Hierontarulla CAMO
Hierontarulla CAMO
Hierontarulla CAMO
Tuotetiedot add

Gorilla Sportsin Camo hierontarullassa ei ole panostettu pelkkään ulkonäköön. Rullan nystyrät on sijoitettu optimaalisesti avaamaan jumissa olevat paikat sekä helpottamaan lihaskipuja ja palautumaan nopeammin. Nystyrät on tehty peilikuvana hierojan käteen, korkeat ja jämäkät nystyrät ovat kuin sormen päät, pitkät putkilomaiset ovat kuin sormet, matalat ja tasaiset ovat kuin kämmenen pohjat. EVA-vaahtomuovipinnan ansiosta hierontarulla on juuri sopivan pitävä eikä pääse karkailemaan. Camo hierontarulla ei menetä muotoaan jatkuvassakaan käytössä ja ontto ydin antaa rullalle lisää kestävyyttä.

Hierontarullan Camo kuosi on tyylikäs ja sopii mihin tahansa ympäristöön: kotiin, salille tai vaikka työpaikalle. Rulla on helppo kuljettaa mukana keveytensä vuoksi. Camo hierontarulla on valmistettu korkealaatuisesta ja ympäristöystävällisestä materiaalista. Hierontarullan valmistus on suuniteltu luontoa ajatellen ja siihen on tehty ontto ydin joka on vahva ja lisätukea antava. EVA-vaahtomuovi ei sisällä klooria, joten sillä on pienempi ekologinen jalanjälki kuin muun tyyppisillä vaahtomuoveilla.

Foam roller käyttämisen edut:

Säännöllisesti käytettynä hierontarulla avaa lihasjumeja erittäin tehokkaasti sekä ehkäisee niiden muodostumista. Säännöllisesti käytettynä myöskin hierojapalveluiden käyttöä voi todennäköisesti vähentää - tämä säästää selvää rahaa! Hierontarullan käyttäminen nopeuttaa myöskin lihaksien palautumista, jonka vuoksi harjoittelusta aiheutuneet lihaskivut eivät kestä niin kauaa. Voit myöskin harjoittaa samaa lihasta useammin viikossa, koska palautuminen on nopeampaa.

Hierontarulla nystyröillä hierontaan, kehonhuoltoon ja nopeampaan palautumiseen!

Tekniset tiedot:

  • Pituus: 33cm
  • Paksuus: 13cm
  • Pintamateriaali: EVA-vaahtomuovi
  • Sisämateriaali: EVA-vaahtomuovi

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Hierontarulla CAMO

100939-00078-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
27,95 €
19,95 € Säästä 8,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: