Foam Roller, Hierontarulla, Camo, 33x13cm
Foam Roller, Hierontarulla, Camo, 33x13cm
Foam Roller, Hierontarulla, Camo, 33x13cm
Foam Roller, Hierontarulla, Camo, 33x13cm
Tuotetiedot add

Hierontarulla tyylikkäällä camovärityksellä

Gorilla Sportsin Camo hierontarullassa ei ole panostettu pelkkään ulkonäköön. Rullan nystyrät on sijoitettu optimaalisesti avaamaan jumissa olevat paikat sekä helpottamaan lihaskipuja ja palautumaan nopeammin.

Nystyrät on tehty peilikuvana hierojan käteen, korkeat ja jämäkät nystyrät ovat kuin sormen päät, pitkät putkilomaiset ovat kuin sormet, matalat ja tasaiset ovat kuin kämmenen pohjat. EVA-vaahtomuovipinnan ansiosta hierontarulla on juuri sopivan pitävä eikä pääse karkailemaan. Camo hierontarulla ei menetä muotoaan jatkuvassakaan käytössä ja ontto ydin antaa rullalle lisää kestävyyttä.

Hierontarullan Camo kuosi on tyylikäs ja sopii mihin tahansa ympäristöön: kotiin, salille tai vaikka työpaikalle. Rulla on helppo kuljettaa mukana keveytensä vuoksi. Camo hierontarulla on valmistettu korkealaatuisesta ja ympäristöystävällisestä materiaalista. Hierontarullan valmistus on suuniteltu luontoa ajatellen ja siihen on tehty ontto ydin joka on vahva ja lisätukea antava. EVA-vaahtomuovi ei sisällä klooria, joten sillä on pienempi ekologinen jalanjälki kuin muun tyyppisillä vaahtomuoveilla.

Foam roller käyttämisen edut

Säännöllisesti käytettynä hierontarulla avaa lihasjumeja erittäin tehokkaasti sekä ehkäisee niiden muodostumista. Säännöllisesti käytettynä myöskin hierojapalveluiden käyttöä voi todennäköisesti vähentää - tämä säästää selvää rahaa! Hierontarullan käyttäminen nopeuttaa myöskin lihaksien palautumista, jonka vuoksi harjoittelusta aiheutuneet lihaskivut eivät kestä niin kauaa. Voit myöskin harjoittaa samaa lihasta useammin viikossa, koska palautuminen on nopeampaa.

Pinta

Hierontarulla on saatavana erilaisilla pintarakenteilla. Vakioversio sileällä pinnalla sopii jokapäiväiseen käyttöön, urheiluun ja terapiaan. Uritettu versio lisää ylimääräisiä ärsykkeitä kuoppien vuoksi ja sitä voidaan käyttää selluliittia vastaan. Nubit soveltuvat erityisen hyvin triggerpistehoitoon, sillä kivuliaita faskian kovettumia voi hieroa kovettuman päältä.

Käyttö

Hierontarulla sopii loistavasti useaan eri käytttö tarkoitukseen:

Urheiluun, joogaan, pilatesiin, kuntoiluun, erityisesti arjen lämmittelyyn ja itsehierontaan, rentoutumiseen, urheilulääketerapiaan, kuntoutukseen ja fysioterapiaan.

Kovuus

Pehmeä: Terapeuttinen käyttö, voimakkaisiin kiputuntemuksiin, hellävaraiseen hierontaan, alhaiselle painolle.
Keskikova: Vakio, jokapäiväiseen käyttöön jokapäiväisessä elämässä ja urheilussa.
Kova: Intensiiviseen itsehierontaan korkealla paineella, vähäisillä kiputuntemuksilla, suuremmalla painolla.

Ominaisuudet

Pituus
33 cm

Materiaali
EVA-vaahtomuovi


Väri
Camo

Halkaisija
13 cm


Hierontarullan kovuus
Medium

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Foam Roller, Hierontarulla, Camo, 33x13cm

100939-00078-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
44,95 €
29,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 29,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!