EXCALIBUR Nyrkkeilyhanskat Club Pro 12-14 oz, Musta, Nahka
Tuotetiedot add

Nyrkkeilyhanskat Excalibur Club Pro 12-14 oz

Nyrkkeilyhanskat jotka sopivat täydellisesti vaativaan nyrkkeilyharjoitteluun sekä kotona että nyrkkeilyklubilla. Näiden nyrkkeilyhanskojen materiaali on kestävää nahkaa ja erityistä korkean tiheyden vaahtomuovia, joka vaimentaa iskuja optimaalisesti.

Peukalon kiinnitys yhdessä ranteen erittäin leveän kiinnityksen kanssa takaa optimaalisen tuen ja harjoittelun turvallisuuden. Velcro-kiinnityksen ansiosta nyrkkeilyhanskat voidaan pukea ja riisua nopeasti ja helposti ilman kaverin apua.

Nyrkkeilyhanskat toimitetaan laadukkaassa pakkauksessa, joka toimii myös pussina hanskojen säilyttämiseen harjoittelun jälkeen ja kuljetuksen aikana.

EXCALIBUR CLUB PRO nyrkkeilyhanskojen parhaat ominaisuudet

  1. Käsintehdyt nyrkkeilyhanskat
  2. Ranteen erittäin leveä kiinnitys
  3. Tarranauhakiinnitys ja peukalonkiinnitys
  4. Aito nahkapäällinen
  5. Täytetty tiheällä vaahtomuovilla
  6. Tarranauhakiinnike

Materiaali


Nyrkkeilyhanskat on valmistettu kestävästä aidosta nahasta. Pehmuste on valmistettu erittäin tiheästä erikoisvaahdosta, joka muotoiltu valmiiksi ja tarjoaa optimaalisen iskunvaimennuksen.

Treenaaminen


Säännöllinen nyrkkeilyharjoittelu johtaa tehokkaaseen voimanlisäykseen ja parantaa kestävällä tavalla koko kehon kuntoa. Samalla harjoitetaan nopeutta, kestävyyttä, ketteryyttä ja koordinaatiota.

Käyttö


Olitpa aloittelija, harrastusnyrkkeilijä tai ammattilainen - harjoituskäsineet ovat oleellinen osa jokaista voimaharjoittelua. Hanskat suojaavat käsiä vammoilta ja minimoi lihaksiin sekä niveliin kohdistuvaa rasitusta.

Ominaisuudet

Materiaali
Nahka

Täytteen materiaali
Vaahtomuovi


Paino
12 - 14 oz

Väri
Musta


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

EXCALIBUR Nyrkkeilyhanskat Club Pro 12-14 oz, Musta, Nahka

GSMX-600229-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
99,95 €
54,95 € Säästä 45,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 54,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!