Foam Roller 2.0, Hierontarulla Musta, 32x14cm
Foam Roller 2.0, Hierontarulla Musta, 32x14cm
Foam Roller 2.0, Hierontarulla Musta, 32x14cm
Foam Roller 2.0, Hierontarulla Musta, 32x14cm
Foam Roller 2.0, Hierontarulla Musta, 32x14cm
Foam Roller 2.0, Hierontarulla Musta, 32x14cm
Tuotetiedot add

Foam Roller 2.0

Suosittu Gorilla Sportsin Foam Roller on saanut uuden jatkajan: Foam Roller 2.0. Tähän malliin on luoto entistä paremmat nystyrät, joilla saat paremman otteen lihasjumeihin. Erikokoisten nystyröiden avulla voit entistä paremmin hieroa kehoasi. Lisäksi pinnasta on tehty juuri sopivan pitävä, jotta se pysyy tukevasti paikallaan. Foam Roller 2.0 on tuotu lisäksi lukuisia pienempiä muutoksia, joiden avulla rullailu on entistä käytännöllisempää & tehokkaampaa.

Lihasjumeihin ja nopeampaan palautumiseen!

Foam roller on loistava apuväline avaamaan lihasjumeja sekä nopeuttamaan palautumista harjoituksista. Hierontarullan avulla voidaan hieroa kaikkia ruumiinosia, kuten: selkää, hartioita, olkapäitä, käsiä sekä jalkoja. Hierontarullan nystyröiden ansiosta rullailu vaikuttaa syvälle lihaksiin.

Foam roller käyttäminen

Aseta hierontarulla tasaiselle alustalle, kuten lattialle tai joogamaton alle. Aseta sen jälkeen hierottava kohta rullan päälle ja rullaile omien tuntemuksien mukaan. Mitä enemmän painat itseäsi rullaa vasten, sitä tehokkaampaa hieronta on. Voit rullata lihasta nopealla edestakaisin liikkeellä tai vaihtoehtoisesti voit tehdä työntö- tai vetoliikkeen hitaasti painamalla hierottavaa kohtaa rullaa vasten. Mitä enemmän tämä tuntuu lihaksissasi, sitä pahemmassa jumissa lihaksesi ovat ja kaipaavat hierontaa/rullailua. Useat asiantuntijat suosittelevat hierontarullaa käytettäväksi säännöllisesti lihashuoltoon sekä yleisen hyvinvoinnin parantamiseen.

Foam roller käyttämisen edut

Säännöllisesti käytettynä hierontarulla avaa lihasjumeja erittäin tehokkaasti sekä ehkäisee niiden muodostumista. Säännöllisesti käytettynä myöskin hierojapalveluiden käyttöä voi todennäköisesti vähentää - tämä säästää selvää rahaa! Hierontarullan käyttäminen nopeuttaa myöskin lihaksien palautumista, jonka vuoksi harjoittelusta aiheutuneet lihaskivut eivät kestä niin kauaa. Voit myöskin harjoittaa samaa lihasta useammin viikossa, koska palautuminen on nopeampaa.

Pinta

Hierontarulla on saatavana erilaisilla pintarakenteilla. Vakioversio sileällä pinnalla sopii jokapäiväiseen käyttöön, urheiluun ja terapiaan. Uritettu versio lisää ylimääräisiä ärsykkeitä kuoppien vuoksi ja sitä voidaan käyttää selluliittia vastaan. Nubit soveltuvat erityisen hyvin triggerpistehoitoon, sillä kivuliaita faskian kovettumia voi hieroa kovettuman päältä.

Käyttö

Hierontarulla sopii loistavasti useaan eri käytttö tarkoitukseen:

Urheiluun, joogaan, pilatesiin, kuntoiluun, erityisesti arjen lämmittelyyn ja itsehierontaan, rentoutumiseen, urheilulääketerapiaan, kuntoutukseen ja fysioterapiaan.

Kovuus

Pehmeä: Terapeuttinen käyttö, voimakkaisiin kiputuntemuksiin, hellävaraiseen hierontaan, alhaiselle painolle.
Keskikova: Vakio, jokapäiväiseen käyttöön jokapäiväisessä elämässä ja urheilussa.
Kova: Intensiiviseen itsehierontaan korkealla paineella, vähäisillä kiputuntemuksilla, suuremmalla painolla.

Ominaisuudet

Pituus
32 cm

Materiaali
EVA-vaahtomuovi


Väri
Musta / valkoinen

Paksuus
14 cm


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 9 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä0 kpl

Erinomainen laatu

Olen 75kg ja rulla hajosi selän alla kuukauden aikana, eipä kovin kestävää materiaalia ja ehkä hieman kova.

Rulla hajosi ensimmäisenä iltana ja lähetin palautetta. Hyvin toimi asiakaspalvelu ja uusi rulla lähetettiin kotiin. Tämäkään rulla ei kuitenkaan kovin montaa päivää kestänyt, pian kuului tuttu räsäys ja putki taas halki sisältä. Painan 100 kiloa aika tarkalleen ja jälkimmäisellä rullalla tein liikkeitä vain putken keskiosan kohdalla mutta ei sekään näköjään auttanut. Tässä pitäisi olla joku painoraja jos käytetään niin heppoisia materiaaleja, että ne eivät kestä aikuisen miehen painoa. Yksi tähti lisää loistavasta asiakaspalvelusta.

Hyvä, kun eri kokoisia nystyjä.

Laadukasta materiaalia. Hyvä tuote satunnaiseen ja säännölliseen rullailuun. Peukku tälle!

Tosi kova, mutta siihen tottu, tykkään, suosittelen jos vähänki kestäät kipua (Y)

Liian kova

sopivasti nystyröitä, hieroo hyvin myös syvempiä lihaksia

Mahtuu hyvin salilaukkuun!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Foam Roller 2.0, Hierontarulla Musta, 32x14cm

100800-00023-0054
TARJOUS
TÄNÄÄN!
49,95 €
29,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 29,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!