Lasten Nyrkkeilysäkkisetti 4.0
Tuotetiedot add

Nyrkkeilysetti lapsille

Nyrkkeilysäkkisetti lapsille huippuedullisesti! Kuntoilu ei ole vain aikuisten etuoikeus, lapsillakin on oikeus kuntoilla ja pitää samalla hauskaa. Nyrkkeily on loistava liikuntamuoto, sillä siinä harjaantuu niin monta eri kehon ja mielen osa-aluetta. Tämän tyylinen liikunta on erittäin hyväksi lapsen kehitykselle, niin henkisesti kuin fyysisesti.

Nyrkkeilysettiin kuuluu nyrkkeilysäkki kiinnitystarpeineen, nyrkkeilyhanksat, hyppynaru, nyrkkeilyhanksan muotoinen avaimenperä sekä kätevä säilyty- /kantokassi.

Lasten nyrkkeilysäkkisetti

Tämä nyrkkeilysetti sopii 6 - 14 vuotiaille. Nyrkkeilysetti on erinomainen vaihtoehto perinteisille lelulahjoille. Tutkimukset osoittavat, että lapset jotka harrastavat liikuntaa ovat muita lapsia paremmassa fyysisessä kunnossa, sekä muita lapsia sosiaalisempia.

Nyrkkeilysäkki 55cm x 25cm

Säkki painaa noin 6kg ja on tehty kestävästä nailonista. Säkin saumat ovat tuplatikattuja, joten se kestää kovaakin käyttöä. Mukana tulee kiinnityslenkki kattoon, sekä kolme kestävää ketjua joilla säkin saa roikkumaan. Nyrkkeilysäkki liikkuu molempiin suuntiin ilman että se missään vaiheessa stoppaa, eikä se myöskään palaudu vastakkaiseen suuntaan.

Lasten nyrkkeilyhanskat

Hanskat ovat painoltaan 6oz ja ne on tehty synteettisestä nahasta joka estää hikoilun. Koska lasten kädet ovat pehmeät ja arat, on hanskojen sisäpinta mielyttävää tekstiilivillaa. Hanskat estävät käsiin kohdistuvaa rasitusta ja ovat erittäin mielyttävät, sillä ne mukautuvat käteen. Hanskat peukalo on vahvistettu joka estää peukalovammat. Erittäin leveä rannetuki joustavalla tarrakiinnityksellä takaa, että ranteet eivät pääse vääntymään. Joustavan tarrakiinnityksen ansiosta lapsi ei tarvitse edes apua hanskojen pukemiseen.

Lasten hyppynaru

Hyppynaru on valmistettu elastisesta muovista ja viimeistelty korkealaatuisilla kahvoilla. Optimaalinen painon tasapaino, narun ja kahvojen välillä, takaa sen että hyppiminen narun kanssa on helppoa ja vaivatonta. Hyppynaru on erinomainen lämmittelyväline ennen varsinaista nyrkkeilyharjoitetta.

Avaimenperä

Nyrkkeilyhanksan muotoinen avaimenperä on kiva lisä nyrkkeilysettiin, jota lapsi voi esitellä kavereilleen. Avaimenperä on kromattu ja kooltaan se on 28mm.

Kantokassi

Setin mukana tulee kätevä kantokassi jossa kuljetat nyrkkeilysettiä sinne minne lapsesi haluaa sen ottaa mukaan. Kassi on myös loistava setin säilytykseen, kun nyrkkeilysäkki ei roiku katosta.

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Lasten Nyrkkeilysäkkisetti 4.0

600151-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
131,93 €
117,93 € Säästä 14,00 €

Alkaen 8 €/kk

date_range Ennakkotilaus
Saapumispvm ei tiedossa
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16