Expander I Vastuskuminauha Kahvoilla 74cm, Vastus 22kg Musta
Expander I Vastuskuminauha Kahvoilla 74cm, Vastus 22kg Musta
Expander I Vastuskuminauha Kahvoilla 74cm, Vastus 22kg Musta
Expander I Vastuskuminauha Kahvoilla 74cm, Vastus 22kg Musta
Tuotetiedot add

Expander vastuskuminauha

Ellet ole erittäin nuori, muistat varmasti tämän treenivälineen menneisyydestä. Tämä vastuskuminauha on uudempi, parempi versio ilman epämiellyttäviä jousia. Voit treenata rintakehääsi, käsiäsi ja olkapäitäsi ilman riskiä sotkeutumisesta naruihin. Laitteen vastuskuminauhat ovat irrotettavia, joten voit myös määrittää kuinka kovalla vastuksella treenaat, kun irrotat kuminauhoja kahvoista. Tätä voidaan siis helposti säätää sopivaksi joko aloittelijalle tai kokeneelle kuntoilijalle.

Tämän laitteen mitat tekevät siitä helpon kuljetettavan mukana. 

Treenaaminen loitontimella

Kaikista hyvistä treeniohjelmista tulee löytyä rinta-, käsi sekä olkatreenit. Jotkut valitsevat näihin treeneihin suoran tangon tai käsipainotangot, toiset tykkäävät käyttää kuminauhoja.

Rintalihasten treenaaminen vastusnauhalla antaa sinulle erilaista treeniä kuin normaalisti. Normaalisti rintalihastreeneissä työnnät asioita poispäin sinusta, tässä sinä vedät niitä puoleesi. Tästä syystä, paras tilanne olisi kun käyttäisit molempia harjoituksia. Tämä pätee sekä aloittelijoihin että kokeneisiin kuntoilijoihin.

Vastusnauha auttaa tiettyjä ylävartalon lihasryhmiä. Hyvässä treenissä tulisi olla myös harjoituksia jotka kohdistuvat alavartaloon. Tästä syystä, kun alat treenaamaan, tee aina koko vartalon ohjelma. Jos et tiedä miten, pyydä apua. Suosittelemme, että käytät treenissäsi myös muita välineitä.

Onko sinulla tarkoitus tehdä itsellesi kotikuntosali? Tarvitset useampia välineitä, toki riippuen siitä, mitkä ovat sinun kuntoilun päämäärät. Voit katsoa meiltä tarvikkeita kuntosalillesi. Suosittelemme hankkimaan laitteita, joilla saat vahvistettua kestävyyttä ja sydäntä sekä rakentamaan lihasmassaa.

Mistä syystä valita tämä vastuskuminauha

  1. Se on oivallinen ylävartalon vahvistamiseen (Rinta, kädet, olkapäät, yläselkä)
  2. Musta väritys on miellyttävän huomaamaton.
  3. Kahvat ovat yksittäisesti muovista valettu, joten niistä saa hyvän ja mukavan otteen.

Ominaisuudet

Pituus
74 cm

Väri
Musta


Kahvan pituus
11,5 cm

Vastus
22 kg


Vastusnauhat pituus
44 cm

Kahvan halkaisija
2,5 cm


Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Tuote on melko hyvä ja käyttökelpoinen, mutta isompi joustavuus olisi ollut minulle tärkeää, koska hihnoja ei voida venyttää niin pitkälle kuin haluaisin

Nauha tekee vahvan vaikutelman heti alussa. Pystyt tekemään sillä monenlaisia harjoituksia, mikä tekee tuotteesta monipuolisen. Olen tyytyväinen!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Expander I Vastuskuminauha Kahvoilla 74cm, Vastus 22kg Musta

100918-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
34,95 €
19,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 19,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!