18kg Voimaköysi / Battlerope Ø 5cm, 15m Nailon Musta
18kg Voimaköysi / Battlerope Ø 5cm, 15m Nailon Musta
18kg Voimaköysi / Battlerope Ø 5cm, 15m Nailon Musta
18kg Voimaköysi / Battlerope Ø 5cm, 15m Nailon Musta
18kg Voimaköysi / Battlerope Ø 5cm, 15m Nailon Musta
18kg Voimaköysi / Battlerope Ø 5cm, 15m Nailon Musta
Tuotetiedot add

Voimaköysi

Köydet eivät ole vain purjeveneilyyn. Ne ovat pakkohankinta jokaiselle joka haluaa intensiivisen treenin lähes koko kropalle yhdellä ainoalla treenivälineellä. Niiden tehokkuuden A ja O on siinä, että ne työstävät kumpaakin kättä erikseen, eliminoiden voiman epätasapainon lihaksissa.

Suosittelemme aloittelijoille 3,8cm köyttä ja kokeneemmille treenaajille 5cm köyttä. Treenaaminen voimaköysillä on erittäin intensiivistä, joten kevyetki köydät takaavat tuntuvan vastuksen jo hieman kokeneemmille käyttäjille.

Köysien liikuttaminen parantaa olkapäiden liikkuvuutta ja notkeutta ja edistää atleettisuutta ja lihaskuntoa. Vaihtelemalla eri liikkeitä treenisessioidesi aikana tulet saamaan itsellesi oikeaa käytännöllistä voimaa.

Köyden löysyys määrittää kuorman. Ankkurin luota kauemmas liikkuminen vähentää harjoituksen intensiteettiä ja lähemmäs ankkuria liikkuminen taas lisää sitä. Voit vaihdella treenin intensiivisyyttä saman setin aikana helposti. Aika jonka kulutat kauempana ankkurista on aktiivista palautumista.

Voimaköysien parhaat ominaisuudet

  1. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
  2. Todella intensiivinen treenimuoto lihaskunnolle ja liikkuvuudelle
  3. Treenin voimakuutta helppo säätää etäisyydellä kiinnityspisteeseen
  4. Päät suojattu kutisteletkulla

Päät


Käyden päät ovat päällystetty kutisteletkulla, jotka takaavat varman otteen. Suojatut päät myös estävät köyden punoksen purkautumisen.

Treenaaminen


Käyden avulla voit tehdä intensiivisiä voima- ja kestävyysharjoituksia. Köysitreenillä parannat liikkuvuutta, notkeutta sekä lihaskuntoa sekä vastusta voit säätää etäisyydellä kiinnityspisteeseen.

Materiaali


Köysi on valmistettu100% nailonista, joka on laadukasta sekä kestää hyvin kulutusta. Se sopii sisä- ja ulkokäyttöön eli treenaaminen onnistuu helposti eri kohteissa.

Ominaisuudet

Pituus
15 m

Materiaali
Nailon


Paino
18 kg

Väri
Musta


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Toimii täydellisesti

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

18kg Voimaköysi / Battlerope Ø 5cm, 15m Nailon Musta

100558-00019-0053
TARJOUS
TÄNÄÄN!
249,95 €
139,95 € Säästä 110,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 139,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 1 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!