EXCALIBUR Nyrkkeilysiteet Tarranauhalla, 5 m
Tuotetiedot add

Nyrkkeilyside Excalibur

Nyrkkeilijän tärkein välinä? Pää, kädet ja koko kroppa. Varusteet tulevat vasta sen jälkeen kun perusasiat ovat kunnossa. Meiltä saat huippuvälineet nyrkkeilyyn - hanskat, säkit sekä nyrkkeilysiteet.

Ilman kunnollisia siteitä kenestäkään ei tule mestaria! Gorilla Sportsin siteet on mukavat, hieman elastiset sekä niissä on reikä peukalolle - eli niiden käyttö on erittäin mukavaa ja helppoa. Et myöskään tarvitse erillistä teippirullaa käyttäessäsi siteitä, sillä nyrkkeilysiteiden päässä on tarra, jolla siteet pysyvät tukevasti paikallaan.

Näitä siteitä käytät nyrkkeilyn lisäksi myös muissa kamppailulajeissa joissa käytetään käsiä. Siteet pitävät koko paketin kasassa - ranteet, sormet sekä peukalon.

Siteitä saa nyt kolmessa eri värissä, joten voit valita sopivan värin oman mielen tai asusteen värin mukaan. Tilaa nyt ja aloita matkasi kohti nyrkkeilyn huippua!

Nyrkkeilysiteen parhaat ominaisuudet

  1. Joustavaa materiaalia
  2. Helppo käyttää, reiät peukaloita varten
  3. Käsinpestävät 30 ° C
  4. Tarrakiinnitys
  5. Sisältää 2 nyrkkeilysidettä

Kiinnitys


Käsisiteet ovat helppo pukea peukalosilmukan ja tarranauhakiinnityksen ansiosta. Siteet ovat 500 cm pitkät ja 5,5 cm leveät.

Käyttö


Käsisiteet sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille. Ne antavat tukea harjoitellessa sekä ehkäisevät loukkaantumisia. Pakkaus sisältää kaksi käsisidettä.

Materiaali


Käsisidettä on saatavilla kahdessa eri värissä: musta ja punainen. Side on valmistettu puuvillasta ja elastaanista, joten materiaali on hieman joustavaa.

Ominaisuudet

Leveys
5,5 cm

Pituus
5 m


Väri
Musta, punainen

Tuotearvostelut

3 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Tosi hyvät ja joustavat. Käytössä olleet 2kk ja kokemuksesta parhaimmat mitä kädessä olleet. Tukee hyvin ja tarpeeksi pitkät. Täyttää isonkin hanskan kädessä.

Ei ole joustava niinkuin kuvauksessa sanotaan. Jää minulla tämän takia käyttämättä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

EXCALIBUR Nyrkkeilysiteet Tarranauhalla, 5 m

MX-600192-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
29,95 €
19,95 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 19,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!