Voimakuminauha 2.0 PRO 100cm
Voimakuminauha 2.0 PRO 100cm
Voimakuminauha 2.0 PRO 100cm
Tuotetiedot add

Pro Voimakuminauha 100cm

Ammattilaistason vastuskuminauha tarjoaa paljon erilaisia harjoitteluvaihtoehtoja. Kestävä kuminauha on kevyt ja helppo ottaa mukaan minne tahansa. Se soveltuu käytettäväksi kotona, salilla tai ulkona. Vastuskuminauhalla voit vahvistaa tehokkaasti lihaksia. Voit suorittaa venytysharjoituksia, parantaa voimaa ja kestävyyttäsi. Vastuskuminauha on loistava apuväline kuntoutuksessa.

Pro vastuskuminauha on 100cm pitkä ja siinä on kuusi silmukkaa. Silmukoita voit käyttää helposti vastuksen lisäämisessä ja  esim. jalkatreeneissä. Vastuskuminauha toimii loistavasti myös lämmittelynä ennen varsinaista harjoitusta.

Voimakuminauha monipuolisiin harjoituksiin

Vastusnauhat ovat joustavia ja nykyaikaisia harjoitusvälineitä. Vastusnauhaa käytetään monipuolisesti kuntosaleilla, eikä sitä yhdistetä enää vain klassiseen kuntoutukseen tai fysioterapiaan. Nykyään järjestetään mm. vastusnauhakursseja, joissa opetellaan harjoittamaan vastusnauhalla mm. vatsalihaksia, jalkoja ja pakaroita. Vastusnauhoja käytetään myös yhä enenevässä määrin kotikuntosaleilla. Vastusnauhalla on mahdollista harjoittaa koko kehoa monipuolisesti ja harjoittelu suojaa myös niveliä ja mahdollistaa nopean kehittymisen harjoittelussa.

Miten Voimakuminauhat eroavat toisistaan?

Vastusnauhat eroavat toisistaan muutenkin kuin ulkonäöltään. Vastusnauhoja on satavilla sekä kirkkaissa, että yksinkertaisissa väreissä sekä kahvoilla ja ilman. Kahvalla varustetut Voimakuminauhat tarjoavat korkean käyttömukavuuden ja turvallisen pidon. Kahvaton malli sopii niille, jotka arvostavat maksimaalista joustavuutta. Monet tekijät vaikuttavat siihen, mikä Voimakuminauha juuri sinun kannattaa valita. Ratkaisevaa on jokaisen henkilökohtaiset vaatimukset, oma kuntotaso sekä vartalon mittasuhteet.

Siksi ostettaessa on tärkeää otta huomioon mm. seuraavat ominaisuudet:

  • Voimakuminauhan pituus ja leveys
  • Vastusvoimakkuus
  • Voimakuminauha kahvalla vai ilman?

Voimakuminauha aloittelijoille ja edistyneille

Ei ole väliä käyttääkö vastusnauhaa aloittelija vai ammattilainen, on tärkeää löytää oikeanlainn vastus. On järkevää aloittaa kevyemällä vastuksella ja edetä hiljalleen suurempiin vastuksiin. Riippumatta harjoituksesta on välttämätöntä varmistaa Voimakuminauhan sopivuus. Tämä takaa harjoitusten suorittamisen puhtaasti. Lisäksi voidaan ehkäistä vammoja, kuten nivelsiteiden vaurioitumista. Ammattilaiset valitsevat usein ns. ammattilaisten vastusnauhan. Näissä vastusta voidaan säätää yksilöllisemmäksi poistamalla tai lisäämällä yksittäisiä nauhoja.

Voimakuminauha ja erilaiset harjoitusvaihtoehdot

Vastusnauhoja voidaan yhdistää erityyppiseen harjoitteluun ja käyttää täydentämään omia harjoituksia. Tehokkaan vastusharjoituksen ansiosta kustakin harjoituksesta voidaan tehdä entistä intensiivisempi ja haastavampi. Voimakuminauha voidaan helposti yhdistää seuraavanlaiseen. Seuraavanlaiset yhdistelmät ovat erityisen suosittuja:

  • Venyttely tai lämmittely ja loppuverryttely
  • Erilaiset voima- ja kestävyysharjoitukset
  • Cross Training
  • Toiminnallinen harjoittelu
  • Kestävyyslajit, kuten uinti, lekkeily ja sauvakävely
  • Harjoitukset, jotka edistävät lihaksen joustavuutta.

Käytettyjen materiaalien ansiosta Voimakuminauhat on helppo siirtää paikasta A paikkaan B. Kun ne rullataan kasaan, löytyy treenikassista aina paikka eri vaihtoehdoille.

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Voimakuminauha 2.0 PRO 100cm

100947-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
35,94 €
20,94 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16