Mini Bands / Vastuskuminauhat 50cm, 5 Eri Vastusta/Väriä 4,5-15,8kg
Mini Bands / Vastuskuminauhat 50cm, 5 Eri Vastusta/Väriä 4,5-15,8kg
Mini Bands / Vastuskuminauhat 50cm, 5 Eri Vastusta/Väriä 4,5-15,8kg
Tuotetiedot add

Kompakti vastusnauha!

Nyt valikoimaan lisätty suosittuja ja haluttuja lyhyitä vastusnauhoja! Vastusvaihtoehtoja on viisi, joten jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti omiin tarpeisiin vastusnauha. 

Yksi asia on varma: treeninauhat saattavat näyttää ensi silmäyksellä yksinkertaisilta, mutta ne tarjoavat sinulle loistavan tilaisuuden tehdä harjoittelustasi vieläkin haastavampaa ja monipuolisempaa. Tilaa, kokeile ja ihastu!

Mini Bands - ihanteellinen joustavaan ja tehokkaaseen harjoitteluun

Nykyaikaisilla Mini Bandseillä on monia etuja. Voit näin suunnitella harjoituksesi tehokkaasti, monipuolisesti ja yksilöllisesi. Ne, jotka ajattelevat, että tyylikkäät treeninauhat on suunnattu yksinomaan edistyneille urheilijoille, ovat väärässä. Juurikin aloittelijana sinulla on mahdollisuus optimoida harjoituksesi tämän lisävarusteen avulla.

Mikä Mini Bands sopii harjoitteluusi?

Mini Bands valikoima on suuri ja niitä on saatavissa useissa väreissä. On siis ymmärrettävää pohtia, mikä näistä sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Se, mikä malli kannattaa valita, riippuu olennaisesti siitä, millaiseen harjoitukseen treeninauhaa käytetään. Myös henkilökohtaiset odotukset ja käyttömukavuus ovat ratkaisevassa roolissa. Harjoittaessaan jalkoja ja selkää, niin ammattilais- kuin amatööriurheilijatkin, suosivat kahvatonta treeninauhaa, sillä se tarjoaa joustavammat harjoittelumahdollisuudet.

Mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota valitessasi Mini Bandsia?

  • Väri. Värit kertovat treeninauhan vastuksen, joka valitaan oman kuntotason mukaan.
  • Treeninauhan pituus ja leveys
  • Lisävarusteiden, kuten treenimattojen, mahdollinen tarve. Monia treeninauhaharjoituksia voidaan tehdä myös lattialla, mutta käyttäjämukavuus tulee huomioida.

Jos et ole koskaan harjoitellut treeninauhalla ja haluat tutustua tähän välineeseen, niin kannattaa valita keskivahva malli, jossa ei ole kahvoja. Tällöin saat monipuolisen harjoitusvälineen, jonka päät voit halutessasi kääntää ranteiden ympärille säätääksesi pituutta erilaisten harjoitusten mukaan.

Erilaiset Mini Bands eri lihasryhmille

Jalkalihakset voidaan yleensä harjoitella suuremmilla painolla kuin esimerkiksi käsi- ja selkälihakset. Jos haluat olla joustava lihasten ja voiman rakentamisen suhteen, sinun kannattaa valita useita eri vahvuisia treeninauhoja. Harjoittelun yksilöllisyyttä ja monipuolisuutta voidaan siis tukea monella tapaa.

Vastusnauha sopii koko vartalon harjoittamiseen, mutta vuosien mittaan on kehittynyt tiettyjä suosikkiliikkeitä, joita niin ammatti- kuin amatööriurheilijat suosivat:

  • Reiden ja säären lihakset
  • Hauislihakset
  • Selän ylä- ja alaosa
  • Vatsalihakset.

Muista aina tehdä liikkeet puhtaasti ja rauhallisesti, samalla tavalla kuin harjoittelisit käsipainoilla. Älä koskaan hae vauhtia liikkeeseen riuhtomalla. Harjoittelut tehoalueella, joka tarkoittaa sitä, että toistojen määrän sijaan tärkeämpää on hidas ja koordinoitu työskentely.

Mistä syystä valita Mini bands

  1. Voit harjoitella treeninauhalla tehokkaasti koko vartalon.
  2. Mini bandsien materiaali on korkealaatuista liukumatonta lateksia, jonka ansiosta harjoittelu on vieläkin mukavampaa.
  3. Erittäin kestävä vastusnauha, joka ei ihan helposti mene rikki.

Mitat ja vastus


Värikkäät vastusnauhat ova saatavilla viidellä eri vastusvaihtoehdolla

Pinkki - 500 x 50 x 0,4mm; Vastus: 4,5 kg. Keltainen 500 x 50 x 0,6 mm; Vastus: 9 kg. Sininen - 500 x 50 x 0,8 mm; Vastus: 11,3 kg. Punainen - 500 x 50 x 1,0 mm; Vastus: 13,6 kg. Musta - 500 x 50 x 1,2 mm. Vastus: 15,8 kg.

Materiaali:


Vastusnauha on valmistettu korkealaatuisesta ja ihoystävällisestä lateksista. Se on repeytymätön ja venyvä. Se tarjoaa myös korkean joustavuuden ja tasaisen vastuksen.

Harjoittelu


Tehokas kokovartaloharjoittelu eri lihasryhmiä vahvistavilla harjoituksilla on mahdollista kompaktilla vastusnauhalla. Sitä on helppo kuljettaa mukana ja se on ihanteellinen kotiin, kuntosalille ja matkoille.

Ominaisuudet

Pituus
50 cm

Materiaali
Lateksi


Vaaleanpunainen vastuskuminauha
Leveys: 5 cm
Paksuus: 0,4 mm
Vastus: 4,5 kg

Punainen vastuskuminauha
Leveys: 5 cm
Paksuus: 1 mm
Vastus: 13,6 kg


Musta vastuskuminauha
Leveys: 5 cm
Paksuus: 1,2 mm
Vastus: 15,8 kg

Sininen vastuskuminauha
Leveys: 5 cm
Paksuus: 0,8 mm
Vastus: 11,3 kg


Keltainen vastuskuminauha
Leveys: 5 cm
Paksuus: 0,6 mm
Vastus: 9 kg

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Tilasin nauhat kotiharjoittelua varten. Kun ne saapuivat haistoin epämiellyttävän hajun heti, kun avasin ne. Nauhat olivat kaikki erikseen käärittyjä ja kun otin ne pois, koko huone haisi niille. Voimakkaan kuminhajun ja hyvin keinotekoisen värin sekoitus - melkein syövyttävää nenälle. Pesin nauhat ensin vedellä, sitten tiskiaineella ja jopa etikkapuhdistusaineella. Valitettavasti ne haisevat edelleen, ja nyt ne tuulettuvat toista päivää..... Luulen että haju lähtee kuitenkin lopulta. Muuten käytössä ne kestävät hyvin ja ovat toimineet.

Tuote vastaa kuvausta, sekä hinta-laatusuhde on loistava! Olen erittäin tyytyväinen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Mini Bands / Vastuskuminauhat 50cm, 5 Eri Vastusta/Väriä 4,5-15,8kg

100964-00032-0171
TARJOUS
TÄNÄÄN!
14,95 €
9,95 € Säästä 5,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 9,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!