Fascia Hierontapallo Premium, Musta, ø 6 cm
Tuotetiedot add

Gorilla Sportsin Fascia hierontapallo - pieni pallo, isot vaikutukset

Fascia pallon avulla voit pienentää lihastesi kipuilua, esimerkiksi raksaan voimatreenin jälkeen! Tai voit käyttää sitä myös ennalta ehkäisevästi, jo ennen lihaskipuja. Kun hierot pallolla lihaksiasi, palaudut samalla treenistäsi nopeammin. Erityisesti, jos jokin lihas on jumissa voit fascia pallolla hieroa hellävaraisesti kipupistettä ja poistaa sen.

Fascia eli peitinkalvo on elinten välissä ja niiden ympärillä, eli se on sidekudoslevy. Elimien lisäksi se on lihaksien, lihaskimppujen ja -säikeiden ympärillä. Rakenteeltaan peitinkalvo on kelmumainen, mutta kun sitä lämmittää(esim. venyttelemällä) se muuttuu venyvämmäksi, jopa vetiseksi. Kun venytys tapahtuu ihmiselle, ensimmäisenä se tuntuu sidekudoksissa ja samalla myös fasciassa. Yleisesti venyttelyssä sidekudostenvenytys tapahtuu noin 15 sekunnissa ja vasta tämän jälkeen alkaa itse lihas venymään(joka on tietysti itse tarkoitus).

Miten fascia palloa käytetään?

Pyöritä palloa kriittisillä alueilla. kuten selässä ja lanteilla. Näitä alueita kutsutaan kriittisiksi alueiksi, koska ne ovat erityisen alttiita jännitykselle. Näihin kuuluvat myös selkäranka ja olkapäät. Hierontapallolla hierominen kannattaa toteuttaa niin, että laitat pallon selkäsi ja seinän väliin ja aloitat pyörivällä liikkeellä. Voit tehdä liikkeestä  kovemman, kun nojaat enemmän seinään päin.

Fascia hierontapallo on oiva väline kun täytyy päästä käsiksi syviin lihaksiin kuten niskan, hartioiden, rinnan ja pakaralihaksiin. 6cm halkaisijan ansiosta on helppo kohdentaa hierontakohtaa juuri sinne, missä jännitys on.

Miksi fascia palloa kannatta käyttää

  1. Ihanteellinen palautumiseen kuntosaliharjoituksen jälkeen: itsehierontaan ja vyöhyketerapiaan
  2. Vahvistaa syviä lihaksia, poistaa lihaskipua ja avaa lihaskalvoja


Harjoittelu / vaikutus

Yhden pallon tai kaksoispallon säännöllinen käyttö vaikuttaa tehokkaasti ja positiivisesti koko kehoon. Päivittäinen rullaus ei siis voi ainoastaan ​​ratkaista kovettumista faskiassa, vaan myös lisätä verenkiertoa kestävästi. Tuloksena on liikkuvuuden paraneminen, vakaampi ryhti ja nopeampi palautuminen.

Pinta / materiaali:

Fascia trainer on saatavana erilaisilla pintarakenteilla.

6 cm pallo on valmistettu pestävästä silikonista ja sileästä pinnasta.

Kaksoispallo ja 10 cm iso palloversio on valmistettu paineenkestävästä muovista. Niissä on kuvioitu pinta ja niiden avulla pääsee syvemmälle lihakseen.


Käyttöalueet:

- Urheilu - Jooga, Pilates, Fitness

- Arjessa - trigger point -hoito ja itsehieronta rentoutumiseen.

- Urheilulääketieteellisessä terapiassa - kuntoutus ja fysioterapia

Ominaisuudet

Materiaali
Silikoni

Paino
140 g


Väri
Musta

Halkaisija
6 cm


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Fascia Hierontapallo Premium, Musta, ø 6 cm

100849-00019-0156
TARJOUS
TÄNÄÄN!
39,95 €
24,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 24,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!