Nyrkkeilykypärä S-L, Musta, Nahka
Nyrkkeilykypärä S-L, Musta, Nahka
Nyrkkeilykypärä S-L, Musta, Nahka
Nyrkkeilykypärä S-L, Musta, Nahka
Nyrkkeilykypärä S-L, Musta, Nahka
Nyrkkeilykypärä S-L, Musta, Nahka
Nyrkkeilykypärä S-L, Musta, Nahka
Nyrkkeilykypärä S-L, Musta, Nahka
Tuotetiedot add

Pääsuoja nyrkkeilyyn ja taistelulajeihin S-L

Hyvällä nyrkkeilijällä on oltava nyrkkiensä lisäksi suojaus myös päässään. Tästä syystä laadukas pääsuoja on vakiovaruste harrastajille ja ammattilaisille harjoittelun aikana. Tässä Gorilla Sportsin mallissa on 3 cm paksu pehmuste, joka suojaa päätäsi luotettavasti kovilta iskuilta. Päällismateriaali on pehmeää synteettistä nahkaa. Se tuntuu miellyttävältä, ja se voidaan tarvittaessa pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.

Optimaalinen istuvuus kolmen eri koon ansiosta

Jokainen pää on erilainen - siksi tätä pääsuojaa on saatavana kolmessa eri koossa. Kaksinkertainen nauhoitus pään ylä- ja takaosassa takaa täydellisen istuvuuden. Jotta pääsuoja pysyisi aina tukevasti paikallaan nyrkkeilyn aikana, siinä on kaksinkertainen tarranauhakiinnitys leuassa. 

Säädettävyys


Pääsuojaa on saatavilla kolmessa eri koossa: S 43-47 cm, M 45-49 cm ja L 47-51 cm. Suojan istuvuutta voidaan säätää pään ylä- ja takaosassa olevien nauhojen sekä leuan alle tulevan tarrakiinnityksen ansioista.

Materiaalit


Pääsuoja on valmistettu laadukkaasta ja pehmeästä synteettisestä nahasta, joka hylkii likaa ja hikeä. Suojan pinnan voi siis helposti pyyhkiä puhtaaksi vain kostealla liinalla tarvittaessa.

Pehmusteet


Pääsuoja on pehmustettu 3 cm paksuisella pehmusteella, mikä suojaa leukaa, poskia, otsaa, korvia sekä pään takaosaa. Korvien kohdalle on jätetty reiät, jotta ympäristön äänet kuuluvat normaalisti.

Ominaisuudet

Materiaali
Synteettinen nahka

Väri
Musta


Paksuus
3 cm

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Tuntuu mukavalta päässä, myös hinnaltaan lämmittää erittäin paljon sydäntäni.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Nyrkkeilykypärä S-L, Musta, Nahka

100928-00019-0077
TARJOUS
TÄNÄÄN!
49,95 €
29,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 29,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!