Voimakuminauha 2.0 PRO 100cm, 6 Integroitua Kahvaa Musta
Voimakuminauha 2.0 PRO 100cm, 6 Integroitua Kahvaa Musta
Voimakuminauha 2.0 PRO 100cm, 6 Integroitua Kahvaa Musta
Tuotetiedot add

Pro Voimakuminauha 100cm

Kestävä kuminauha on kevyt ja helppo ottaa mukaan minne tahansa. Vastuskuminauhalla voit vahvistaa tehokkaasti lihaksia. Voit suorittaa venytysharjoituksia, parantaa voimaa ja kestävyyttäsi. Vastuskuminauha on loistava apuväline kuntoutuksessa.

Pro vastuskuminauha on 100cm pitkä ja siinä on kuusi silmukkaa. Silmukoita voit käyttää helposti vastuksen lisäämisessä ja  esim. jalkatreeneissä. Vastuskuminauha toimii loistavasti myös lämmittelynä ennen varsinaista harjoitusta.

Mistä syystä valita Pro Voimakuminauha

 1. Voimakuminauha soveltuu käytettäväksi kotona, salilla tai ulkona.
 2. Ammattilaistason vastuskuminauha tarjoaa paljon erilaisia harjoitteluvaihtoehtoja.
 3. Voimakuminauhat ovat käytännöllisiä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille.

Voimakuminauha monipuolisiin harjoituksiin

Vastusnauhat ovat joustavia ja nykyaikaisia harjoitusvälineitä. Vastusnauhaa käytetään monipuolisesti kuntosaleilla, eikä sitä yhdistetä enää vain klassiseen kuntoutukseen tai fysioterapiaan. Nykyään järjestetään mm. vastusnauhakursseja, joissa opetellaan harjoittamaan vastusnauhalla mm. vatsalihaksia, jalkoja ja pakaroita. Vastusnauhoja käytetään myös yhä enenevässä määrin kotikuntosaleilla. Vastusnauhalla on mahdollista harjoittaa koko kehoa monipuolisesti ja harjoittelu suojaa myös niveliä ja mahdollistaa nopean kehittymisen harjoittelussa.

Miten Voimakuminauhat eroavat toisistaan?

Vastusnauhat eroavat toisistaan muutenkin kuin ulkonäöltään. Vastusnauhoja on saatavilla sekä kirkkaissa, että yksinkertaisissa väreissä sekä kahvoilla ja ilman. Kahvalla varustetut Voimakuminauhat tarjoavat korkean käyttömukavuuden ja turvallisen pidon. Kahvaton malli sopii niille, jotka arvostavat maksimaalista joustavuutta. Monet tekijät vaikuttavat siihen, mikä Voimakuminauha juuri sinun kannattaa valita. Ratkaisevaa on jokaisen henkilökohtaiset vaatimukset, oma kuntotaso sekä vartalon mittasuhteet.

Siksi ostettaessa on tärkeää ottaa huomioon mm. seuraavat ominaisuudet:

 • Voimakuminauhan pituus ja leveys
 • Vastusvoimakkuus
 • Voimakuminauha kahvalla vai ilman?

Voimakuminauha aloittelijoille ja edistyneille

Ei ole väliä käyttääkö vastusnauhaa aloittelija vai ammattilainen, on tärkeää löytää oikeanlainen vastus. On järkevää aloittaa kevyemmällä vastuksella ja edetä hiljalleen suurempiin vastuksiin. Riippumatta harjoituksesta on välttämätöntä varmistaa Voimakuminauhan sopivuus. Tämä takaa harjoitusten suorittamisen puhtaasti. Lisäksi voidaan ehkäistä vammoja, kuten nivelsiteiden vaurioitumista. Ammattilaiset valitsevat usein ns. ammattilaisten vastusnauhan. Näissä vastusta voidaan säätää yksilöllisemmäksi poistamalla tai lisäämällä yksittäisiä nauhoja.

Voimakuminauha ja erilaiset harjoitusvaihtoehdot

Vastusnauhoja voidaan yhdistää erityyppiseen harjoitteluun ja käyttää täydentämään omia harjoituksia. Tehokkaan vastusharjoituksen ansiosta kustakin harjoituksesta voidaan tehdä entistä intensiivisempi ja haastavampi. Voimakuminauha voidaan helposti yhdistää seuraavanlaiseen. Seuraavanlaiset yhdistelmät ovat erityisen suosittuja:

 • Venyttely tai lämmittely ja loppuverryttely
 • Erilaiset voima- ja kestävyysharjoitukset
 • Cross Training
 • Toiminnallinen harjoittelu
 • Kestävyyslajit, kuten uinti, lenkkeily ja sauvakävely
 • Harjoitukset, jotka edistävät lihaksen joustavuutta.

Käytettyjen materiaalien ansiosta Voimakuminauhat on helppo siirtää paikasta A paikkaan B. Kun ne rullataan kasaan, löytyy treenikassista aina paikka eri vaihtoehdoille.

Ominaisuudet

Pituus
100 cm

Materiaali
Kestävä ja joustava kumi


Paino
0,35 kg

Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Hyvä tuote ennestään toinen samanlainen mulla ja nyt yhdistelemällä pystyy erilaisia suorituksia tekemään.

Tällä pystyy tekemään monipuolisen treenin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Voimakuminauha 2.0 PRO 100cm, 6 Integroitua Kahvaa Musta

100947-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
29,95 €
19,95 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 19,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!