Säädettävä Vastuskuminauha Kahvoilla 63cm, Vastus 10-50kg Musta
Säädettävä Vastuskuminauha Kahvoilla 63cm, Vastus 10-50kg Musta
Säädettävä Vastuskuminauha Kahvoilla 63cm, Vastus 10-50kg Musta
Säädettävä Vastuskuminauha Kahvoilla 63cm, Vastus 10-50kg Musta
Tuotetiedot add

Ellet ole erittäin nuori, muistat varmasti tämän treenivälineen menneisyydestä. Tämä vastuskuminauha on uudempi, parempi versio ilman epämiellyttäviä jousia. Voit treenata rintakehääsi, käsiäsi ja olkapäitäsi ilman riskiä sotkeutumisesta naruihin. Voit myös määrittää kuinka kovalla vastuksella treenaat, kun irrotat kuminauhoja kahvoista. Tätä voidaan siis helposti säätää sopivaksi joko aloittelijalle tai kokeneelle kuntoilijalle.

Tämän laitteen mitat tekevät siitä helpon kuljetettavan mukana.

Treenaaminen loitontimella

Kaikista hyvistä treeniohjelmista tulee löytyä rinta-, käsi sekä olkatreenit. Jotkut valitsevat näihin treeneihin suoran tangon tai käsipainotangot, toiset tykkäävät käyttää kuminauhoja.

Rintalihasten treenaaminen vastusnauhalla antaa sinulle erilaista treeniä kuin normaalisti. Normaalisti rintalihastreeneissä työnnät asioita poispäin sinusta, tässä sinä vedät niitä puoleesi. Tästä syystä, paras tilanne olisi kun käyttäisit molempia harjoituksia. Tämä pätee sekä aloittelijoihin että kokeneisiin kuntoilijoihin.

Vastusnauha auttaa tiettyjä ylävartalon lihasryhmiä. Hyvässä treenissä tulisi olla myös harjoituksia jotka kohdistuvat alavartaloon. Tästä syystä, kun alat treenaamaan, tee aina koko vartalon ohjelma. Jos et tiedä miten, pyydä apua. Suosittelemme, että käytät treenissäsi myös muita välineitä.

Onko sinulla tarkoitus tehdä itsellesi kotikuntosali? Tarvitset useampia välineitä, toki riippuen siitä, mitkä ovat sinun kuntoilun päämäärät. Voit katsoa meiltä tarvikkeita kuntosalillesi. Suosittelemme hankkimaan laitteita, joilla saat vahvistettua kestävyyttä ja sydäntä sekä rakentamaan lihasmassaa.  

Mistä syystä valita tämä vastuskuminauha

 1. Oivallinen ylävartalon vahvistamiseen  (Rinta, kädet, olkapäät, yläselkä)
 2. Kahvat ovat yksittäisesti muovista valettu, joten niistä saa hyvän ja mukavan otteen.
 3. Musta väritys on miellyttävän huomaamaton.

Vastuskuminauha Säädettävä: Yleistä tietoa

Värikkäitä, tehokkaita ja monipuolisia - vastuskuminauhat

Monet, jotka yhdistää 70- ja 80-luvun voimisteluvideot vastuskuminauhoihin, oppivat yleensä paljon, kun heille esitellään nykyinen korkealaatuisten tuotteiden valikoimaa. Vastuskuminauhoista on tarjolla paljon enemmän vaihtoehtoja kuin eri väriset mallit ja niitä käytetään nykyään apuna mm. fysioterapiassa.

Jokainen, joka haluaa treenata monipuolisesti voi löytää oikean "kumppanin" vastuskuminauhoista. Vastuskuminauhoista löytyy mm. säädettäviä ja kahvallisia malleja. Tehokas harjoittelu tällä yksinkertaiselta kuntoiluvälineellä on mahdollista melko yksinkertaisella tavalla.

Kuinka vastuskuminauhat eroavat toisistaan?

Vastuskuminauhat eivät eroa toisistaan vain väriltään. Sopivaa mallia etsittäessä on hyvä ottaa huomioon mm. seuraavat tekijät, jotka aiheuttavat erot vastuskuminauhojen välillä:

 • Ulkonäkö
 • Pituus
 • Vastuksen voimakkuus
 • Rakenne
 • Leveys

Kuntotasosi ja suunnittelemasi harjoitukset vaikuttavat siihen, millainen vastuskuminauha sopii juuri sinulle. Jos haluat harjoitella joustavasti, kannattaa hankkia pieni valikoima erilaisia vastuskuminauhoja. Tietenkin, jos haluat olla erityisen joustava täällä, voit myös luoda pienen valikoiman erilaisia nauhoja eri intensiteettien perusteella. Näin eri kehonosia voidaan harjoitella yksilöllisesti.

Tällä vastuskuminauhalla voit säädellä vastusta halusi mukaan poistamalla tai lisäämällä nauhoja. Vetovastus on 10kg jokaista nauhaa kohden, joten näinollen säätövara on 10-50kg.

Vastuskuminauha kahvoilla vai klassinen vastuskuminauha? Kuinka ne eroavat toisistaan?

Expander vastusnauhat monien kuntosalien vakiovarusteisiin, mutta mitä eroa niillä on? Vastuskuminauha on yhtenäinen vastusnauha ja vastuskuminauha kahvoilla taas on vastusnauha ja kaksi kahvaa. Molemmissa harjoittelu perustuu vetovoimaan. Kummassakin mallissa on omat etunsa. Esimerkiksi vastuskuminauhat ovat erinomainen valinta harjoitteluun, jossa ei haluta käyttää suuria kuormia. Vastauskuminauha kahvoilla vastuksen voimakkuutta voidaan säätää pienentämällä tai suurentamalla. Tämä on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat harjoitella joustavasti ja saavuttaa eritasoisia tavoitteita ostamatta uusia harjoitteluvälineitä.

