Pistepallo Double End, 20 cm, Musta, Keinonahka
Pistepallo Double End, 20 cm, Musta, Keinonahka
Pistepallo Double End, 20 cm, Musta, Keinonahka
Pistepallo Double End, 20 cm, Musta, Keinonahka
Pistepallo Double End, 20 cm, Musta, Keinonahka
Pistepallo Double End, 20 cm, Musta, Keinonahka
Pistepallo Double End, 20 cm, Musta, Keinonahka
Tuotetiedot add

Pistepallo kahdensuuntaisella kiinnityksellä

Nyrkkeilijät sekä MMA-harrastajat käyttävät pistepalloa jokapäiväisessä treenissään. Pistepallon avulla treenaat nopeutta sekä reflexejä. Lyönnin tai potkun jälkeen pallo palaa välittömästi elastisten nauhojen ansiosta.

Nahkainen pallo kestää kovaakin käsittelyä, joten voit huoletta lyödä tai potkia, ilman pelkoa että se hajoaisi. Tämä on pistepallo joka jokaisella, itseään kunnioittavalla kamppailulajien harrastajalla, pitäisi olla omalla salillaan. Kuten nimestä voi päätellä, lyöntipalloa on tarkoitus lyödä niin nopeasti kuin mahdollista. Pistepallo kopioi lyönnin voiman joten harjoitusta on mahdollista säädellä tiettyyn pisteeseen asti.

Mitä lihasryhmiä on mahdollista harjoitella pistepallon avulla?

Ammatti- ja harrasteurheilijoiden kannalta on erittäin mielenkiintoista, että lyöntipallolla voidaan harjoittaa koko vartaloa. Se mitkä yksittäiset lihakset työnskentelevät voimakkaimmin riippuu kulloisestakin liikkeestä. Jos harjoittelet esimerkiksi nopeita sivuttaisliikkeitä, vinot vatsalihakset ja leveä selkälihas työskentelevät. Jos taas teet useita suoria iskuja peräkkäin, työskentelvät rintalihakset, suorat vatsalihakset sekä hauikset ja ojentajat. Lyöntipallon kiinnittäminen kattoon laittaa epäkkäät töihin. Lyöntipallolla harjoittelu tapahtuu pääsääntöisest kestävyysalueella.

Ripustus/Kiinnitys


Pistepallo on monipuolinen käyttää ja se voidaan kiinnittää moneen eri paikaan. Sen molemmissa sivuissa on kiinnitystä varten elastiset narut.

Materiaali


Pistepallo on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä keinonahasta sekä sen saumoihin on kiinnitetty erityistä huomiota valmistuksessa.

Käyttöönotto


Pistepallo täytetään ilmalla puhaltamalla tai pumppaamalla sen sivussa olevasta aukosta. Täyttöominaisuuden ansioista se on myös tilaasäästävä.

Ominaisuudet

Materiaali
Keinonahka

Täytteen materiaali
Ilma


Väri
Musta

Halkaisija
20 cm


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Huipputuote, kaikki toimii moitteettomasti.

Miten tämä kiinnitetään lattiaan ja kattoon?

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Pistepallo Double End, 20 cm, Musta, Keinonahka

100931-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
49,95 €
29,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 29,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!