Päärynäpallo Ja Teline, 25 x 18 cm, Musta, Nahka
Päärynäpallo Ja Teline, 25 x 18 cm, Musta, Nahka
Päärynäpallo Ja Teline, 25 x 18 cm, Musta, Nahka
Tuotetiedot add

Gorilla Sports Päärynäpallo telineellä

Nopeuden sekä tarkkuuden kehittämiseen tarkoitettu päärynäpallo kuuluu ammattinyrkkeilijöiden tärkeimpään välineistöön. Päärynäpallo soveltuu yhtälailla käytettäväksi myös kuntonyrkkeilyssä. Päärynäpallolla harjoittelu kehittää nopeutta sekä tarkkuutta, ja sillä harjoittelu kehittää koko kroppaa. Pakettiin kuuluu Gorilla Sports päärynäpallo, sekä seinälle kiinnitettävä teline.

Setin parhaat ominaisuudet

  1. Helppo asennus seinälle
  2. Laadukas teline antaa salillesi ammatimaisen ilmeen
  3. Päärynäpallo harjoittaa tehokkaasti nopeutta, tarkuuttaa ja kuntoa

Päärynäpallon ripustus


Pallon ripustus tapahtuu levyn keskellä olevaan korkealaatuisesta muovista valmistettuun ripustuskoukkuun. Teline kestää enintään 10 kg painoista palloa.

Käyttöönotto


Päärynäpallo täytetään ilmalla puhaltamalla tai pumppaamalla sen pohjassa olevasta aukosta. Täyttöominaisuuden ansioista se on myös tilaasäästävä.

Asennus


Teline asennetaan seinään kiinni neljän ruuvin avulla. Seinäkiinnityksen ansioista teline ei vie tilaa ja sopii siksi myös pienempiin asuntoihin olematta tiellä.

Ominaisuudet

Mitat
Pallo: 25 x 18 cm
Teline: 65,5 x 59 x 49,5 cm

Paino
Teline: 10 kg


Väri
Musta

Max. kuormitus
10 kg


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Pelkkä teline maksaa noin. Saman verran, huomasin just ennen kuin ostin. Täähän tuli oikein hyvin kaupan päälliseksi. Tuotetta odotellessa!

Kuttaperkkalevy missä pallo on kiinni ei kestä räväkämpää iskua,Filmivaneerin vaihdettuani on kestänyt sen käytön mitä tuotteelta vaaditaan..

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Päärynäpallo Ja Teline, 25 x 18 cm, Musta, Nahka

101082-00001-0136
TARJOUS
TÄNÄÄN!
189,95 €
99,95 € Säästä 90,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 99,95 €.
Vaihtoehtoa ei saatavilla Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!