Myös värikkäillä vastuskuminuhoilla on mahdollista harjoitella joustavasti. Yksinkertaisen, mutta silti tehokkaan, muotoilun vuoksi harjoittelussa vastuskuminauhalla ei käytännössä ole rajoituksia. On tärkeää, harjoitustyypistä riippuen, huomioida, että turvallinen harjoittelu vastuskuminauhoilla vaatii enemmän pitoa, sillä käsikahvoja ei ole.

Mitä kehonosia voidaan harjoitella vastuskuminauhoilla?

Vastuskuminauha on uskomattoman joustava harjoitusväline. Niin pienet kuin suuretkin lihakset, kuten selän ja reiden lihakset, voidaan helposti treenata vastuskuminauhalla. Etenkin seuraavat harjoitukset ovat suosittuja:

 • Hauislihas: treenaaja seisoo vastuskuminauhan keskellä ja taivuttaa molempia käsiä kyynärvarresta ylöspäin. Käyttäjä seisoo kuntobändin keskellä ja vetää molemmat päät ylös harjoittaakseen hauislihaa.
 • Treenaaja ottaa saman perusasennon ja kallistaa selkää noin 45 astetta eteenpäin ja liikuttaa käsiään, kuten perhonen siipiään.
 • Treenaaja pitää vastusnauhaa päänsä yläpuolella ja vetää sitä sivuille käsillään. Tämä luo miellyttävän jännityksen.

Vastuskuminauhojen muoto mahdollistaa myös monet muut liikuntavaihtoehdot. On kuitenkin tärkeää - kuten käsipainotreenissäkin - aina varmistaa, että vastus säädetään aina nykyisen kuntotason mukaan, jotta vältytään kehon väsymiseltä ja ylikuormittumiselta.

Vastuskuminauhat voima- ja kestävyysalueille

Fysioterapian alan tarkastelu osoittaa, että on täysin mahdollista harjoitella vastuskuminauhoilla sekä voima- että kestävyysalueilla. Harjoituksen luokittelun perusta on aina intensiteetti tai vastus. Esimerkiksi, jos haluat rakentaa lihaksia, sinun kannattaa valita suurempi vastus ja tehdä vähemmän toistoja. Kestävyysalueella työ tehdään kevyemmällä vastuksella ja suuremmalla toistojen lukumäärällä.

Vastuskuminauhat loppuverryttelyyn

Valitettavasti monet urheilijat unohtavat, että tehokas harjoittelu vaatii myös loppuverryttelyä. On harjoittelun kannalta epäedullista, jos kiihdytät heti nollasta sataan. Vastuskuminauhojen avulla voit tehdä loppuverryttelyn monipuolisesti. Esimerkiksi voit käyttää niitä venyttämään lihaksia ja edesauttaa näin tehokasta palutumista. Vastuskuminauhoja käytetään myös jooga- ja pilatestunneilla. Lisäksi on syytä tarkastella erilaisia jooga- ja Pilates-tunteja, jotka ovat joskus integroineet nauhat ohjelmaansa. Näin harjoituksista tulee monimuotoisempia ja intensiivisempiä.

Mikä vastuskuminauha kahvoilla kannattaa valita?

On usein vaikea valita klassisten vastuskuminauhojen ja kahvallisten vastuskuminauhojen ja vastusnauhojen väliltä. Molemmilla on omat etunsa. Jos haluat joustavuutta vastukseen, kannattaa valita vastuskuminauha kahvoilla version, josta voidaan tarvittaessa irrottaa elementtejä vastuksen vähentämiseksi. Voit käyttää sitä todella monipuolisesti. On kuitenkin tärkeää muistaa mukauttaa vastus omaan kuntotasoon sopivaksi ja välttää kompromisseja.

Vastuskuminauhasetit tarjoavat käyttäjälleen joustavuutta ja tehokkuutta harjoitteluun. Jos haluat harjoitella yhtenäisellä vastuskuminauhalla kannattaa valita malli, jonka intensiteetti on matala tai keskitasoa, jotta sitä voidaan vähitellen kasvattaa. Vaikka harjoitus tuntuisi helpolta tai vaikealta, on todella tärkeää muistaa suorittaa kaikki liikkeet oikein. Sekä työ- että palautusvaihe tulisi tehdä samalla nopeudella ilman voimakkaita riuhtaisuja. Peili toimii hyvänä apuna oikean suoritustekniikan ja asennon ylläpidossa.

Ominaisuudet

Paino
noin 500 g

Väri
Musta


Kahvan pituus
17cm

Vetovastus
10kg / nauhaa kohden


Vastusnauhat pituus
63 cm

Vastusnauhat halkaisija
6,6 mm


Tuotearvostelut

3.4 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä3 kpl

Kuminauhat irtoaa helposti kahvoista. Kuminauhoissa vielä tuommonen muovinen palikka mikä tuntuu aika höpöltä kun tulee kunnon virityksiltä naamaan. En suosittele

Ei valittamista.

Tuote on vaarallinen.

Kaikki mitä odotinkin. Kädensijat kahvoissa hieman kovat, jonka takia yhden tähden miinus.

Tästä itse asiassa hajosi heti ensimmäisellä kerralla yksi kiinnitysjuttu, eikä muutenkaan oikein pärjää isolle kuminauhalle. Ei jatkoon.

Toimiva peli

Loistava tuote!!

Hyvä laite olkapäille ja yläselälle. Laite on kestävän tuntuinen ja siitä saa hyvin otetta

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Säädettävä Vastuskuminauha Kahvoilla 63cm, Vastus 10-50kg Musta

100482-00052-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
24,95 €
14,95 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 14,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!