EXCALIBUR WORKOUT 100 Nyrkkeilysäkki 26 kg, 100 cm, Nylon
Tuotetiedot add

EXCALIBUR WORKOUT 100 Nyrkkeilysäkki

Nyrkkeilysäkki, jonka pituus on 100cm, halkaisija 30cm ja paino noin 26kg, valmistettu kestävästä nailonista. EXCALIBUR-laukku mallilla WORKOUT 100 on erittäin hyvä vaihtoehto kotona tapahtuvaan harjoitteluun. 

Pussi on varustettu tekstiilitäytteellä, joka täytetään korkeassa paineessa ja mahdollistaa siten parhaan mahdollisen iskunvaimennuksen sekä optimaalisen ja kestävän muodon. Neljä ripustuskannatinta kiinnitetään suoraan nyrkkeilysäkin kaksoissaumaan ja takaavat nyrkkeilysäkin tasaisen ja kestävän ripustuksen.

Kromattu ripustus, jossa on neljä ketjua, jotka laskeutuvat pyörivästä ripustuskoukusta, koostuu massiivisista ketjulenkistä. Pyörivä koukku ottaa vastaan käytön aikana tapahtuvat pyörähdykset ja vähentää seinä- tai kattokiinnikkeeseen kohdistuvaa kuormitusta.

EXCALIBUR nyrkkeilysäkin parhaat ominaisuudet

  1. Nyrkkeilysäkki on valmiiksi täytetty, joten käyttöönotto on helppoa & nopeaa!
  2. Nyrkkeilysäkin täytteeksi olemme valinneet kangastäytteen
  3. Korkealaatuinen nylon
  4. Vetoketju lisätäyttöä varten

Kiinnitys


Nyrkkeilysäkki voidaan kiinnittää haluttuun telineeseen tai kattokiinnitykseen helposti ja nopeasti. Pyörivä ripustuskoukku vähentää seinä- tai kattokiinnityksen kuormitusta.

Treenaaminen


Painon ansioista nyrkkeilysäkki tasoittuu nopeasti, joten voit treenata nopeita lyöntejä tai potkuja helposti. Voit siis keskittyä olennaiseen eli treenaamiseen.

Materiaalit


Nyrkkeilysäkki on valmistettu repeytymisenkestävästä ja helppohoitosesta nailonista, joka on täytetty tekstiilimateriaalilla.

Ominaisuudet

Pituus
100 cm

Materiaali
Nylon


Täytteen materiaali
Tekstiili

Paino
26 kg


Väri
Musta / harmaa

Halkaisija
30 cm


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Jos painat kuten minä lähemmäs 100kg, niin suosittelen painavampaa säkkiä. Kyllä sillä treenit saa aikaan, vetelee vasta suuntaan iskuja niin heiluminen loppuu.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

EXCALIBUR WORKOUT 100 Nyrkkeilysäkki 26 kg, 100 cm, Nylon

MX-600096-00019-0001

TARJOUS
TÄNÄÄN!
224,95 €
129,95 € Säästä 95,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 129,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!