Tuotearvostelut
Kuntoiluvälineet
(4,4/5)

Perustuu 101 tuotearvosteluun

Kuntoiluvälineet

Suosituimmat Kuntoiluvälineet:

 • 38,84 € 49,95 € -22% Heti varastosta

  Huom! 16kg, 24kg, 28kg sekä 32kg kuulat toimitetaan Saksan varastoltamme noin viikon toimitusajalla.

  38,84 € 49,95 € -22%
  Heti varastosta
 • 22,17 € 29,95 € -26% Heti varastosta

  22,17 € 29,95 € -26%
  Heti varastosta
 • 38,83 € 49,95 € -22% Heti varastosta

  38,83 € 49,95 € -22%
  Heti varastosta
 • 77,72 € 119,95 € -35% Heti varastosta

  77,72 € 119,95 € -35%
  Heti varastosta
 • 22,17 € 29,95 € -26% Heti varastosta

  Huom! 150lbs puristimet toimitetaan Saksan varastoltamme noin viikon toimitusajalla.

  22,17 € 29,95 € -26%
  Heti varastosta

Mihin tarvitset kuntoiluvälineitä?

Kuntoiluvälineillä voit treenata oman kodin yksityisyydessä ja saavuttaa tavoitteesi, menemättä yleisille saleille. Usein asiakkaamme huomaavatkin, että treenikertoja tulee enemmän ja treenit ovat pidempi kestoisia, kun he käyvät kotisalilla.

Jotta treenisi kattaisi kuntoilun kaikki tärkeät osa-alueet, suosittelemme sinua hankkimaan tuotteita, sekä kestävyys että voimaharjoitteluun. Juoksumatot, crosstrainerit, kuntopyörät sekä soutulaitteet ovat kaikki mainioita kestävyysharjoittelulaitteita. Harjoittelun tulisi olla mahdollisimman säännöllistä. Tämän vuoksi kannattaa pyrkiä hankkimaan laitteita, jotka vastaavat lempi aktiviteettejasi. Esimerkiksi valitse kuntopyörä, jos pidät pyöräilystä tai juoksumatto, jos pidät lenkkeilystä tai kävelystä. Vapaat painot ovat klassinen valinta voimaharjoitteluun. Mikäli tavoittelet kokonaisvaltaista kuntoa, kotisali on hyvä investointi. Jos tavoitteenasi on laihtua ja kiinteyttää vyötärölinjaasi, harkitse vatsalihaslaitteita. Tasapainoa tai notkeutta kehittääksesi panosta joogavarusteisiin.

Kuntoiluvälineet kaikille kuntoilusta kiinnostuneille

Kuntoile kuten haluat. Hanki käyttöösi suorituskykyä parantava fitness- ja treenausvälineistö Gorilla Sportsilta ja ponnista terveempään elämään.

Aloita painonnosto oikeilla välineillä kehosi treenaamiseksi. Riko rajoja kestävyysharjoitteluvälineillä, jotka on suunniteltu kotisaliin tai mukaan otettavaksi. Oli kyseessä painot, penkit, käsipainot tai jumppapallo.

Pidä homma yksinkertaisena ja kulje kohti terveempää elämää metri metriltä. Hanki juoksuvälineet urheiluliikkeestä tai treenaa askel askeleelta askelmittarin kanssa, sykemittarin tai muiden mittalaitteiden kanssa, jotka tuovat terveyden käsiesi ulottuville.

Hio vatsalihaksesi kuntoon vatsalihaslaitteilla ja välineillä treenin maksimoimiseksi. Esimerkiksi jumppapallot, -matot, kuminauhat, hyppynarut ja muut.

Kuntoiluvälineet kotisalille

1. Voimistelurenkaat

Voimistelurenkaiden avulla voit treenata kehoasi rajattomasti! Voit katsoa voimistelurenkaiden tuotekuvauksesta lisätietoa treenivinkeistä. Niiden hinta on vain 29,9€.

Treenaa vatsalihaksiasi Xerballin kumipallolla. Sen helposti tartuttava pinta ja jyhkeä pomppu auttavat suorittamaan useita eri urheilulajeista johdettuja liikkeitä. Hinta: 45€ 3,6kg pallo, saatavana myös muissa koissa.

2. Tasapainolauta

Kokeile kyykkyjä ja muita liikkeitä XXL -tasapainolaudalla parantaaksesi tasapainoa ja keskivartaloasi jokaisella liikkeellä. Hinta vain 9,95€.

3. Käsipainot

Käsipainot ovat varmasti suosituin kuntosaliväline treeneihin. Ne ovat kaiken lisäksi edullinen vaihtoehto. Niiden hinnat alkavat 2,95€.

Vinkki: Käsipainoilla treenatessa sääntönä kannattaa pitää, että jos pystyt tekemään enemmän kuin 8 liikettä, lisää painoja.

4. Kuntolaitteet

Vaihda polkupyöräsi tai maastopyöräsi kuntolaitteisiin. Kuntolaitteet ovat vakaa vaihtoehto, joten et huoju polkiessasi. Vastusta on helppo vaihdella kädensijaan asennetulla säätökahvalla. Kuntolaitteet ovat hinnaltaan alkaen 149,95€.

Vinkki: lisää polkuvauhtia sykäyksittäin polttaaksesi paljon kaloreita pyöräillessäsi. Tee kolmen minuutin lämmittely, sitten 30 sekuntia täysillä polkemista, jonka jälkeen polje rauhallisesti 60 sekuntia. Toista harjoitus yhdeksän kertaa sen jälkeen pitäen kolmen minuutin tauon.

Kuntoiluvalineet