Liina/nauha treenisetti 2.0
Liina/nauha treenisetti 2.0
Liina/nauha treenisetti 2.0
Liina/nauha treenisetti 2.0
Liina/nauha treenisetti 2.0
Liina/nauha treenisetti 2.0
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

Liina-/Nauhatreenisetti 2.0

saattaa herättää kysymyksiä, siitä mitä sillä tehdään? Kysymys olisi parempi kääntää toisinpäin, että mitä tällä EI voisi tehdä! Liina/Nauha treenisetti on suunniteltu 100% koko kropan harjoittelemiseen. Tällä setillä luodaan vahva keskivartalo, joka on koko kropan kivijalka.

Myös fysioterapeutit käyttävät tälläisiä tuotteita kuntouttaakseen potilaitaan. Käyttömahdollisuuksia tällä Liina/Nauha treenisetillä on aivan yhtä monta kuin käyttäjääkin. Myös treenaaminen voi olla monipuolista ja hauskaa!

Tuotekuvaus

Tällä liina-/nauhatreeni setillä tehtävät harjoitukset ovat loputtomat. Se sopii käytettäväksi niin kotona kuin kuntokeskuksissakin. Tuote on kevyt ja sitä voidaan säilyttää suljettavassa kassissa. Narut voidaan kiinittää esimerkiksi oveen.  Ainoa varmistettava asia on, että kiinnike on tarpeeksi tukeva. Tuote on täysin polyesteerista ja nylonista, joka tekee siitä luotettavan ja kestävän kuntolaitteen. Jousitukset kestävät painoa jopa 300 kg. Silmukat on helppoa säätää halutun pituiseksi. Tämän vuoksi laite sopii myös aloitteleville kuntoilijoille. Aluksi liinat voi säätää niin, että liikkeet helpottuvat.

Harjoittelu liina-/nauhatreenisetillä

Harjoittelu tällä laitteella sopii kaikille. Aloittelija voi helposti säädellä harjoitusten vastusta hihnojen pituudella. Tottuneempi voi tehdä samoja harjoituksia raskaammalla vastuksella. Treeninauhat antavat hyvän harjoituksen koko vartalolle. Vain mielikuvitus on rajana treeniäsi valitessa.

Harjoittelemalla saat treeniä kaikille eri lihasryhmille, mutta kehität samalla tasapainoa ja koordinaatiota. Sen lisäksi, että teet liikkeen on sinun pidettävä itsesi tasapainossa. Tämä on todella haasteellista monille eri lihasryhmille, esimerkiksi pienille lihasryhmille kuten hartioille.

Tuotetta voidaan käyttää uskomattoman moniin harjoituksiin. Voit harjoittaa ylä- sekä alavartaloa ilman muita laitteita. Kahvat on pehmustettu, koska treeneissä käytetään paljon käsiä.

Liinalla tehtävät harjoitukset kannattaa yhdistää johonkin toiseen treeniin, jolloin siitä saadaan eniten irti. Harjoittele tällä setillä esimerkiksi kolme kertaa viikossa ja muina päivinä harjoita kestävyyttä.

Tekniset tiedot:

  • Max. kuormitus: 300kg (Huom. turvallinen kiinnitys)
  • Paino: 600g
  • Punaisen nauhan pituus 150 cm
  • Kahvojen pituus 40cm
  • Materiaali: kestävää polyesteria
  • Sisältää: 1 x Liina/nauha, 1 x Ovikiinnikke ja 1 x Säilytyspussi

Tuotearvostelut

3.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 17.06.2019

Tyytyväinen tuotteeseen, harkitsin pitkään TRX nauhat ostoa ja päädyin tähän. Uskallan suositella, jos harkitsee aidon ja tämän välillä.

Kirjoittaja: 02.01.2019

Kannattaa olla tarkkana tämän tuotteen sisällön kanssa. Esittelyvideossa näytetään hihna, jolla liinat kiinnitetään tankoon. Se ei kuitenkaan sisälly tuotepakkaukseen - yllätys yllätys.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Liina/nauha treenisetti 2.0

100976-00016-0001
199,50 €
29,50 € Säästä 170,00 €

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-10pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16