Potkutyyny Thai Pad, Musta, Synteettinen Nahka
Potkutyyny Thai Pad, Musta, Synteettinen Nahka
Potkutyyny Thai Pad, Musta, Synteettinen Nahka
Potkutyyny Thai Pad, Musta, Synteettinen Nahka
Tuotetiedot add

Thai pad potkujen ja lyöntien harjoitteluun

Ihanteellinen pehmuste laadukkaaseen harjoitteluun. Olipa kyse sitten aasialaisista kamppailulajeista, erilaisista nyrkkeilytekniikoista tai MMA-harjoittelusta - lyöntityyny mahdollistaa tehokkaan treenin missä tahansa. Tämä nyrkkeilytyyny on täydellinen lisävaruste kaikille nyrkkeilysaleille. Voit myös turvallisesti harjoitella uusia tekniikoita ja lyöntisarjoja parin kanssa kotisalillasi.

Materiaalin 9,5 cm:n paksuus takaa optimaalisen potkujen tai lyöntien vaimentamisen. Pehmuste on viimeistelty laadukkaasti ja vahvistettu erityisesti saumoista - juuri niistä kohdista, joissa se on todella tärkeää. Itse materiaali on valmistettu keinonahasta, ja siitä on helppo pitää kiinni jopa hikisillä käsillä. 

Iskutyyny


Mahdollistaa lyöntien ja potkujen harjoittelemisen missä tahansa, oli se sitten ulkona tai sisällä. Paksu 9,5 cm iskutyyny vaimentaa lyöntejä ja potkuja tehokkaasti.

Materiaali


Potkutyyny on valmistettu kestävästä PU-nahasta ja sen saumoihin on kiinnitetty erityisesti huomiota valmistuksessa. Materiaalien ja vahvisettujen saumojen ansioista tyyny on pitkäikäinen.

Säädettävyys


Potkutyyny kiinnitetään tukevasti käteen siteiden ja kahvan ansiosta. Kahta alimmaista sidettä voidaan säätää käyttäjälle sopivaksi tarranauhakiinnityksen ansioista.

Ominaisuudet

Leveys
20 cm

Pituus
40 cm


Korkeus
15 cm

Materiaali
Synteettinen nahka


Väri
Musta

Paksuus
9,5 cm


Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Super

Tuote on omasta mielestä hyvä. Ei liian painava, eikä liian iso.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Potkutyyny Thai Pad, Musta, Synteettinen Nahka

100927-00049-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
59,95 €
39,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 39,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!