EXCALIBUR Nyrkkeilysäkki 20 kg, 80 cm, Kattokiinnitys
Tuotetiedot add

20 kg nyrkkeilysäkki kaikille taitotasoille

Ammattilaistason nyrkkeilysäkki, jonka pituus on 80 cm, halkaisija 30 cm ja paino 20 kg, korkealaatuista nailonia. Nyrkkeilysäkin täyte on tekstiiliä, joka syötetään korkeassa paineessa ja joka mahdollistaa parhaan mahdollisen iskunvaimennuksen ja alkuperäisen muodon.

Neljä kiinnikettä kiinnitetään suoraan nyrkkeilysäkkiin, ja ne takaavat nyrkkeilysäkin asianmukaisen ja tasaisen ripustuksen. Ripustus koostuu neljästä ketjusta, jotka kiinnittyvät pyörivään ripustuskoukkuun, joka koostuu massiivisista ketjulenkistä. Pyörivä koukku vaimentaa harjoittelun aikana esiintyviä värähtelyjä ja vähentää merkittävästi ripustuslaitteen kuormitusta.

ALLROUND 80 -mallin EXCALIBUR nyrkkeilysäkki täyttää kaikki harjoittelutarpeesi ja näyttää hyvältä kotikuntosalillasi.

EXCALIBUR nyrkkeilysäkin parhaat ominaisuudet 

  1. Ammattilaistason nyrkkeilysäkki
  2. Laasukkaat materiaalit
  3. Pyörivä koukku

Kiinnitys


Nyrkkeilysäkki voidaan kiinnittää haluttuun telineeseen tai kattokiinnitykseen helposti ja nopeasti. Pyörivä ripustuskoukku vähentää seinä- tai kattokiinnityksen kuormitusta.

Treenaaminen


Painon ansioista nyrkkeilysäkki tasoittuu nopeasti, joten voit treenata nopeita lyöntejä tai potkuja helposti. Voit siis keskittyä olennaiseen eli treenaamiseen.

Materiaalit


Nyrkkeilysäkki on valmistettu repeytymisenkestävästä ja helppohoitosesta nailonista, joka on täytetty tekstiilimateriaalilla.

Ominaisuudet

Pituus
80 cm

Materiaali
Nylon


Täytteen materiaali
Tekstiili

Paino
20 kg


Väri
Punainen

Halkaisija
30 cm


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Nyrkkeilysäkissä on erittäin korkealaatuinen pinta ja se on valmis käytettäväksi hetkessä. Nyrkkeilysäkin paino sopii hyvin aloittelijoille. Se voi olla hieman liian kevyt todella koville osumille.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

EXCALIBUR Nyrkkeilysäkki 20 kg, 80 cm, Kattokiinnitys

GSMX-600095-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
179,95 €
114,95 € Säästä 65,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 114,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!