Foam Roller 2.0

100800-00023-0054

-36€

16,95 €

Normaalisti:52,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Suosittu Gorilla Sportsin Foam Roller on saanut uuden jatkajan: Foam Roller 2.0. Tähän malliin on luoto entistä paremmat nystyrät, joilla saat paremman otteen lihasjumeihin. Erikokoisten nystyröiden avulla voit entistä paremmin hieroa kehoasi. Lisäksi pinnasta on tehty juuri sopivan pitävä, jotta se pysyy tukevasti paikallaan. Foam Roller 2.0 on tuotu lisäksi lukuisia pienempiä muutoksia, joiden avulla rullailu on entistä käytännöllisempää & tehokkaampaa.

Lihasjumeihin ja nopeampaan palautumiseen!

Foam roller on loistava apuväline avaamaan lihasjumeja sekä nopeuttamaan palautumista harjoituksista. Hierontarullan avulla voidaan hieroa kaikkia ruumiinosia, kuten: selkää, hartioita, olkapäitä, käsiä sekä jalkoja. Hierontarullan nystyröiden ansiosta rullailu vaikuttaa syvälle lihaksiin.

Foam roller käyttäminen:

Aseta hierontarulla tasaiselle alustalle, kuten lattialle tai joogamaton alle. Aseta sen jälkeen hierottava kohta rullan päälle ja rullaile omien tuntemuksien mukaan. Mitä enemmän painat itseäsi rullaa vasten, sitä tehokkaampaa hieronta on. Voit rullata lihasta nopealla edestakaisin liikkeellä tai vaihtoehtoisesti voit tehdä työntö- tai vetoliikkeen hitaasti painamalla hierottavaa kohtaa rullaa vasten. Mitä enemmän tämä tuntuu lihaksissasi, sitä pahemmassa jumissa lihaksesi ovat ja kaipaavat hierontaa/rullailua. Useat asiantuntijat suosittelevat hierontarullaa käytettäväksi säännöllisesti lihashuoltoon sekä yleisen hyvinvoinnin parantamiseen.

Foam roller käyttämisen edut:

Säännöllisesti käytettynä hierontarulla avaa lihasjumeja erittäin tehokkaasti sekä ehkäisee niiden muodostumista. Säännöllisesti käytettynä myöskin hierojapalveluiden käyttöä voi todennäköisesti vähentää - tämä säästää selvää rahaa! Hierontarullan käyttäminen nopeuttaa myöskin lihaksien palautumista, jonka vuoksi harjoittelusta aiheutuneet lihaskivut eivät kestä niin kauaa. Voit myöskin harjoittaa samaa lihasta useammin viikossa, koska palautuminen on nopeampaa.

Tekniset tiedot:

  • Pituus: 33cm
  • Paksuus: 14cm
  • Väri: Musta/valkoinen
  • Pintamateriaali: EVA-vaahtomuovi

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.19.05.2018 (Foam Roller 2.0) :
(2/5

Olen 75kg ja rulla hajosi selän alla kuukauden aikana, eipä kovin kestävää materiaalia ja ehkä hieman kova.

Kirjoittaja Pvm.22.04.2018 (Foam Roller 2.0) :
(2/5

Rulla hajosi ensimmäisenä iltana ja lähetin palautetta. Hyvin toimi asiakaspalvelu ja uusi rulla lähetettiin kotiin. Tämäkään rulla ei kuitenkaan kovin montaa päivää kestänyt, pian kuului tuttu räsäys ja putki taas halki sisältä. Painan 100 kiloa aika tarkalleen ja jälkimmäisellä rullalla tein liikkeitä vain putken keskiosan kohdalla mutta ei sekään näköjään auttanut. Tässä pitäisi olla joku painoraja jos käytetään niin heppoisia materiaaleja, että ne eivät kestä aikuisen miehen painoa. Yksi tähti lisää loistavasta asiakaspalvelusta.

Kirjoittaja Pvm.19.11.2017 (Foam Roller 2.0) :
(5/5

Hyvä, kun eri kokoisia "nystyjä".