Voimalekapaketti 126kg, 8 Eri Painoa Valurauta/PVC Harmaa
Voimalekapaketti 126kg, 8 Eri Painoa Valurauta/PVC Harmaa
Voimalekapaketti 126kg, 8 Eri Painoa Valurauta/PVC Harmaa
Tuotetiedot add

Täydellinen voimalekapaketti

Voimaleka intensiiviseen treeniin Voimaleka näyttää isolta vasaralta, mutta se on sitäkin monipuolisempi! Voimaleka mahdollistaa lukemattoman määrän treeniliikkeitä ja harjoitteita. Yleisimmin tätä käytetään kuitenkin traktorin ja muiden renkaiden moukaroimiseen. Voimalekasta on saatavilla yhteensä 8 eri kokoa väliltä 6kg - 30kg. Pitkän varren vuoksi siitä on helppo ottaa ote yhdellä tai kahdella kädellä ja tehdä monipuolisia heilautusliikkeitä.

Yleisimpänä heilautusliikkeenä voimalekalla lyödään traktorin rengasta. Lyömällä nopeasti peräkkäin kehität tehokkaasti kestävyyttä, koordinaatiota ja hapenottokykyäsi. Pää on täytetty ja kahva on ontto. "Epätasapainon", eli päähän kohdistuvan painon, ansiosta harjoittelet suurta määrää lihasryhmiä koko kehossa.

Voimalekapaketin parhaat ominaisuudet

  1. Sisältää: 6kg, 8kg, 10kg, 12kg, 15kg, 20kg, 25kg ja 30kg voimalekat
  2. Kattava painosetti mahdollistaa jatkuvan kehityksen
  3. Kestävää alurautaa - yhtenäinen valu
  4. Ontto kahva
  5. Koko kropan monipuolisiin treeneihin

Lisähaastetta


Voimakeiloilla saat lisähaastetta treenaamiseen valitsemalla itsellesi juuri sopivan painoisen kahdeksasta eri vaihtoehdosta.

Treenaaminen


Tee kokovartaloaharjoituksia voimakeilojen avulla. Käytä yhden tai kahden käden harjoituksiin, kuten heiluriin tai ympyröihin, missä käytät vartalon useita eri lihasryhmiä. Säännöllisellä treenaamisella parannat liikkuvuuttasi ja koordinaatiotaitojasi.

Materiaali


Vasara ovat erittäin lujasta teräksestä valmistettu, joten sinun ei tarvitse varoa sen rikkoutumista treenatessa. Vasaran pää on kiinteä ja kahva on ontto, jotta se imitoi oikeaa vasaraa. Se on myös päällystetty PVC:llä mukavan otteen saamikseksi.

Ominaisuudet

Materiaali
Valurauta

Paino
6 kg - 30 kg


Väri
Harmaa

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Voimalekapaketti 126kg, 8 Eri Painoa Valurauta/PVC Harmaa

TARJOUS
TÄNÄÄN!
1 579,95 €
809,95 € Säästä 770,00 €

Alkaen 32.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 809,95 €.
Vaihtoehtoa ei saatavilla Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!