Expander vastuskuminauha I
Expander vastuskuminauha I
Expander vastuskuminauha I
Expander vastuskuminauha I
Tuotetiedot add

Ellet ole erittäin nuori, muistat varmasti tämän treenivälineen menneisyydestä. Tämä vastuskuminauha on uudempi, parempi versio ilman epämiellyttäviä jousia. Voit treenata rintakehääsi, käsiäsi ja olkapäitäsi ilman riskiä sotkeutumisesta naruihin. Voit myös määrittää kuinka kovalla vastuksella treenaat, kun irrotat kuminauhoja kahvoista. Tätä voidaan siis helposti säätää sopivaksi joko aloittelijalle tai kokeneelle kuntoilijalle.

Kahvat ovat yksittäisesti muovista valettu, joten niistä saa hyvän ja mukavan otteen. Tämän laitteen mitat tekevät siitä helpon kuljetettavan mukana.

Treenaaminen loitontimella

Kaikista hyvistä treeniohjelmista tulee löytyä rinta-, käsi sekä olkatreenit. Jotkut valitsevat näihin treeneihin suoran tangon tai käsipainotangot, toiset tykkäävät käyttää kuminauhoja.

Rintalihasten treenaaminen vastusnauhalla antaa sinulle erilaista treeniä kuin normaalisti. Normaalisti rintalihastreeneissä työnnät asioita poispäin sinusta, tässä sinä vedät niitä puoleesi. Tästä syystä, paras tilanne olisi kun käyttäisit molempia harjoituksia. Tämä pätee sekä aloittelijoihin että kokeneisiin kuntoilijoihin.

Vastusnauha auttaa tiettyjä ylävartalon lihasryhmiä. Hyvässä treenissä tulisi olla myös harjoituksia jotka kohdistuvat alavartaloon. Tästä syystä, kun alat treenaamaan, tee aina koko vartalon ohjelma. Josset tiedä miten, pyydä apua. Suosittelemme, että käytät treenissäsi myös muita välineitä.

Onko sinulla tarkoitus tehdä itsellesi kotikuntosali? Tarvitset useampia välineitä, toki riippuen siitä, mitkä ovat sinun kuntoilun päämäärät. Voit katsoa meiltä tarvikkeita kuntosalillesi. Suosittelemme hankkimaan laitteita, joilla saat vahvistettua kestävyyttä ja sydäntä sekä rakentamaan lihasmassaa.

Tekniset tiedot

  • Oivallinen ylävartalon vahvistamiseen (Rinta, kädet, olkapäät, yläselkä)
  • Kahvat kovamuovia
  • Kahvan otteen leveys 11,5cm ja halkaisija 2,5cm
  • 3 irroitettavaa vastusnauhaa
  • Vastusnauhat: pituus 44 cm

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 25.04.2019

Nauha tekee vahvan vaikutelman heti alussa. Pystyt tekemään sillä monenlaisia harjoituksia, mikä tekee tuotteesta monipuolisen. Olen tyytyväinen!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Expander vastuskuminauha I

100918-00019-0001
23,94 €

Alkaen 8 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16