EXCALIBUR Lasten nyrkkeilyhanskat 8 oz, Punainen/Musta, Synteettinen nahka
EXCALIBUR Lasten nyrkkeilyhanskat 8 oz, Punainen/Musta, Synteettinen nahka
EXCALIBUR Lasten nyrkkeilyhanskat 8 oz, Punainen/Musta, Synteettinen nahka
Tuotetiedot add

Nyrkkeilyhanskat nuorille

Nyrkkeilyhanskat sopivat erinomaisesti lapsille ja sen myötä myös vaativaan ja turvalliseen nyrkkeilyharjoitteluun.

Tämän nyrkkeilykäsineen päällismateriaali on kestävää PU-synteettistä nahkaa ja sisäpuolella on erityinen korkean tiheyden vaahtomuovi. Nyrkkeilykäsine, jossa on erityinen vaahtomuovi, tarjoaa optimaalisen iskuvoiman vaimennuksen vaikuttamatta lyönnin tuntumaan.

Peukalon ja koko ranteen erittäin leveä kiinnitys takaavat optimaalisen turvallisuuden ja vähentävät loukkaantumisriskiä, jotta voit keskittyä harjoittelun aikana tekniikkaan. Ranteen kiinnityksen päällä olevan tarranauhasoljen avulla voit pukea ja riisua nyrkkeilyhanskat nopeasti ja helposti ilman toisen henkilön apua.  

Nyrkkeilyhanskat toimitetaan pakkauksessa, joka toimii myös pussina säilytystä varten harjoittelun jälkeen tai kuljetuksen aikana. 

Nyrkkeilyhanskojen parhaat ominaisuudet

  1. Hyvä iskunvaimennus tuntumaa menettämättä
  2. Vähentää loukkaantumisriskiä treenatessa
  3. Laadukkaat materiaalit
  4. Helppo kiinnitystapa
  5. Mukana kuljetuspussi

Materiaali


Nyrkkeilyhanskat on valmistettu kestävästä synteettisestä nahasta. Pehmuste on valmistettu erittäin tiheästä erikoisvaahdosta, joka muotoiltu valmiiksi ja tarjoaa optimaalisen iskunvaimennuksen.

Treenaaminen


Säännöllinen nyrkkeilyharjoittelu johtaa tehokkaaseen voimanlisäykseen ja parantaa kestävällä tavalla koko kehon kuntoa. Samalla harjoitetaan nopeutta, kestävyyttä, ketteryyttä ja koordinaatiota.

Käyttö


Olitpa aloittelija, harrastusnyrkkeilijä tai ammattilainen - harjoituskäsineet ovat oleellinen osa jokaista voimaharjoittelua. Hanskat suojaavat käsiä vammoilta ja minimoi lihaksiin sekä niveliin kohdistuvaa rasitusta.

Ominaisuudet

Materiaali
Synteettinen nahka

Täytteen materiaali
Vaahtomuovi


Paino
8 oz

Väri
Punainen


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

EXCALIBUR Lasten nyrkkeilyhanskat 8 oz, Punainen/Musta, Synteettinen nahka

GSMX-600114-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
59,95 €
39,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 39,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 2 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!