitäkin monipuolisempi! Voimaleka mahdollistaa lukemattoman määrän treeniliikkeitä ja harjoitteita. Yleisimmin tätä käytetään kuitenkin traktorin ja muiden renkaiden moukaroimiseen. Voimalekasta on saatavilla yhteensä 8 eri kokoa väliltä 6kg - 30kg. Pitkän varren vuoksi siitä on helppo ottaa ote yhdellä tai kahdella kädellä ja tehdä monipuolisia heilautusliikkeitä. Yleisimpänä heilautusliikkeenä voimalekalla lyödään traktorin rengasta.

Lyömällä nopeasti peräkkäin kehität tehokkaasti kestävyyttä, koordinaatiota ja hapenottokykyäsi. Pää on täytetty ja kahva on ontto. "Epätasapainon", eli päähän kohdistuvan painon, ansiosta harjoittelet suurta määrää lihasryhmiä koko kehossa.

Opas voimalekan valintaan

  1. 6kg - 8kg Voimaleka: Aloittelijalle tai vasta-alkaneelle treenaajalle
  2. 10kg - 12kg Voimaleka: Pitkään treenanneelle kuntoilijalle
  3. 15kg - 20kg Voimaleka: Kokeneelle treenaajalle
  4. 25kg - 30kg Voimaleka: Erittäin raskas malli kokeneelle treenaajalle

Lisähaastetta


Voimakeiloilla saat lisähaastetta treenaamiseen valitsemalla itsellesi juuri sopivan painoisen kahdeksasta eri vaihtoehdosta.

Treenaaminen


Tee kokovartaloaharjoituksia voimakeilojen avulla. Käytä yhden tai kahden käden harjoituksiin, kuten heiluriin tai ympyröihin, missä käytät vartalon useita eri lihasryhmiä. Säännöllisellä treenaamisella parannat liikkuvuuttasi ja koordinaatiotaitojasi.

Materiaali


Vasara ovat erittäin lujasta teräksestä valmistettu, joten sinun ei tarvitse varoa sen rikkoutumista treenatessa. Vasaran pää on kiinteä ja kahva on ontto, jotta se imitoi oikeaa vasaraa. Se on myös päällystetty PVC:llä mukavan otteen saamikseksi.

Ominaisuudet

Materiaali
Valurauta, PVC

Paino
6 kg - 30 kg


Väri
Harmaa

Tuotearvostelut

4.8 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Rakastan lekaa! Muutamia naarmuja oli kun sain tuotteen, mutta se ei vaikuta sen käytettävyyteen lainkaan eikä haittaa minua joten en jaksanut reklamoida. Olen tehnyt nyt reilut 10 treeniä ja se on aivan uskomattoman hauska! Erittäin tyytyväinen ostokseen ja en malta odottaa, että pääsen 20kg lekan käyttöön.

Just täydellinen!

15-20kg. Erinomainen tuote ja todella laadukas, mutta kovemmissa lyönneissä pitäisi olla parempi pito lekassa, antaa miinuksen sen takia.

Tuote on kestävä, käytönnöllinen, helppokäyttöinen, laadukas, edullinen, sopii niin aloittelijalle ja ammattilaisille.

Tuote on kestävä, käytönnöllinen, helppokäyttöinen, laadukas, edullinen, sopii niin aloittelijalle ja ammattilaisille.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Voimaleka, 8 Eri Painoa 6kg - 30kg Valurauta/PVC Harmaa

100533-00033-0011
TARJOUS
TÄNÄÄN!
119,95 €
84,95 € Säästä 35,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 84,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!